piškenje na drugaricu lezbejku

Slatke Upišane Gaćice 4. Deo

Ali koliko god zanemela, imala je šta za reći. „Nevina mala, igra se s onom malom dlakavom pičkicom, njuška gaćice poput male nakaze. A nema ni grudnjaka !? A gde su tvoje gaćice !? Znam da su ovo Renatine, ali gde su tvoje?“ rekla je uzimajući gaćice iz moje ruke.

Dijana je bila prelepa, seksi, ženstvena i apsolutno zastrašujuća.

„Molim te, Dijana. Molim te, nemoj nikom reći“, rekla sam gotovo plačući. Samo je nastavila, gledajući me gore-dole, proučavajući moje stanje.

„Čekaj! Jesi li ti devojka koja ostavlja upišane gaćice po školi !? O moj Bože, to si ti!“ Sada je stajala vrlo blizu mene i smejala mi se u lice. Odjednom je prestala da govori, samo je zurila u mene određenim pogledom, držeći gaćice svoje prijateljice u rukama.

Pogledala je prema vratima, pa nazad prema meni. „Znaš, zapravo mislim da je ovo nekako seksi.“ Te reči su bile iznenađenje za mene. Nisam bila sigurna da sam ih dobro čula.

„Khm… Šta?“

Kao i uvek, ignorisala je moje pitanje. „Znači, voliš devojke, a?“ Pošto sam oklevala, rekla je, „odgovori na pitanje! Reci mi da voliš devojke!“ Duboko sam udahnula.

„Da, volim devojke.“ Priznati to predivnoj devojci koju sam mrzela bila je najponižavajuća stvar ikad. Ali ona se nasmešila slatko, ako ne i zlobno.

„A ja? Šta je sa mnom? Misliš li da sam seksi?“

Nisam hteo da odgovorim. „Ja …, ja ne …, ja-“

„Očigledno misliš da je Renata seksi. Sviđaju ti se njene prljave gaćice“, rekla je i nastavila, „Mmm, da li te uzbuđuje kad me vidiš kako diram gaćice svoje najbolje prijateljice?“

Naravno da me je taj prizor palio, ali odmahnula sam glavom, nesvesno grickajući usnu.

„Ma sigurno te loži… pogledaj se… Ne moraš da lažeš. Kaži. Kaži da sam seksi.“

Nisam videla drugi izbor nego da kažem istinu.

„Mislim … mislim da si seksi.“

„I ja mislim da si ti seksi“, nasmešila se. „Želim da te vidim kako se igraš sa sobom… sa svojom slatkom malom uskom i nevinom pičkicom.“

Neprijatno i vrlo nervozno pustim da mi se bluza ponovo otvori.

„O moj Bože, te bradavice“, uzdahnula je Dijana kad ih je videla. „Preslatke su!“

Pocrvenela sam, ali osećala sam se malo prijatnije. Počela sam da se igram bradavicama, a Dijana nikad nije skidala pogled sa mene dok je otkrivala svoje ogromne grudi, odevene u grudnjak. Skinula je suknju i bacila je u stranu, držeći gaćice svoje prijateljice čvrsto u ruci.

I njene gaćice su bile prilično lepe od čistog belog pamuka sa ružičastim ivicama i malim ružičastim i ljubičastim leptirićima. Slatko. Dijana skida grudnjak i spusti ga na pod. Njene grudi su veličanstvene, teške i još uvek vesele, sa svetlim, ružičastim areolama i bradavicama, nogama dugim i mesnatim, telom punim, zaobljenim i seksi poput boginje. Bilo je jasno zašto je bila najpopularnija devojka u celoj jebenoj školi.

gura drugarici lezbici prst u ustaPrilazi između mojih raskrečenih nogu, uzima gaćice svoje prijateljice i stavlja mi ih pred nos. Udišem slatki miris Renatinog organa, naslanjajući se na Dijaninu ruku. Naređuje mi da se dotaknem. Poslušam je i gurnem ruku između široko raširenih nogu. Izgubila sam svu kontrolu u tom trenutku požude.

Dijana, sa vatrom u svojim prelepim očima, zabija mi palac u moja mala usta. Sisam ga dok proždirem miris donjeg rublja druge devojke. Pomislim – dvadeset minuta pre toga, mrzela sam tu devojku. Sad sve što želim je da vodi ljubav sa mnom dok ne svrši.

Podigne mi glavu palcem koji mi je još uvek u ustima i gledam je u oči. Izvadi mi prst iz usta i pridrži me za bradu, a zatim položi svoje pune usne na moje. Nežno me ljubi u naborane usne dok se igram sa svojom pičkicom. Naši se tinejdžerski jezici prirodno susreću, topli, mokri i klizavi između usana. lezbejke se prljavo ljube

Kako se naši jezici upoznaju, moja ruka prelazi u njene velike grudi, a ona mi miluje tvrde bradavice. Lepljivo se ljubimo dok sedim tamo na toaletu, a zvuk dve razuzdane devojke koji bruje i stenju odjekuje u praznom srednjoškolskom toaletu.

„Hoćeš li da mirišeš moje gaćice?“ Energično klimam glavom s pogledom očajničke čežnje da njušim gaćice raskošne devojke dok je još uvek u njima!

„Tvoje su gaćice tako lepe“, kažem bez daha pre nego što zakopam nos i usta u njeno međunožje i udahnem je. „Mmmm“, zujim u oduševljenju. „Mmm – mmm, tako dobro“, duboko udahnem, klizeći malim prstima oko svog tinejdžerskog uskog organa ljubavi.

Lagano je mirisala na sapun, malo znoja i takođe naravno na mladu, negovanu i napaljenu pičku.

“Ti si stvarno mala nakaza!“

„Mmhhmm“, klimam glavom i trljam nos o njen klitoris kroz njene lepe gaćice.

Zatim se izvila, a ja sam joj odmah stavila lice između guzova i njuškala je tamo. Tako dobro miriše! Ne mogu se zasititi! Pritisnem se u njeno dupe dok joj pamučne gaćice nisu utonule između okruglih guzova. Njušim duboko u njenom rascepu i gužvam se dok svršavam i počnem lizati njeno izdašno dupe kroz pamuk dok se tresem od užitka.

Dijana uzdiše dok uvlači prste u gaće da bi se igrala sama sa sobom. Dugo sam njuškala njeno golo dupe, a zatim predstavila svoj jezik, prepuštajući se slasno svežem ukusu njenog šupka. Ližem joj i picu i prste koji se stalno poigravaju oko nje. Zatim se fokusira na klitoris i ostavlja me da ližem njen ružičasti vlažni prorez. Čista ekstaza!

„O bože, moram da piškam!“ Dijana viče.

I bez oklevanja kažem, „piški na mene!“

„Jesi li sigurna?“ okleva, savijajući vrat da mi uzvrati pogled.

Povučem je nazad u sebe i raširim joj noge. Jednostavno nastavljam da jedem njen šupak dok cvili, vrpolji se i samozadovoljava. A onda konačno, nakon nekog vremena, kapljice. Iz njene pičke kreće pišaćka, a lepe gaćice dodatno je upijaju. Hihoće se i stenje. Ližem joj macu, kušajući njenu vruću mokraću. piškenje na drugaricu lezbejku

„Aaaahhhhhhh! Ti gadna mala devojčice!“ Ona stenje i cvili kad počne da šiklja. Njena mokraća odmah natapa gaćice i isušuje se, stvarajući dve reke koje joj cure niz unutrašnju stranu butina, a vodopad između njih čini jezno jezero u mom krilu.

Njena mokraća mi kapa niz bradu, na vrat i između sisa dok proždirem njenu picu i guzu, ne mogavši odlučiti koja od njenih rupica ima bolji ukus. Dijana je zaista morala jako da piški. Čini se da se njen tok nikad ne završava. Mora da je morala tako očajno da piški, nesposobna da čeka dok se ne vrati kući. Sada se rasterećuje po meni dok masira svoju macu i ja je ližem.

Lice, vrat, grudi i trbuh su mi natopljeni. Dijanine gaćice su uništene. Dijana se okreće i sedi mi u krilu, i dalje piškeći. Poljubi me, kušajući sebe i jecajući u moja usta. Još uvek ima Rentaine gaćice u ruci dok tone između nas i između mojih nogu. Uzvraćam mi uslugu, gurnuvši ruku u prednji deo njenih natopljenih gaćica. Skoro je završila da piški dok joj guram prst u pičku.

Dahće i ljubi me dublje dok me mazi po pički gaćicama. Obe svršavamo – ona prvi put, ja drugi. Anđeoski uzdasi odjekuju između sada prljave devojke.

Kad završimo, mirno se ljubimo, naša lepljiva tela zalepljena su jedno za drugo, a moje bradavice snažno zabadaju u njene oble grudi. Ubrzo ustajemo sa wc šolje i čistimo se najbolje što možemo, koristeći mokri papirni peškir za pranje i sveži papirni peškir da se osušimo.

Pod je prekriven mokraćom. Naša odeća se ne može oprati, pokazujući mokre tačke na belim bluzama. Iskrademo se iz razdraganog kupatila, uzimajući Renatine gaćice, ali ostavljajući Dijanine. Bilo je očigledno da od tog trenutka ja i Dijana više nismo neprijatelji, naprotiv, bio je to početak sjajnog prijateljstva.

 

KRAJ

Ostavite komentar