analno jebanje u dvorištu

Suprugina Mokra Tajna 3. Deo

„Oh Robi, znaš“, rekla je, spustivši čašu.

Sela je na mene, nežno mi uzevši lice među svoje savršeno negovane prste. Njene usne su našle moje, a ja sam okusio šampanjac u njenim ustima dok me je ljubila. Izvila je guzu, podižući usku suknju preko bokova tako da su samo njene tanke gaćice i moje pantalone činile barijeru između njene vlažne pičke i mog sve penisa.

Počela je da pomera bokove, trljajući pičku o moj skriveni kurac. Otkucaji srca su mi se udvostručili dok mi je krv besno pumpala. Želeo sam je. Želeo sam je odmah … jednim brzim pokretom odgurnuo sam je od sebe i okrenuo je savijajući je preko stola preda mnom.

Požudno je zastenjala dok sam je milovao po leđima osećajući svilenkasti satenski materijal njene bluze ispod mojih prstiju. Moj penis je nemilosrdno pulsirao, a želja da je izjebem izazivala me je.

Uhvatio sam je za gaćice i povukao ih. Jelena je uredno iskoračila iz njih, raširila noge i prešla rukom po međunožju stenjajući. „Jebi me!“ uzdahnula je. „Jebi me žestoko!“

Bacio sam pantalone na pod oslobađajući ogromnu erekciju. Moj kurac skočio je napred udarajući o Jelenin vlažni prorez. Usmerio sam ga i zatvorio oči dok mi je glava kurca ulazila u klizavu toplinu Jelenine pičke. Gurnuo sam jače i prodro u nju, ispuštajući uzdah dok sam doživljavao prijatno mokro stiskanje Jelenine uske rupe.

Nastavio sam da guram, uranjajući čitavom dužinom kurca u ženin prijatan vlažan tunel. Njeni sokovi su tekli, a mišići pičke stezali su se oko mene dok sam pomerao penis napred-nazad, osećajući kako me obgrljuje njenom tesnom vaginom. jebanje misionarsko u dvorištu

Kretao sam se brže, zabijajući duboko, udarajući jajima o njenu glatku zaobljenu zadnjicu. Njena pička je počela da se grči. „To je to, jebi me, jebi me“, plakala je Jelena.

Nastavio sam da udaram, pritisak mi se povećavao u jajima, ali već sam te večeri pucao i trebalo bi vremena da se dostigne još jedan vrhunac. Povukao sam se iz Jelenine klizave pičke i pao na kolena, uhvativši se rukama za njene guzove i zabadajući jezik duboko u njenu ukusnu rupu.

Lizao sam je, usisavao slatke sokove i zadirkivao njen otečeni klitoris.

„O, jebote, ja ću svršiti!“ vrisnula je.

Stalno sam lizao i sisao dok se Jelena tresla uz orgazam koji ju je jako pogodio. Plakala je dok je mlaz bistre tečnosti pucao iz dubine njene pičke prekrivajući moje lice. Hvatao sam njen ženski ejakulat ustima, obožavajući ukus. Nikada nisam video da Jelena tako snažno šprica.

Osetio sam da se i moj pritisak povećava, bio sam blizu. Zateturao sam i prošao prstima preko Jelenine uske analne rupe. Pljunuo sam u njen otvor pre nego što sam glatko uvukao srednji prst.

„Mogu li?“

Jelena mi nikada nije dozvolila da joj jebem guzu, iako je moju jebala više puta. Očajnički sam tražio i odužio bih joj se. Gledao sam njen video pa sam tačno znao šta bi ona htela zauzvrat. Pritisnuo sam svoj čvrsti penis uz njenu čvrsto zatvorenu rupu i čekao. Nisam mogao nastaviti bez njene dozvole.

„Uradi to! Uradi to“

Ispustio sam jecaj i snažno gurnuo. Jelena je opustila analni sfinkter dozvoljavajući glaviću da joj polako uđe u guzu. Trenutak prodora bio je blaženstvo – bila je tako uska. Ponovo sam gurnuo, klizeći dublje.

Jelena je progunđala i dopustio sam joj da opusti dupe kako bi se prilagodila. Ponovo sam gurnuo glasno izdahnuvši dok je cela dužina nestajala u njenom uskom, vrućem dupetu. Jebeno dobar osećaj! Jelenina pička je bila izuzetna, ali njeno dupe je bilo toliko napetije i stezanje se osećalo divno. analno jebanje u dvorištu

Počeo sam da guram, u početku nežno, a zatim jače, jer je Jelena počela da uživa u mom ubadanju i pribila se uz mene, susrećući se sa mojim naletima. Uhvatio sam je za bokove i krenuo prema njoj, iznova i iznova tucajući je koliko god sam mogao dok su mi pritisak u jajima gradili do kritičnih nivoa i potreba za oslobađanjem postala najvažnija.

„Oh, jebote, svršiću“, povikao sam dok sam grcao i gurao.

„Uradi to u meni, duboko u meni“, dahtala je.

Moja sperma je jurila duž penisa i eksplodirala pucajući kremastu sluz duboko u Jelenino dupe. Osećalo se tako čudno, a tako dobro. Gurnuo sam ponovo, dublje, izbacujući još sperme, napunivši je.

Telo mi se treslo od napora i srušio sam se preko Jeleninih leđa, teško dahćući. Bio sam potrošen, potpuno istrošen. Polako sam se povukao gledajući kako mi penis izlazi iz Jelenine guzice zajedno sa mojom kremastom spermom.

„Jebeno mi se svidelo!“ udahnula je, okrenuvši se prema meni sa ogromnim osmehom na licu, „ali nemoj to ponoviti najmanje nedelju dana! Moram da se oporavim!“

Nasmejao sam se i iscrpljen i zadovoljan pao na stolicu. Moj penis je počeo da se smanjuje. Jelena se naslonila na sto, teško dišući, bluza joj je bila mokra od znoja, kosa joj je bila raščupana, a suknja joj je još bila oko struka.

Gledao sam je dok je hvatala šampanjac. Nije napunila čaše; umesto toga zgrabila je celu flašu, i počel ada pije iz nje.

„Hej!“ Prigovorio sam, „polako pijuckaj, nešto od toga je i moje!“

Oduzeo sam joj flašu i uzeo gutljaj pre nego što sam joj namignuo. Jelena je nastavila da ispija. Dobro, pomislio sam, neka je popije. Moraće da piški i onda bismo se malo zabavili!

KRAJ 3. Dela

Ostavite komentar