piša po njegovom kurcu

Suprugina Mokra Tajna 4. Deo

Odjednom sam primetio da me sopstvena bešika počinje boleti. Popio sam nekoliko piva dok sam postavljao Jelenino iznenađenje, ali nisam morao da pišam zbog stalnih erekcija. Sada je, međutim, tupa bol u donjem delu trbuha ukazivala da je potrebno isprazniti bešiku. Ok, vreme je za hrabrost …

Nadam se da je Jelenin mokraćni fetiš zaista bio sport za dve osobe….

„Moram da pišam Jelena, uskoro se vraćam“, izjavio sam ležerno.

Čekao sam njenu reakciju.

„U redu.“ – rekla je.

Je li to bilo to? Oklevao sam čekajući još, ali sve što je Jelena učinila bilo je nameštanje suknje i još jedan gutljaj šampanjca. Moj nagoveštaj je bio previše suptilan. Šta sad? Živci su počeli da mi igraju. Da li da pokušam da se pridružim njenom fetišu ili da se pretvaram da ne znam ništa o tome? Da li sam zaista hteo da se pridružim? Ideja me je odbila koliko i uzbudila.

„Jebiga, evo …“ promrmljao sam naglas.

Stao sam ispred Jelena, uzeo svoj penis u ruke i usmerio ga ravno u njene grudi. Jelena je naglo spustila šampanjac i grudi su joj se počele uzdizati. Oči su joj se raširile, a usne razvukle.

„Gledao si snimak, zar ne? Gledao si! Jebeno kopile!“

Bio sam uhvaćen na delu! Stajao sam tamo, ošamućen, sa kurcem u ruci spremnim da eksplodira od mokraće dok me je Jelena ljutito gledala. Sranje! Šta sam uradio!

A onda – ŠOK!!! Obrt od 180 setepeni jer odjednom se nasmešila, veliki, prljav, razvratni, bludni ma kurvanjski osmeh!

„Hajde onda, prljavo kopile, pišaj na mene. Pišaj mi na sise. Namoči me. Usudi se!“ Zabacila je glavu i gurnula grudi prema meni.

Oh jebote … počeo sam! Moja mokraća je pucala iz mog penisa i udarila je u sise upijajući tanki materijal njene bluze kako bi otkrila otvrdnule bradavice ispod. To je bila najčudnija senzacija. Intimnost čina koji sam izvodio izazvala je emocije koje nisam očekivao. Zadovoljstvo, oslobađanje, nestašnost, perverziju.

Ali i krivicu. Ne bih trebao da pišam na svoju ženu! Ne bi trebalo ni da pišam po svom dvorištu! To je bilo pogrešno, bilo je izopačeno … pa ali, zašto sam ga onda toliko voleo i zašto sam bio tako uzbuđen?

Jelena je ispustila seksi jauk i ruke su joj poletele do grudi, milujući ih dok ju je moj tok močio. Spustila se na kolena spustivši se u moju lokvu urina, a onda je gurnula penis u usta, sisavši ga dok sam nastavio da pišam.pišanje supruzi u usta

Zagledao sam se u nju u neverici i možda malo odbojnosti pre nego što sam se prepustio krivom zadovoljstvu gledajući je kako pije moju mokraću. Nikada nisam doživeo nešto tako nadrealno. Jelena me je sisala sve dok mi se mlaz nije zaustavio, mućkajući urin kao da je šampanjac.

Kad joj više nisam imao dati ustala je, košulja joj je bila topla i natopljena, noge su joj drhtale, a oči širom otvorene. Nije progovorila, već me poljubila, nateravši me da osetim sopstvenu mokraću. Uživao sam u tome. Gorčina nije bila poznata, ali nije bila neprijatna. Čak je i opor miris na odeći bio čudno erotičan. Odjednom su Jelenina kolena popustila i srušila se na pod dok ju je orgazam probio.

Gurnula je prste među noge, mahnito se trljajući dok su je grčevi činili bespomoćnom pred mojim stopalima. Gledao sam, zadivljen njenim spontanim vrhuncem. Moj penis se ponovo naduo i ponovo sam bio čvrst i spreman za akciju.

„Učini mi to“, pozvao sam Jelenu dok je gledala u mene sa zadovoljnim izrazom lica. „Popišaj me, sigurno možeš nakon svog tog šampanjca.“

„Uhhhh, Robi volim te. Ali, mogu li nešto pokušati? Imaš li nešto protiv?“

„Možeš pokušati bilo šta Jelena. Večeras je noć za eksperimentiranje…“

„U redu, umukni onda i skini se!“ nasmešila se.

Uradio sam kako mi je rečeno. Isto je učinila i Jelena. Moje oči su istraživale njeno telo dok je skidala bluzu natopljenu mokraćom i otkopčala grudnjak otkrivajući te savršene grudi. Otkopčala je suknju i pustila je da padne. Njeno preplanulo, napeto telo bez odeće bilo je krajnje prekrasno.

Jelena je prešla rukama po mom golom torzu. Pogladila me po grudima, pratila konture trbušnjaka i nastavljajući prema dole počela je trljati moj tvrdi kurac. Zadrhtao sam dok je pre-sperma curila sa vrha. Jebote, htela je da izvuče još jedan orgazam iz mene!

Jelena me gurnula u stolicu i spustila se na kolena. Njena usta su okruživala moju erekciju, jezik je klizio po mojoj osovini pre nego što su joj se usne stegle oko moje otečene glave.

„Oh Jelena, to je tako dobro, nastavi „, jauknuo sam. sisanje muževe kurčine u dvorištu

Jelena mi se đavolski nasmešila i širom otvorila usta, zarinuvši moju dužinu u grlo.

„O, Jeco, da!“ Dahtao sam.

„Ne još“, nasmešila se, „ne usuđuj se svršiti još uvek …“

Ustala je i privila me, postavljajući svoju klizavu macu preko mog penisa i lebdela tako zadirkujući. Grudi su joj se dizale, prekrivene seksi crvenim rumenilom koje se pojavljivalo kada je bila izuzetno napaljena. Odbacila je kosu dok se nabijala na moje koplje koje čeka.

„O da!“ stenjala je.

Ljuljala je kukovima po mom penisu, trljajući se i stimulišući klitoris. Ruke su mi posezale za njenim grudima dok se grčila na meni uživajući u mom telu.

„Spreman?“ promrmljala je.

„Za šta?“ Izgovorio sam.

Ubrzo sam saznao. Jelena je podigla kukove sve dok u njoj nije ostala samo glava mog penisa, a zatim je glasno vrisnula i počela da piški. Vruća aromatična mokraća potekla je iz njenog tela koji je tekao niz osovinu mog tvrdog penisa, prelivajući mi butine i padajući na zemlju poput zlatnog vodopada. piša po njegovom kurcu

Formirala je jezero mokraće pod našim nogama. Jelena je izvila leđa i vrištala dok su joj se usne pizde čvrsto stezale oko penisa. Još jedan orgazam joj se zgrčio kroz telo dok joj je pišaćka i dalje prskala, baš kao što je to bilo u njenom videu. Efekat koji je imao na mene je bio isti. Moja sperma je izletela iz mene, brizgajući u Jeleninu pičku dok su njene vruće tečnosti izbijale iz nje.

Oboje smo doživeli najmoćnije orgazme.

„O sranje, o sranje … da!“ vrisnula je.

Nisam mogao izustiti ni reč. Sve što mi je izašlo iz usta bili su glasni primitivni jecaji čistog zadovoljstva dok sam jebao svoju predivnu ženu i napunio je. Nije bilo nikoga na svetu sa kim bih radije bio i ništa što bih radije radio. Bio sam potpuno uronjen u trenutak i blaženo zadovoljan.

Jelenino pišanje se zaustavilo i njen orgazam je popustio. Spustila se na moj još uvek kruti kurac, dahćući i znojeći se. Izraz njenog lica bio je neprocenjiv. „Da li mi je oprošteno što sam zaspao?“ Upitao sam je, smešeći se dok je ona energično klimnula glavom.

„Da li mi je oprošteno što sam ostavila ono pismo i usb?“

„Ta stvar me je naterala da svršim … Špricao sam po čitavom laptopu! Mislim da sam ga možda uništio!“

„Zaista?“ zahihotala se, „a pišanje? Ne smeta ti?“

„Zar me to pitaš posle svega danas?“ Rekao sam, privukavši je k sebi i poljubivši je. „Mislim da bismo ipak trebali izbeći komšije na neko vreme, moglo bi biti neprijatno.“

„Zašto? Ne mogu da nas vide.“

„Ne, ali njihov sluh je poprilično dobar“, rekao sam sa osmehom na licu.

Jadna Jelena je izgledala užasnuto ali i uzbuđeno!

„Inače, imam i ja jedan svoj mali fetiš o kojem ti nikada nisam pričao. Ne upuštam se često i nisam siguran dal bi ti se svideo. “

„Oh?“ upitala je.

Nasmejao sam se, da li da joj kažem?

„Reći ću ti šta Jelena; sve ću otkriti u pismu, možda čak i u video snimku. Na taj način možeš ga baciti ako ti se ne svidi ono što budeš videla, a ja to više nikada neću spomenuti.“

Zastala je sa blagim strahom u očima – „Khm, u redu“, rekla je, „priznala sam i ja tebi svoj fetiš. Ali reci mi sada.“

„Uh-uh. Ne ne“, insistirao sam stavljajući joj prst na usne. „Sačekaj pismo.“

KRAJ 4. Dela

Ostavite komentar