nabio suprugi kurac do grla

Suprugina Mokra Tajna 1. Deo

Parkirao sam na prilaz i potražio ključeve od kuće. „Pitam se šta je kuvala večeras?“ Pomislio sam dok mi je stomak krčao. Bio je to dug dan u kancelariji i nimalo prijatan dan. Smanjenje kadrova i iznenadna otpuštanja sve nas je držalo na ivici.

Moj posao nije bio siguran i bojao sam se da ću biti sledeći. Ipak, izdržao sam još nedelju dana i sada sam imao ceo vikend da se radujem životu i svojoj prelepoj supruzi sa kojom ću provesti vreme.

Otvorio sam ulazna vrata i udahnuo. Navikao sam da me dočekuju najukusnije arome. Jelena je bila izvanredna kuvarica, među njenim brojnim talentima i sa ukusnom domaćom hranom dočekivala me je svako veče.

Ali to veče je bilo drugačije. Kuća je mirisala na poliranje nameštaja i dezinfekciona sredstva, ali ništa jestivo.

„Jelena?“ Pozvao sam je i provirio u kuhinju. Ništa. Nije bila kod kuće. Jelena je radila honorarno i obično je bila kod kuće mnogo pre mene. Mora da su joj ponudili prekovremeni rad, nikada to nije odbila. Verovatno je bila poruka na mom telefonu, ali nisam stigao da proverim.

Želudac mi je ponovo protestovao i glad je morala biti uslišena. Ušao sam u kuhinju, bacio jaknu i aktovku na stolicu i otvorio frižider. Pronašao sam ostatke sinoćnjeg ručka i flašu piva. To bi bilo dovoljno dok se Jelena ne vrati kući. Seo sam za kuhinjski sto i počeo da jedem.

Tada su mi oči sletele na nepoznato pismo naslonjeno na toster. U početku sam mislio da je to poruka koja objašnjava zašto je Jeca kasnila, ali srce mi je posrnulo kada sam ga pregledao. Koverta je ručno napisana u Jeleninom stilu i rukopisu. Bilo je naslovljeno na „Roberta“. To je bilo loše. Jelena me je uglavnom zvala ‘Robi’ ili ‘dragi’, nikad ‘Robert’. Mrzela je to ime i koristila ga je samo kad je bila besna na mene.

Oklevao sam, ruke su mi drhtale dok sam držao pismo. Zašto je bila ljuta na mene? Šta sam uradio? Voleo sam svoju ženu i tokom pet godina braka nikada nismo imali veće nesuglasice. Postojao je samo jedan način da saznam … Duboko sam udahnuo i rastvorio kovertu. Unutra sam pronašao jedan list papira, uredno presavijen. Izvukao sam ga i dok sam to činio, nešto je tresnulo o pod.

Pao sam na kolena i pecao ispod stolice konačno pronalazeći mali predmet. Odmah sam prepoznao oblik. Bio je to usb memorijski fleš. Otvorio sam pismo i skenirao ga. Napisano je Jeleninim prepoznatljivim rukopisom. Izgledalo je kao da je napisano na brzinu. Zagrizao sam usnu i počeo da čitam:

„Dragi Robert, Volim te. Uvek jesam i uvek ću, ali ponekad me dragi moj JEBENO nerviraš … “

Šta? Čekaj, jesam li dobro pročitao? Pročitao sam ponovo samo da bih bio siguran. Bogami dobro sam video, moja lepa slatka žena je zaista napisala da sam je jebeno naljutio! Srce mi je počelo lupati. O bože, da li sam u rukama držao pismo „zbogom“? Da li me je ostavila? Talas mučnine stegao mi je stomak i odbacio sam ostatke ručka.

Nakon što sam se uredio i isprao usta, osvrnuo sam se ponovo na pismo. “ U redu, razumem, umoran ste nakon posla i pod stresom si, shvatam. Ali znali smo da nađemo vremena jedno za drugo. Ranije smo razgovarali i seks je bio dvosmerna stvar. Ne više. “

Eh? Seks sa Jelenom je bio odličan! Imali smo seks prethodne noći i bilo je fenomenalno. Uvek je bilo. Osetio sam kako mi se penis trza dok sam se prisećao kako mi je Jelena isisala kurac, duboko zaronuvši moju toplu kurčinu u njeno grlo. Svidelo mi se kada je to učinila i kada je stisnula svoje sočne usne oko moje pulsirajuće glave i snažno je sisala, povećavajući pritisak jezikom … ooh, osećaj je bio tako jebeno dobar. nabio suprugi kurac do grla

„Seks je nekada bio dvosmerna stvar?“ Šta je dođavola mislila pod tim? Zastenjala je koliko i ja kad sam joj svršio u grlo. Volela je da proguta, a posle me lizala i uživala u svakoj kapi. Uvek sam posle spavao kao beba … o jebote! Zaspao sam odmah sinoć. Je li to bio problem? Čitao sam dalje …

„Potrudila sam se za tebe Roberte, uvek to činim. Kuvala sam za tebe, odlazila u prodavnicu da ti kupim pivo, čak sam nosila tvoja odela na hemijsko čišćenje i peglala košulje kako bi proveo veče bez stresa. A ti kako si reagovao? Pa odlučio si da provedeš pola noći u kafani sa svojim prijateljima, a kući si došao iscrpljen i umoran. Možda da si sinoć došao pravo kući ne bi zaspao čim si ejakulirao .Znam da ti je trebalo opuštanje Roberte … ali i meni je potrebno.“

Sranje! To je bio problem – odmah sam zaspao. Pokušao sam da ostanem budan, ali sam bio iscrpljen. Što se tiče odlaska u pivnicu, da, jesam, išao sam često skoro svaku noć, ali to sam radio kako bih svoje frustracije i brige izbacio sa prijateljima pre nego što se vratim kući. Nisam hteo da Jelena to oseti. Mislio sam da je to razumela?

„I ja radim Robi, i smatram da je moj posao stresan. Potreban mi je način da se opustim, a ja to ne dobijam, bar ne od tebe. Napravila sam ti mali video Roberte, da ti pokažem šta sam sinoć radila nakon što si otišao na spavanje. To je nešto što redovno radim ovih dana. Uvek sama, iako gorim za partnerom, a ako ne možeš da ostaneš budan, ne znam, možda ću potražiti partnera na drugom mestu.“

Osetio sam knedlu u grlu dok sam ponovo čitao taj poslednji deo. Da li mi je supruga upravo zapretila da će me ostaviti? Sve zato što sam zaspao? Sranje! Nije valjda prošlo toliko vremena otkad sam je jebao i doveo do orgazma, zar ne? Ne čekajte, davno je bilo. O sranje! Nije ni čudo što se osećala zapostavljeno.

„Nadam se da do toga neće doći, ali ne razgovaramo Robi, jedva se viđamo i počinjem se pitati znam li te zaista. Sigurno me ne poznaješ. Pogledaj video, možda će te šokirati. To je ono što mi se sviđa; to je ono na šta svršavam. Radila sam to pre nego što sam te upoznala, ali nikada nisam znala kako da ti to kažem. To činim sada jer izgleda da me ne želiš. Žao mi je ako smatraš da je to odvratno, ali želim da sa nekim podelim ovo i nadam se da ćeš to biti ti. Želim malo uzbuđenja u svom životu. Nije više dovoljno da samo ja tebi ugađam.“

Uzeo sam malu fleš memoriju u ruku. Da li želim da pogledam njen video? Da li sam želeo da znam šta je moja žena;moja divna, seksi, savršena žena uradila da „svrši“ dok sam spavao? Zbog čega je bila toliko revoltirana? Da li je bila u nekom čudnom fetišu za koji nikada nije priznala?

Sigurno ne, rekla bi mi. Znala je da sam otvoren i avanturistički nastrojen. Pobogu, nisam ni trepnuo kapkom kad me prvi put vezala za krevet i jebala me sa dildom! Svidelo mi se! Šta može biti perverznije od toga?

Telefon mi je zazujao. Tekst od Jelene, dugačak. „Robi, zaglavila sam na poslu. Kući sam što pre budem mogla. Pretpostavljam da si u pabu?“

Ne, nisam otišao te noći. Hteo sam da provedem celo veče sa njom. „Robi, ovo je veoma važno – učinila sam nešto glupo. Ako stigneš kući pre mene, nemoj otvoriti pismo koje sam ostavila u kuhinji. Bila sam ljuta kad sam ga napisala i ne želim da ga vidiš. Radije bih razgovarala sa tobom. Baci pismo Robi!“

Emocije su mi bile pomešane. Bar se nije ljutila na mene, ili je makar tako delovalo. Da, razgovaraćemo o tome. Žao mi je bilo što je mislila da se prema njoj ponašam kao prema otiraču, to mi nikada nije bila namera. Nisam hteo da je opterećujem svojim poslovnim brigama, ali izgledalo je da sam je previše isključio.

Bilo je vreme da budem iskren. Ali, šta je to Jelena htela da mi pokaže? Za šta nije bila sigurna da bi mi se svidelo? Trebao bih baciti to pismo kao što je tražila… a što se tiče videa … ne, bilo je previše primamljivo.

Radoznalost me obuzela i jednostavno sam morao to da vidim. Otvorio sam laptop i upalio ga. Jelenin usb fleš je ušao. Na njemu je bio samo jedan folder, naslovljen „Šta si sinoć propustio!“ To je bilo to! Trenutak istine. Pripremio sam se psihološki, uzeo dva tri velika gutljaja piva, i pritisnuo ‘enter.’

KRAJ 1. Dela

Ostavite komentar