supruga piški i drka pičku

Suprugina Mokra Tajna 2. Deo

Mislim da je video zapis snimljen sa Jeleninim telefonom. Prvi kadar je bio snimak mene, izvaljen go na našem krevetu u najneprijatnijoj pozi. Moj mlitavi penis je bio na vidiku, a Jelena ga je zumirala, okrećući ga dok sam spavao.

Jelena i kamera su se preselili iz spavaće sobe u kupatilo, gde je usledio neki metež dok je Jelena postavljala telefon na naš držač za peškire i pažljivo namestila krupni kadar na našu kadu.

„Šta to dođavola radi …?“ – Promrmljao sam u sebi.

Jelena se pojavila u kadru, njena zadnjica gola i lepa. Moja supruga je imala fantastično telo – duge čvrste noge, zategnut stomak i najsočnije zaobljene grudi. Jecine grudi nisu bile prevelike, ali bile su predivno čvrste a njene tamne bradavice su stajale uspravno.

Jelena je ušla u kadu, a meni je kurac poskočio dok je dizala nogu i bljesnula svojom pičkom u kameru. Oči su mi se usredsredile na njenu urednu pičkicu, tako lepu, tako stvrenu za jebanje. Moj penis je natekao, a desna ruka je gravitirala prema njemu, automatski ga milujući bez angažovanja svesnog uma.

„Gledaj i uči Roberte“, rekla je Jelena u kameru.

Gledao sam u ekran, otvorenih usta, dok je Jelena malo otvorila noge, polizala prste i zarila ih duboko u svoju rupu, ulazeći i izlazeći dok joj kapljice sokova nisu iscurile oko pokretnih prstiju. Moj već natečeni kurac postao je čvrst kao kamen.

Raskopčao sam pantalone i gurnuo ih dole, dozvoljavajući svom kurcu da se oslobodi i stane na scenu dok sam gledao svoju uzbuđenu ženu koja se zadovoljavala pred kamerom. Jelena je zaista krenula, pokreti su joj bili sve brži. Zastenjala je glasnije. Jebote, baš je zgodna! Onda se to dogodilo … ispustila je oštar plač i kolena su joj zadrhtala dok joj je mlaz zlatne tečnosti pucao između butina. supruga piški i drka pičku

Zlatni mlaz je šikljao i prskao po kadi i po njenom vrelom telu. Popiškila se, a istovremeno je doživela vrhunac i to opasno jak. Nikada nisam video ženu koja je tako doživela orgazam i pišala, a prizor me je i fascinirao i uzbudio. Sedeo sam šokiran. Moja žena je to uradila u našem kupatilu i ja sam to prespavao?!

Jelena je nastavila da se jebe prstima, grčeći se u ekstazi dok se drugi put dovodila do orgazma, a telo joj se treslo od siline. Njeni grčevi su postepeno splasnuli, a preznojena Jelena poljubila je kameru, izgledajući veoma zadovoljno.

„Ovo je ono što si propustio Roberte, ali spremna sam da ponovim ovo za tebe! Možda malo manje vremena u pabu sa tvojim prijateljima i malo više vremena sa mnom, ha? Želim da se popišaš na mene Robi, okupaj me svojom vrućom pišaćkom. Želim da me pokrije, želim je okusiti. Sisaću ti kurac dok mi pišaš u usta ako želiš“, nasmešila se namignuvši kameri.

O jebote! Vrisnuo sam glasno dok mi se slika Jeleninih slatkih usta pojavila pred očima, slika njenih toplih usana oko moje kurčine dok joj pišam niz grlo! To me je opasno pokrenulo! Jaja su mi se stegnula a kurac mi oteko. Hteo sam da svršim i nije mi dugo trebalo, nakon onakvog snimka, dovoljno je bilo da zgrabim penis i drkam ga svega minut dva. drka na ženin snimak piss

Glasno sam jauknuo i svršio, prskajući laptop ispred sebe. Mazio sam kurac dok mi vrhunac nije popustio, a zatim sam seo, teško dišući od napora. Ruka, pantalone i laptop su mi bili uneređeni i bio sam mokar od znoja. Nije me bilo briga; Imao sam najseksi ženu na planeti i volela je stvari za koje nisam verovao ni da bi maštala o njima, a kamoli to učinila. Dopalo mi se.

Dok sam dolazio k sebi, stigla mi je poruka na telefon: „Konačno sam izašla sa posla. Kući za otprilike sat vremena. Hoćeš li biti tamo ili si u pabu?“

„Biću kući“, poslao sam poruku, a zatim brzo dodao – „Upravo napuštam pab.“

Nema svrhe brinuti je. Nije htela da pogledam video pa bi možda bilo bolje da se pretvaram da nisam? Žurno sam isključio laptop, obrisao poprskani ekran i izvadio Jelenin memorijski fleš. Ponovo sam presavio pismo i gurnuo ga nazad u kovertu. Koverta je bila samolepljiva i još uvek je izgledala netaknuta pa sam je ponovo zapečatio i pažljivo postavio tačno tamo gde sam je pronašao.

Plan mi se formirao u glavi.

Istuširao sam se i presvukao, a zatim seo u auto kako bih se odvezao do prodavnice. Jelena se osećala zapostavljeno i to nije bilo dobro. Bila mi je žena i jako sam je voleo. Pismo je bilo poziv na buđenje, na više načina, i nameravao sam da reagujem.

Jelena je stigla kući čak i kasnije nego što sam očekivao dajući mi dovoljno vremena da sprovedem svoje planove u delo. Bio sam spreman kad je konačno ušla kroz vrata. Jadna Jelena, izgledala je iscrpljeno i izrazito zabrinuto. Video sam njene oči kako trepere prema kuhinjskom pultu i pismu pre nego što sam je uopšte imao priliku pozdraviti.

„Jelena, draga, stigla si.“ Jelenino prelepo lice vidno se opustilo na moj pozdrav i njen divan osmeh je procvetao.

„Izvini, zaglavila sam na sastanku na poslu. Pokušavala sam da pobegnem što pre. Dobio moje poruke?“ upitala je nervozno.

„Da, i uradio sam prema uputstvima. Pismo je tamo. Ali… U čemu je misterija?“

„Oh Robi, to je bio trenutak gluposti, lupetanje. Mislila sam da ću to moći rešitii pre nego što dođeš kući, ali …“

„Nema veze, nema štete. Volim te Jelena. Znaš to, zar ne?“ Jelena je kimnula i vijugala prema meni, a bokovi su joj se ljuljali u uskoj suknji i crnim lakiranim štiklama. Namestila je svoje vitke ruke oko mog vrata i snažno me poljubila u usne. Zadrhtao sam kad su joj se pune usne razdvojile, a jezik ušao u moja usta.

Dakle, bila je napaljena i bila je za zabavu, zar ne? Odlično.

„Imam iznenađenje za tebe, ljubavi moja“, ruke su joj odlutale do mog međunožja.

„Pa… vidim“, izgovorila je dok je gladila moj kurac, ohrabrujući moju brzo rastuću erekciju.

„Ne to. Zapravo… u svakom slučaju ne još! Prati me.“ Nevoljko sam joj uklonio ruku i poveo je prema vrtu gde sam pokazao svoje iznenađenje.

Jelena je izgledala zbunjeno. Zanemela je kad je videla šta sam uradio. Sa strane naše kuće imali smo popločano dvorište, omeđeno sa tri strane mirisnim jasminom i drugim cvetovima koji su nebesko mirisali tokom toplih letnih večeri. Dvorište je bilo potpuno izolovano od očiju naših komšija. Morali biste bukvalno da zavirite preko naše baštenske kapije da biste videli šta se tamo dešava.

Nedavno sam kupio set baštenskih stolica od pruća i veliki sto na koji sam postavio naše najbolje posuđe, dve kible za šampanjac i naše mirisne štapiće kao i sveće. Takođe sam kupio hranu koju je volela i flašu skupog starinskog šampanjca koji se hladio u srebrnoj kibli za led na sredini stola.

Jelenine oči su se raširile. „Oh Robi … ali … zašto?“ upitala je, gledajući oko sebe.

„Zato što ne pokazujem dovoljno često koliko mi je stalo do tebe. Sviđa li ti se?“

„Da, ovo je … fantastično … a inače umirem od gladi!“

Povukao sam stolicu za Jelenu, a zatim pripremio hranu, zadovoljno gledajući kako joj sokovi cure niz bradu u žurbi da pojede. Otvorio sam šampanjac i pažljivo ga sipao u čaše, pružajući jednu Jeleni.

„Za nas“, rekao sam, nagnuvši se da dodirnem njenu čašu svojom „… i da se prema tebi ophodim onako kako zaslužuješ.“

KRAJ 2. Dela

Ostavite komentar