supruga mu razvaljuje čmar dildom

Suprugina Mokra Tajna 10. Deo

Gurnuo sam dublje dok sam svršavao, vičući od čistog zadovoljstva oslobađanja užarene sperme. Jelena je počela silovito da se trza. Njeni mišići pičke su se grčili, stegnuvši me još čvršće i istisnuvši sve do poslednje kapi sperme iz mog penisa koji je prštao. Vrhunac je završio i ja sam se srušio, dahćući, preko Jecinih leđa.

Njena svilena bluza bila je vlažna od znoja i disala je teško kao ja. Polako sam se povukao, voleći način na koji je namerno skupljala svoje mišiće dok sam uklanjao svoju mlohavu muškost iz njene dubine. Jelena se okrenula prema meni i zagrlili smo se.

„Volim te Jelena“, šapnuo sam, ljubeći njeno prelepo lice i vrat.

„I ja tebe dragi. Bila bih izgubljena bez tebe.“

„Ne zameri za ono moje ponašanje Jelena“, izgovorio sam osećajući se još gluplje. „Vidi…“, dodao sam oklevajući, „ova tvoja nova igračka…“

„…može da ide u zadnji deo mog ormara i ostane tamo.“

„Ne Jelena, ne želim to.“

Moj istrošeni penis je ponovo oživeo kad su mi slike boginje na ekranu koja nosi svoj lažni kurac preplavile um. Zamišljao sam je kako se kreće iza mene, gurajući svoj gumeni penis uz moj naborani analni sfinkter i gura dalje unutra dok sam se opuštao i uzimao ga celog u sebe. Više nisam bio ljubomoran na tu veliku veštačku erekciju; Hteo sam to. Jelena mi je dokazala da su moje nesigurnosti neosnovane, pa sam sada bio spreman za to!

Ali upropastio sam svoje šanse, zar ne? Jeca me više ne želi jebati.

„Jeco?“ upitao sam oprezno.

„Da?“

„Da li misliš…“

„…da li bih te jebala u dupe sa svojom novom kitom?“ lukavo se osmehnula.

Njeno lice eksplodiralo je u osmeh. „Želiš li to?“

Jeca je uzela moj reanimirani penis između svojih mekih, manikiranih prstiju i nežno ga drkala. „Shvatiću to kao ‘da'“, nasmejala se.

Izgubio sam moć govora dok je Jeca čvrsto držala moj penis koji je brzo oticao. Spremao sam se da me jebe u dupe i to ne nekim vibratorčićem, ili prstom, već debelim kurcem od 20cm koji bi virio iz mokre vagine moje žene. O jebote, o jebote! Moje iščekivanje me je nateralo da zadrhtim.

„Da li si nervozan?“ Jeca je pitala na šta sam odmahnuo glavom.

Lagao sam! Naravno da sam bio nervozan, ali i uzbuđen. Jelena me je odvela u našu spavaću sobu i odložila na krevet. Počeo sam da popuštam kravatu koju sam još uvek nosio i otkopčavam dugmad na košulji.

Zatim me je Jelena iznenadila bacivši mi crne najlonke u ruku. Pogledao sam je u čudu. Jeca klimnula glavom. „Nastavi, osim ako ne želiš da ih nosiš?“ Jelena mi nikada ranije nije kupovala najlonke i njen gest me je iznenadio. „Hvala Jelena“, rekao sam. „I ti ćeš zadržati svoje, zar ne?“ upitao sam kada sam primetio da Jelena skida odeću. „O da“, osmehnula se, „ali samo njih“.

„Ohhhh Jelena“, stenjao sam dok je moja slatka žena skidala bluzu, polako je raskopčavala i skidala.

„Dozvoli mi da ih posisam prvo“, preklinjao sam gledajući njene uvećane areole i žudeći da okusim njihov ukus.

„Čekaj, želim prvo da ubacim kurac u tebe“.

To je bila vrlo nadrealna rečenica čuti svoju ženu kako kaže i koju neću zaboraviti nikada! Zavalio sam se na jastuke i navukao nove čarape. Elastični vrhovi snažno su mi stezali butine, ali široka čipkasta traka izgledala je božanstveno na mojoj bledoj koži, a tekstura gume i čipke me je izluđivala.

Lagano sam prešao prstima preko nogu obloženih najlonom, a zatim sam sebi oprezno dozvolio nekoliko jakih udaraca po svom sada opasno natečenom penisu. Jelena me je gledala sa odobravanjem pre nego što je uzela svoju novu igračku iz svog noćnog ormarića. Mahnula mi je njime pre nego što je pažljivo ubacila kraći kraj u svoju vaginu.

Još uvek je bila veoma mokra i lako je klizio unutra. Jeca se zakikotala dok je hodala preko kreveta prema meni, a ljubičasti penis virio je između njenih bedara, stegnut na mestu mišićima karlice za koje sam znao da su jaki.

„Potrebno je malo vežbe da ga zadržim na mestu.“ nasmejala se ona.

Izgledalo je nezgodno, ali Jeca se odlično snalazila. „Sada možeš sisati moje bradavice“, disala je dok je lebdela iznad mene, dok je njen gumeni penis četkao moju očvrsnulu muškost. Kako bizarno. Sisao sam ženine bradavice, kao što sam to činio hiljadu puta ranije, ali nikada nisam imao takav osećaj. Njen penis se gurao uz moj.

„Dodiruje moju g-tačku“, promrmljala je, polu zatvorenih očiju dok je uživala u senzacijama u svom telu i kovitlajućem kruženju mog jezika na njenim osetljivim bradavicama. „Moram da te jebem“, zastenjala je. „Očajnički to želim.“

Pomilovao sam njen gumeni penis. Guma je bila neobično topla na dodir i imala je mnogo više tvrdoće nego što sam očekivao; čvrst komad oblikovane gume, dug i debeo. Imao sam sumnje da li ću moći to da primim u sebe. Nikada nisam bio prožet nečim tako velikim. Jelena je pročitala moj zabrinut izraz lica.

„Biću nežna“, uveravala me je, dok su njene zapanjujuće zelene oči prikovale moje.

„Lubrikant?“ upitao sam nervozno.

„Ne brini, sve je sređeno. Sada se okreni i opusti. Ovo će ti se svideti!“ Uradio sam kako mi je rečeno, prevrnuo se na prednji deo i zauzeo čučeći položaj. Zagrlio sam debeo jastuk dok sam predstavljao svoje dupe Jeleni; go, razotkriven i pred sodomizacijom! Zatvorio sam oči i koncentrisao se da kontrolišem ubrzano disanje dok sam osetio da se nešto toplo gura uz moj čvrsto zatvoreni sfinkter. supruga mu liže čmar rimming

Toplina je bila mesnata, nije bila gumirana i na trenutak nisam prepoznao osećaj – Jeca me je lizala. To je bio njen jezik koji sam mogao da osetim na svom dupetu! Njena klizava pljuvačka prekrila je moju rupu dok je njen jezik radio na mom otvoru, grejao ga, natapao, opuštajući i otvarajući ga.

Osetio sam da moja rupa više nije bila zatvorena. Nešto je prodrlo u mene, klizeći polako u meni pa ponovo napolje. Jelenin prst, mokar od pljuvačke, nežno me je pogladio po guzici u znak saglasnosti.

„O Jelena…“ izgovorio sam dok je ponavljala prodor sa dva prsta, pa sa tri. Osećao sam ih u sebi, unutar mog tesnog prolaza, kako me ispunjavaju. Njeni prsti su prelazili preko moje prostate izazivajući grč u mom penisu. Uzbuđenje kurca i jaja, bez ikakve spoljne stimulacije, bilo mi je potpuno strano osećanje, ali bilo je fantastično i čeznuo sam za više.

„Jebi me Jeco“ zastenjao sam. „Jebi me jako, spreman sam. Napuni me!“

Nakon toga je usledio hladan osećaj maziva na mojoj guzi. Njeni prsti su ponovo prodrli u mene, tri prsta, četiri. Jeca se pomerala iza mene, a njena bedra se guraju uz moja. Gumeni penis pritisnuo je moj naborani otvor, gurajući jače, moleći za ulazak. Opustio sam se i pustio ga unutra.

„Ahhh! Jelenaaa!“ Trenutak penetracije je skoro odmah izazvao moj orgazam i samo je moja odlučnost da produžim iskustvo sprečila da se to dogodi.

Nikada nisam doživeo ništa slično! Jeca je jednim dugim, tečnim pokretom ugurala gumeni penis duboko u mene. Bio sam potpuno ispunjen! Moje drhtave ruke čvrsto su stezale jastuk dok je Jelena stavljala svoju težinu na potisak koji me je poslao napred. Odgurnuo sam se, gurajući njen penis dublje.

„O Robi moj, jebem te! Jebem te… jebem te! Da li ti se sviđa dragi? Da li ti se sviđa?“ Jeca je povukla gumeni penis i ponovo ga zabila, duboko u moju usku rupu.

„Da, obožavam to!“ Zaplakao sam dok su me bol i zadovoljstvo obuzimali jednakom snagom.

„Da li te povređujem?“

„Ne. Jebi me jače. Želim jače. Jebi me jako Jelena!“ supruga mu razvaljuje čmar dildom

Uzbuđenje od strastvenog jebanja sa kitom ogromne veličine zavladalo je mojim bićem. Hteo sam da budem izjeban; jeban i jeban sve dok moj već rasprsnuti kurac nije izbacio svoj kremasti teret po čistom belom prekrivaču ispod mene.

„U redu…“ upozorila je Jelena. „Evo ide jako!“ Moja draga žena je prestala da bude suzdržana i pustila je svu jačinu. Nabijala je dildo duboko u moje dupe, trljajući moju prostatu sve većom snagom i brzinom. Prizemljila je kukove o moje guzove dok je snažno zabijala dildo u mene.

Dopalo mi se. Zgrabio sam jastuk, stisnuo zube i pustio je da me jaše. Obožavao sam gunđanje koje je ispuštala dok je zabijala svoj penis duboko u moje dupe. Svideo mi se zvuk gnječenja koje je pravila njena pička dok je drugi kraj dilda stimulisao njenu g-tačku. Voleo sam osećaj punoće koji sam dobio i kako je bio čudan osećaj biti doveden do vrhunca iznutra, a da ništa ne dodiruje moj penis koji gori.

„Ahhhh!“ Vikao sam. Jaja su mi se stegnula i penis je eksplodirao prskajući mlaz lepljive bele sperme na krevet.

Drugi talas me je pogodio, zatezavši svaki mišić u mom telu dok je više belih sokova prskalo. Jeca je nastavila da me jebe dok sam svršavao, kretala se kružnim pokretima kako bi dobila maksimalnu stimulaciju za sebe. Njeno telo je zadrhtalo, zabadanje je prestalo i njeni nokti su se zabili u moja bedra dok su njeni grčevi prolazili kroz nju. Potresla se glave zabačene unazad dok su je ekstatični talasi njenog orgazma ljuljali.

Zadivio sam se njenoj izdržljivosti – moj orgazam je trajao duže nego inače, ali njen je bio jednostavno fenomenalan! Konačno potrošena, Jelena se srušila preko mojih leđa u najneobičnijoj promeni uloge. Nasmejao sam se u sebi dok se nežno povukla i prevrnula na leđa teško dišući.

Ljubičasti penis je i dalje virio iz njenog proreza i nisam pokušao da ga uklonim. Zgužvao sam se na krevet pored nje, sa ogromnim osmehom na licu.

„Pa,“ dahtala je Jelena, nežno milujući svoj penis. „Da li ti se sviđa moja nova igračka?“ Klimnuo sam, previše umoran da bih odgovorio. „Bolje od biča, a?“ namignula je. „Sklonićemo bič.“

„Ne Jelena, čuvaj ga za posebne prilike. Sviđa mi se, samo ne stalno. Ovo sa druge strane…“

„Dobro. Nego šta sad? Kako ćemo ovo nadmašiti dragi moj?“

Nasmejao sam se. „Nemam pojma! Volim te Jelena“, zadovoljno sam uzdahnuo, „Ja sam veoma srećan čovek.“

KRAJ!!!

Ostavite komentar