piša supruzi u pičku

Suprugina Mokra Tajna 5. Deo

Okretala sam pismo u rukama osećajući kako mi glatki beli papir prolazi kroz vrhove prstiju. To je bilo to – Robertov odgovor. Trebalo bi da ga brzo otvorim i da vidim šta ima da kaže za sebe, na kraju krajeva, čekala sam dovoljno dugo – tačnije tri meseca.

„U redu, pa da vidim. Koliko može biti loše?“ Duboko sam udahnula dok sam razdvajala kovertu. „Roberte dragi moj, koja je tvoja tajna…“

Slom koji je doveo do ostavljanja mog pisma i loše osmišljenog videa promenio je tok mog braka, ali na sreću promene su krenule nabolje. Iako je način na koji sam rešila svoje bračne probleme bio poprilično nesmotren, moje pismo je primoralo Roberta i mene da se suočimo sa rastućim problemima. Kao rezultat toga, naš brak se sada čvrsto vratio na pravi put, iskra između nas se ponovo rasplamsala i uzbuđenje se vratilo u naše živote i vođenje ljubavi.

Robi me je počastio noćima za pamćenje kada je pročitao koliko sam nesrećna našim brakom, posebno seksom, i igranje sa mokraćom koju je započeo nakon što je odgledao moj video sada je bilo uključeno u naše ponovo osnažene seksualne aktivnosti. Robert je s punim entuzijazmom prihvatio moj fetiš i iako sam znala da njegova ljubav prema mokraći nije tako jaka kao moja, neprestano se pokazivao voljnim da eksperimentiše u nastojanju da mi udovolji i napali me.

Volela sam Roberta još više zbog toga.

Naravno, ježim se pri pomisli kako su se događaji mogli odigrati; Bukvalno sam rekla Robertu da je neadekvatan u krevetu i malo muževa bi reagovalo tako proaktivno na tu vest. Robi je bio jedan u milion i nikad više ne bih rizikovala da ga izgubim.

Robi i ja smo se te noći otvorili karte, razgovarajući do ranih jutarnjih sati. On je obelodanio sve svoje strahove oko posla, dok sam ja izlagala srce zbog frustracije koju sam osećala što nisam našla posao sa punim radnim vremenom. Takođe sam dopustila da me uznemiri moja sve veća mržnja prema tome što sam se našla privezana za kuhinjski sudoper i kenjala mu kako se osećam kao njegova kućna pomoćnica.

Robi je saosećajno slušao pre nego što je uzeo moju ruku u svoju i ukazao na nekoliko činjenica. Sama sam bila kriva za situaciji u kojoj sam se našla. Ja sam insistirala na preuzimanju kućnih poslova kada sam prihvatila honorarni posao, i da, aktivno me je odvraćao od toga u početku.

Dakle, on od mene to nije tražio i bilo je pogrešno što sam ga krivila. Bio je u pravu u vezi toga. Nije Robi bio kriv što on ima dobru karijeru a ja je nemam, a krivica koja me je navela da postanem ‘domaćica’ nije rezultat toga što je on uradio. U svakom slučaju, to je bilo u prošlosti i sada su stvari bile drugačije.

Postala sam drugačija. Prestala sam da brinem o svojoj karijeri i umesto toga počela sam da uživam u slobodnom vremenu. Robi je preuzeo neke kućne poslove, a on je i dalje insistirao na odlasku u pab nakon posla, ali mi je jasno davao do znanja da sam pozvana da mu se pridružim.

Ja sam to često i činila. Počela sam da se družim sa njegovim prijateljima i naši životi su gravitirali ponovo zajedno. Još dobrih vesti još više su učvrstile naš odnos. Njegova firma uspela je da ostvari profit, a preostalo osoblje je uvereno da su njihovi poslovi sigurni. Nema više viškova.

Sa njegovim sigurnim poslom, Robi i ja smo imali finansijsku stabilnost, što nam je znatno olakšalo život. Robi je bio srećan i sa tim zadovoljstvom došla je povećana želja za intimnošću sa mnom i poboljšana izdržljivost pri pružanju iste!

Nisam se žalila. Odjednom sam se našla u iskrenoj i ljubavnoj vezi sa seksualnim životom koji sam sanjala! Robert je bio spreman da posveti cele večeri zadovoljavanju mene i to mi se dopalo! Prethodno veče je bilo odličan primer; Robi je stigao kući sa posla naoružan vinom, hranom za poneti i najvećom erekcijom!

„Želim nešto da probam dušo“, rekao je u trenutku kada je ušao kroz vrata. „Ceo dan sam razmišljao o tome!“

Ni pet minuta kasnije oboje smo bili goli i pozicionirani u kadi, Rob je stajao blizu mene dok sam se savijala, dupe u vazduhu, rukama hvatajući slavine za kupanje. Čvrsti penis stisnut uz moje stidne usne, titrajući me i mešajući nam sokove. Ispustila sam uzdah kad je Robi glatko kliznuo celom dužinom svog penisa u moju zaglađenu vaginu i počeo se zabijati.

Zaključala sam ruke i gurala se unazad dok me je Robi jebao dugim, sporim potezima. Njegov veliki kurac ispunjavao me dok je rukama opipavao moje grudi, milujući mi uspravne bradavice i pojačavajući blažene osećaje koji su mi prolazili kroz torzo i sve do slabina. Um mi se vrteo; Imala sam dobru predstavu o tome šta je Robi imao na umu kad je ejakulirao i pomisao na to me je još više usijala u tom paklu!

Moja pička je natekla, a u meni su se izgradili trnci približavajućeg orgazma. Robi je jače gurnuo pojačavajući tempo. Njegova su me jaja udarala po guzi, a moja pička je ispuštala tihe zvukove dok mi je sok tekao. Robi je snažno gurnuo, izbacivši svu belu tečnost. Položio je svoju spermu duboko u moju vlažnu rupu.

Čekala sam, dozvoljavajući mu da se pribere. Da sam bila u pravu u vezi sa onim što je planirao, ubrzo sam shvatila … „Piškiću u tebe Jelena“, promrmljao je Robi u moje uvo dok je stajao iza mene teško dišući. „To će ti se svideti, zar ne?“

Moja pička se stegla pri samoj pomisli da primi mokraću u sebe. Moji mišići stegnuti na penis što ga je navelo da zastenje od zadovoljstva. Robertov penis ostao je čvrsto ugrađen u moj tunel i osećala sam kako pulsira dok se pripremao da oslobodi sadržaj svoje bešike.

Robi je glasno zastenjao kad se konačno dovoljno opustio da piša. Pucao je mlaz jakog, vrućeg urina pravo u moju pičku. Topao osećaj ispunio me nezamislivo zadovoljavajućim pritiskom, a njegov mlaz udario je u moje dubine. Kolena su mi se tresla, povijajući se dok su mi se mišići pičke trzali, a zatim su eruptirali u grčeve. piša supruzi u pičku

Žestoko sam SVRŠILA!

Robertova mokraća je neprestano tekla, urin je izbijao iz mene u oštroj žutoj fontani koja mu je izvirala oko kurca i prskala u kadu. Prskala mi je po nogama i stopalima. Zabacila sam glavu i duboko zastenjala. Volela sam pišanje, uvek sam to volela i uvek sam htela, a sada kada je Robi prihvatio moj fetiš – seks za mene je bio veličanstven.

Ali… Dosta o mom fetišu … Nismo zato ovde. Dakle…

Nervozno sam spustila pogled na pismo. Bio je to jedan list belog papira. Protresla sam kovertu, ali ništa dodatno nije ispalo. Nema usb fleš-a – nema pratećeg video zapisa. Pisalo je sledeće: „Moja najdraža Jelena, Obećao sam ti odgovor na tvoje pismo i evo ga. Ako želiš da znaš šta je moj fetiš (jedan od), moraćeš da odeš do naše spavaće sobe i pogledaš u moju fioku za čarape. U dubini nalazi se plava plastična vrećica u kojoj se nalaze neki predmeti koji su mi dragi. Ostaviću te da odlučiš šta ja radim sa njima i kako bi želela da ih koristiš sa mnom ako nisi previše izbezumljena zbog svega toga! Ako ti se ne sviđa ono što nađeš Jelena, baci pismo i nikad ga više neću pomenuti. Moj život sa tobom je savršen takav kakav je i ne želim da mi ništa to pokvari, posebno ne glupa fantazija. Ovo ti pokazujem zamo zato što znam da si avanturistički nastrojena i da ćeš dozvoliti mašti da se rasprši! Najviše te volim, tvoj Robi.”

Imao je nešto skriveno u ladici za čarape? Šta? Dildo? Analni čep? Možda nešto što radi na baterije? Možda je to bila zaliha tajno snimljenih video zapisa kako vodimo ljubav? Da, to bi moglo biti to?

Mogućnosti su bile beskrajne. Moja radoznalost je žestoko gorela i poslala me uz stepenice.

KRAJ 5. Dela

Ostavite komentar