napaljena matorka voli da piša i da orgija

Vanja

napaljena matorka voli da piša i da orgijaKoristim svaku priliku da pokažem svoje savršeno telo koje čuvam i negujem čak i u ovim poznim godinama života. Potpuno zdrava, uvek vragolasta i povremeno upišana. Zovem se Vanja, iz jednog omanjeg sam mesta i prešla sam šesdesetu ali kao što vidiš – nemam mane. Godinama sam radila kao medicinska sestra i tu sam među koleginicama i doktorima upoznala sve čari seksa a ponekada i sa pacijentima koji su bili željni. Dolazila sam sa posla često napunjena spermom i pišaćkom istovremeno i mnogo mi je žao što takvih orgijanja više nema u mom životu… Ali i dalje sam ona stara, i u ovim godinama znam da uživam 🙂

 

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 69 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Vanja i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

2 Thoughts to “Vanja”

  1. […] Klikni OVDE ako voliš STARIJE i VLAŽNE! […]

    1. Željko

      Volim matorku popu tebe perverznih, i prljavih misli i želja. Kad sam vidio tvoje slike, odmah mi se stvorila želja da ti se popišam u usta, više puta na dan, a sperme ćeš dobiti koliko god poželiš, kurvetino moja. Javi mi se jer sam perverzan, i biti ću samo tvoj jebač, i bludnik, ovo ti je moj e-mail zeljko.s.977@gmail.com.

Ostavite komentar