sisa mu kurac u najlonkama

Suprugina Mokra Tajna 6. Deo

Ubrzo sam Robertovu ladicu iznela na krevet. Tu je bila misteriozna plava plastična kesa. Kesa je bila mala, a sadržaj je bio mekan. Dakle nije dildo. Šteta! Svidela mi se ideja da koristim dildo na Robertovoj guzici ili možda dvostranu lažnu kitu. Što sam više razmišljala o tome, ta me je ideja sve više privlačila. Predložiću mu to jednog dana, da vidim kako će reagovati.

Otvorila sam kesu i prevrnula je naopako. Oči su mi se raširile kad je sadržaj ispao. U njoj je bilo šest predmeta: Najlonke. Četiri tanke crne providne seksi čarape sa velikom čipkom na vrhu, jedan par crnih helanki i jedna od mojih čipkastih crnih tangi.

Tražila sam te tange; bile su mi jedne od omiljenih. Nestale su iz korpe za veš pre otprilike dve nedelje … Oh čekaj … uf! Da, još uvek im je bilo potrebno pranje. Moj prepoznatljiv miris prilepio se za tkaninu međunožja.

„Robi, prljavo kopile!“ Promrmljala sam držeći tange uvis.

Osmeh mi se nacrtao preko lica. Uzela sam čarape, prste uvukla u tanki materijal. Bile su nove i nekorišćene. Helanke nisu bile. Međunožje je bilo umrljano. Držala sam ih na svetlosti, pregledavajući ih. Nisam ih prepoznala. Nisu bile moje i to me je zabrinulo. Robertu se očigledno dopao moj donji veš, ali čije se bile ove ostale stvari?

Panika me je obuzela dok je rasla sumnja da je Robi intiman sa nekom drugom. Nisam to mogla da podnesem. Nisam želela da delim Roberta. Pokušala bih većinu stvari, ali deljenje, trojke i grupnjaci mi nisu bili fetiš.

Moj odnos sa mužem je morao da bude isključiv, u suprotnom morala bih da preispitam svoju poziciju kao njegove žene. Pomnije sam pogledala helanke i pomirisala međunožje. Snažan mošusni muški miris napao mi je nosnice.

Čekaj malo… velike helanke, korišćene…i da, ako se ne varam to je bio Robertov miris. „O moj bože! On ih nosi! On drka u helankama! Sranje!“

U mojoj glavi mi se pojavila slika Roberta, mog snažnog muža visokog, koji leži na našem krevetu i mahnito trlja kurac dok ne nosi ništa osim oznojenih najlonskih helanki! Slika je bila toliko smešna da sam se upišala od smeha, nisam mogla da se suzdržim. drka kurac u helankama

O jebote, jadni Robert! Kako ću, dođavola, moći da učestvujem u ovom njegovom fetišu, a da ne umrem od smeha ?! Smirila sam se i ponovo uzela čarape. Neiskorišćene. Zašto? Ah…možda.

Robertovo pismo kaže da pustim mašti na volju, pa šta ako su ovo rekviziti? Možda ih je stavio u kesu da vidi šta ću sa njima? Hmm, trebam li ih nositi? Ne, mnogo bolje ako sam ih upotrebila da ga vežem za krevet. Zašto bi inače bile četiri čarape?

Ubrzo sam shvatila da mi pička pulsira. Pokrenula me pomisao da zavežem Robija za krevet sa najlonkama i učinim kako mu je drago. Ideja mi se dopala, mnogo mi se dopala. I ranije sam ga vezala za krevet, ali nikad nisam koristila čarape. Uvek sam koristila mekane šalove i čvorove koji nisu bili naročito čvrsti.

E pa ne ovog puta! Dragog Roberta je čekalo iznenađenje svog života; vezaću ga i dominiraću nad njim! Da li je to ono što je hteo? Da li je to razlog zašto nije ostavio uputstvo, jer bi to pokvarilo efekat? To bi imalo smisla. Robert je generalno preuzimao dominantnu ulogu tokom seksa, radije je bio na vrhu i izdavao mi uputstva, a ne obrnuto.

Nije mi smetalo. Pokornost me je uzbuđivala. Noć potpune dominacije takođe je nosila izrazitu privlačnost. Tiho komešanje sa ulaznih vrata je prekinulo moje misli. Okrenula sam se i zatekla Robija naslonjenog na zid spavaće sobe, koji me posmatra. Njegove plave oči zaključane na mojima, izraz lica bio je zamišljen, zabrinut.

„Dakle?“ upitao je nervozno. „Odbilo te je sve to?“

Htela sam da preletim sobu i da ga obgrlim rukama kako bih ga uverila da je sve u redu kada me je spopala ideja. Polako sam ustala, sa najlonkama u rukama i strogim izrazom lica. Ošinula sam ga pogledom bez reči. Robertova se vilica spustila i lice mu je probledelo.

„Skidaj se!“ Naredila sam, dajući sve od sebe da zadržim pravo lice i da zvučim preteće. Nisam bila baš ubedljiva i Robertov osmeh se odmah pojavio. „Ne!“ viknula sam. „Nisam rekla ‘stoj tu i smej se’ ti perverznjaku! Rekla sam skini se! Odmah!“

Sa uzbuđenim sjajem u očima, moj prelepi zgodni muž je skinuo kravatu i počeo da otkopčava dugmad. Kako mu je košulja bila na podu, oči su mi sišle niz mišićavi trup i krenule prema pantalonama koje su pokazivale znakove erekcije.

„Jelena, ja …“

„Tišina!“ vrisnula sam.

Ovo je bilo zabavno! Zaista sam ulazila u ulogu. Možda bi trebalo da donesem kaiš i da ga bičujem? Ne, previše bi bilo… Robertove oči su se raširile kao da mi je pročitao misli i nastavio je da skidai odeću u tišini.

Otkopčao je pantalone i oslobodio otečeni penis. Zurila sam u njegovu muškost dok je skidao ostatke svoje odeće, a zatim sam nestrpljivo krenula napred držeći kurac čvrsto u rukama. Počela sam da ga mazim, polako prelazeći obema rukama po vrelom vratilu, zadirkujući natečenu glavu.

Robi je zastenjao, ali je ostao nem. Dobro. Želeo je da dominiram. Ovo je uzbudljivo! Gurnula sam helanke prema Robertovom licu. „Obuci ih na taj prljavi kurac! Sada. Obuci te smrdljive natopljene helanke pa lezi na leđa.“

Robertovi obrazi pocrveneli su od dok je uzimao helanke od mene, ali učinio je kako mu je rečeno i navukao ih uz svoje moćne noge.

Gledala sam ga kako namešta prepone tako da se čvrsto uklapaju u njegovu muškost. Pojas i prepone su ojačani pa je Robertov kurac postao čvrsto zatvoren unutar tkanine.

„Sada lezi na leđa, kao što sam rekla.“

Robi je poslušao ležeći raširenih nogu na krevet. Podigao je ruke iznad glave iščekujući moj sledeći potez; vezivanje. To je bilo ono što je hteo. Uzela sam ga prvo za ruke, vezujući svaku za krevet sa čarapom. Čvrsto sam ih vezala. Zatim sam nastavila da mu pričvršćujem noge.

Pizda mi je pulsirala dok sam se nameštala na krevetu, pozicionirajući se nad telom svoga muža. Polako sam počela da se skidam, oduzimajući vreme, izvodeći striptiz i smešeći se gledajući efekat koji je to imalo na Robija.

Dok sam skidala svaki odevni predmet, dramatično sam ih bacala po sobi sa divljim osmehom. Robertu se svidelo. Zenice su mu se proširile, a penis u helankama trznuo se ispod mrežastog zatvora. Kada sam stigla do gaćica, zastala sam.

Robi ih je pogledao u čežnji. Polako sam skidala sa sebe prelazeći preko nogu. Međunožje gaćica je bilo vlažno, navlaženo mojim sokovima, ali sam ih protrljala po svojoj osetljivoj pičkici kako bih Robertu osigurala dobro namakanje i snažan miris.

Robi je zadrhtao na krevetu i napeo mišiće. Osećajući se neverovatno seksi, čučnula sam preko Robertovog lica, spuštajući svoju pičku prema njegovom nosu, rugajući mu se.

“Znam da je želiš… ali ne možeš je imati. Ne još!“ Odmaknula sam se gledajući Robija kako stenje.

Sadistički sam se osmehnula njegovoj nelagodnosti, a onda mu odjednom bacila tople, mokre gaćice preko lica. Robi je uzviknuo i duboko udahnuo. „Oh, jebote, tako dobro mirišeš“, promrmljao je ispod tkanine.

„Umukni jebote!“ Naredila sam, vraćajući se u svoju ulogu, ali očajnički se smejući u sebi!

Mogla sam da vidim ivice Robertova širokog osmeha ispod gaćica i to me je nasmejalo. Ubrzo sam to prekinula. Njegovo je cerekanje mutiralo u izgled šokiranog bola dok sam se bacila na njegovo telo i počela sisati njegovu otečenu muškost kroz rastezljive najlonske helanke. sisa mu kurac u najlonkama

Žestoko sam ga lizala, stvarajući puno pljuvačke i pretvarajući je u svilenu tkaninu. Da bih ga još više smočila, protrljala sam svoju vrelu picu po Robertovom penisu, premazujući je svojim sluzavim sokovima. Robi je počeo da ječi i grči se, a orgazam mu se spremao. Bio je blizu.

Vratila sam se lizanju i sisanju. Okusila sam pre-spermu na vrhu njegovog penisa i usisala je u usta, progutavši je. Moje ruke su masirale Robertove najlonom obložene butine i mazile njegova teška jaja kroz sve topliji i lepljiviji materijal.

Nije mogao još dugo da izdrži, nije bilo načina … Odjednom je Robi počeo da se trza, celo telo mu je zadrhtalo dok su mu se jaja stezala. Očarano sam gledala kako mu penis eksplodira unutar stežućih najlonskih helanki.

Lepljiva bela sperma je curila kroz finu mrežicu stvarajući šare svuda oko Robertovog međunožja. Robi je ispustio gotovo iskonski uzvik zadovoljstva. Bio je to najbizarniji prizor koji sam ikada videla u svojoj spavaćoj sobi, ali mi je bio iznenađujuće erotičan. Osetivši da me peče sopstvena pička, sklonila sam gaćice sa Robertovog lica i gurnula pičku na usne koje je čekaju.

Dahtala sam dok mu je jezik ulazio u mene, ližući moju gladnu rupu. Napet, vezan i pod mojom kontrolom, Robi je jeo moju pičku, lizao je, sisao mi otečeni klitoris i jebao me svojim dugim jezikom. Poznati osećaj približavanja orgazma me zapalio i ubrzao mi puls.

„Oh jebote, blizu sam!“ Vrištala sam bez kontrole.

Još jedan dodir sa Robertovim mokrim jezikom bio je dovoljan da moj super osetljivi klitoris izazove reakciju koja mi je zapalila telo. Počela sam da se grčim kad sam svršila. Tada, na njegovo iznenađenje, počela sam i da piškim! piša mu na lice

Bio je potpuno nespreman ali je uživao dok sam mu umivala lice i grudi vrelom mokraćom! Nažalost, ubrzo sam izgubila moć ravnoteže…

Srušivši se na krevet pored Robija, nekontrolisano sam se grčila dok me je orgazam nastavio ljuljati.

Kad sam pogledao muža, bio je nasmejan i mokar; najveći bezobrazni osmeh mu je obasjao celo lice.

„Dakle sviđa ti se moj mali fetiš?“ Smelo se osmehnuo.

Klimnula sam glavom. „Tako izgleda!“

Noge su mi i dalje drhtale od siline orgazma. Prišla sam mu i nežno ga poljubila u usta.

„Volim te“, prošaputala sam.

„Čak i u helankama?“

„Dobro izgledaš u helankama!“

„Pa, šta bi rekla ako bi sledeći put nosio onaj tvoj mali crni svileni gornji deo od kamzola, a? Znaš onaj koji nećeš da nosiš jer ti je prevelik. Pristajao bi mi.“

„Hm“, odgovorila sam zamišljeno, „može… ali pod jednim uslovom – da te jebem dok ga nosiš!”

KRAJ 6. Dela

Ostavite komentar