pišanje na lice ljupke supruge

Suprugina Mokra Tajna 7. Deo

Moj život je bio dobar, ustvari divan. Imao sam posao u kojem sam uživao i konačno sam bio siguran, divan dom, sjajan društveni život i najseksipilnija, najnapaljenija žena na planeti! Bio sam zaista srećan čovek!

Pošto smo moja prelepa supruga i ja odbacili naše inhibicije da bismo prihvatili naše najdublje seksualne fantazije, naša divlja strast u spavaćoj sobi je držala komšije budnima praktično svake noći! Jelena je imala proždrljiv apetit za sve telesne stvari i ja sam bio više nego srećan što sam to mogao da nahranim, posebno sada kada su naše ludosti udovoljile mojoj ljubavi prema najlonu.

Jelena je generalno preuzimala dominantnu ulogu tokom seksa i uvek je preuzimala vođstvo kad god su bile u pitanju čarape. To je bilo nešto što joj zapravo nikada nisam tražio da uradi, ali mi je bilo drago zbog toga.

Provodio sam cele dane u kancelariji nadgledajući dvadeset podređenih koji su od mene neprestano tražili uputstva i vođstvo. Trebalo mi je oslobađanje od toga kod kuće, tako da sam rado prihvatio oduzetu kontrolu u spavaćoj sobi. Bilo je osvežavajuće pustiti Jecu da preuzme kontrolu.

Ona je, međutim, počela da shvata svoju dominantnu ulogu malo previše ozbiljno i nedavno su se stvari opasno okrenule. Dok sam bio vezan za krevet sa mojim omiljenim crnim čarapama i nosila moje omiljene crne najlonske hulahopke, Jelena je izašla iz našeg garderobera sa čvrstim crnim kožnim bičem čvrsto stegnutim u desnoj ruci.

Sadistički osmeh osvetlio joj je lice dok je preteći mahala bičem. Prevukla ga je preko mog bespomoćnog tela sa zupcima pre nego što ga je pustila da se sruši na otkriveno meso mog stomaka. Iznenadni bol i šok od onoga što je uradila naterali su me da zaplačem, zbog čega sam dobio strogu opomenu.

„Kako se usuđuješ da praviš buku kao beba?! Ti si nestašan dečak i zaslužuješ da budeš kažnjen jer voliš prljave najlonske hulahopke!“ siktala je.

Ne znam šta me je to toliko uzbudilo u tom trenutku; njen požudni glas, način na koji je lebdela iznad mene noseći crne najlonske čarape, čipkasti grudnjak i ništa drugo? Možda je to bilo to? Ili je to bio način na koji joj je uglađena kestenjasta kosa visila preko lica ili pogled u njenim očima, taj podmukli odsjaj? Šta god bilo, kombinacija bičevanja i strogoće izazvala je eksplozivan pritisak u mojim jajima zbog čega je moja kremasta sperma ubrzo letela iz mene.

Napunio sam svoje svilenkaste hulahopke galonima vruće lepljivosti. Jeca je gledala kako drhtim i migoljim se dok me je orgazam potresao. Zlobni osmeh je zatreptao na njenim usnama pre nego što je bič ponovo udario o mene!

„Ufffff!“ vrisnuo sam. „Zašto sad to?“

„To je,“ prekorila me je podignutih obrva, „zbog prljanja tvojih lepih hulahopki“.

„O, Jelena…“ zacvilio sam dok su njene reči osudile moje postupke na još veću dubinu izopačenosti. „Da, Jelena, ja sam loš, veoma loš. Kazni me ponovo!“ žena femdom bičuje muža

I tako je bič postao redovan deo naših noćnih avantura i predmet kojeg sam i poštovao i plašio sam se. Naše vođenje ljubavi dostiglo je nove visine zadovoljstva, ali je takođe pretilo da me gurne preko praga bola. Pre ili kasnije ću se povrediti, i nisam želeo da moram da objašnjavam svoje rane medicinskim sestrama u hitnoj pomoći! Stvari su izmakle kontroli!

Već sam smatrao da je mudro da uvedem sigurnosnu reč da zaustavim Jelenu ako treba, iako se još nisam usudio da je upotrebim; A onda je stigao paket. Bio je diskretno umotan i adresiran na Jelenu. Prepoznao sam ime na etiketi za vraćanje kao ime ‘specijalističkog’ dobavljača igračaka i odeće čiji smo onlajn katalog Jelena i ja zajedno pregledali jedne večeri nakon što smo popili previše šardonea.

Nisam imao pojma šta je naručila. Jelena je nestala u našu spavaću sobu čim sam predao paket. Poljubila me je dok je odjurila, a zvuk cepanja papira za umotavanje bio je praćen njenim visokim tonom, devojačkim kikotom. Šta je dođavola kupila? Nisam morao dugo da čekam da saznam;

Jeca se pojavila nešto kasnije modelirajući neke od svojih novih oruđa. O čoveče, bio sam u nevolji! Stajala je na vratima spavaće sobe obučena u visoke crne kožne čizme sa štiklama koje su bile toliko oštre da su se nabadale na pod, dok je ispod nosila tanku crnu najlonsku čarapu.

Odevni predmet je pokrivao njeno celo telo, ali je bio providan otkrivajući svaki centimetar njenih senzualnih, zgodnih kontura dok je celo pakovanje obavio moj apsolutno omiljeni materijal. O moj živote! Pogled na nju kako stoji tamo, naslonjena na dovratak, bila je najseksi jebena stvar koju sam ikada video.

Jelena je krenula ka meni, ljuljajući se bokovima, kosom koja se ljuljala dok je silazila niz stepenice. Na njenom licu je bio najopakiji osmeh i njene zelene oči su blistale, kao kod mačke, dok su se spajale sa mojima. Sve u vezi nje je molilo da bude jebano…a ja sam hteo da je jebem, o da.

Čeznuo sam da ispružim ruku i pomilujem je, ližem je, pređem rukama po tim njenim glatkim oblinama koje su sve upletene u svilenkastu crninu. Žudeo sam da provučem prste između njenih nogu i protrljam tanku mrežu materijala razvučenu preko njenih slatkih ženskih delova. Želeo sam da je gledam kako drhti i kleca dok se predaje svojim orgazmima dok sam sisao njene medne sokove kroz mikro pore najlona.

Uhhhh jebote, da, kako sam želeo da je nateram da svrši… ali Jelena je imala đavolski pogled u očima, a u desnoj ruci joj je bio bič! Koža mi je još uvek bila sjajna od mog poslednjeg susreta sa tim kažnjavajućim kožnim oruđem i iako mi se dopao efekat koji je imao na mene, nisam mogao da ga podnesem iz noći u noć. Trebalo mi je vremena da se oporavim. Previše bi me bolelo da joj dozvolim da ponovo upotrebi bič na meni, tako brzo.

Jelena je koračala prema meni, štikle su škljocale, osmeh je rastao… Morao sam da je brzo zaustavim ili prihvatim bol koji bi mi nanela. Nema bolova, ne još. Nisam mogao da joj dozvolim.

„Na kolenima Jelena,“ promucao sam, udaljavajući se od napaljene đavolice koja je napredovala prema meni. „Sada Jeco, klekni. Moram da piškim.“

Jelena je oklevala, zenice su joj se raširile. Gledao sam kako joj se grudi podižu dok joj se broj otkucaja srca povećava, a disanje ubrzava.

„Na kolena, sada“, ponovio sam odlučno.

Brzo sam otkopčao pantalone, čvrsto uzeo penis u ruke i uperio svoje polu uspravno oružje pravo u nju. „Otvori širom Jelena, želim da ti pišam u usta, baš ovde, odmah!“ Jelenina kolena su izdahnula i ona se zgužvala pored mojih nogu kao krpena lutka, a bič je pao na pod, zaboravljen.

Hvala nebesima na njenom fetišu! Moja divna Jelena je klečala preda mnom, raširenih očiju, lica nagnutog nagore, vlažnih usana razdvojenih. Bila je tako lepa; izraz želje na njenom licu bio je božanstven kao i saznanje da sam ja izazvao taj čežnjivi pogled. Želela je mene i sve što sam mogao da joj dam. Ta vrela kurva u crnom najlonu bila je moja i dobila je sve što joj je trebalo od mene. Nijedna misao ne može biti prijatnija od toga. Jelena je zadrhtala preda mnom.

„Uradi to“, preklinjala je. „Želim da te okusim.“

Moja bešika je bila lepo puna i spremna da ispušta stalan mlaz zlatnog urina da bi moja draga Jelena uživala. Samo sam morao da se opustim, ali sam pokleknuo, trenutno osujećen okolinom. Jelena je klečala u našoj dnevnoj sobi, našoj lepoj čistoj dnevnoj sobi sa raskošnim podom od pravog hrasta.

Nisam mogao da pišam na to! Upio bi tečnost. Šta bih rekao našim prijateljima kada bi došli na večeru i raspitivali se o velikom žutom znaku na našem skupom podu? „Oh da?“ Rekao bih nehajnim mahanjem rukom: „Nije to ništa. To je samo mesto gde sam popišao svoju ženu!“

„Uradi to Robi“, ponovila je. „Uradi to ovde. Tako je nevaljalo!“

O jebote, opet je bila ta reč — nevaljalo. Da, bilo je, zar ne! Prljavo, loše, degenerisano! Kurac mi je vrištao i vazduh mi je pobegao iz pluća u tihom gunđanju dok sam puštao pišaćku. Oštre zlatne kapljice pljusnule su na drveni pod ispred mene. Ispustio sam produženo i duboko zadovoljno jecanje dok se moj tok pojačavao, omogućavajući mi da ga izvučem nagore pravo u ljupku, razjapljenu kurvu zvana – moja supruga. pišanje na lice ljupke supruge

Bol, zadovoljstvo, krivica i oslobađanje, sve tako blisko povezano, pomešano u tom trenutku da stvori savršen recept za euforiju. Sranje, voleo sam da pišam na Jecu! Izludelo me je kada sam je video kako uzima moje tečnosti u usta i kako ih žedno guta. Moji unutrašnji glasovi su me uporno osuđivali što sam učinio tako podlo, razvratno delo prema svojoj voljenoj ženi, ali je moja krivica jednostavno služila da pojača zadovoljstvo.

Iznova i iznova sam doživljavao istu mešavinu suprotstavljenih emocija koje su me preplavile prvi put kada sam skupio hrabrost da se popišam na Jelenu. Iskustvo nikada nije izgubilo svoje uzbuđenje.

I tako, kao što sam rekao, moj život je bio dobar – ne, bio je savršen!

E baš zato mi je pojavljivanje drugog Jeleninog pisma izazvalo strah.

KRAJ 7. Dela

Ostavite komentar