klinka mršavica masturbira žestoko

Slatke Upišane Gaćice 3. Deo

Ponovo sam na času pokazala svoju nestašnu picu gospođi Danki i nakon predavanja me ponovo povukla u stranu. Želela je da slika moju macu kako bi ona i njen suprug kasnije mogli da uživaju u meni. Nisam se ustručavala da kažem da, već sam samo zatražila da moje lice ne bude u njima.

Poslednji čas je u početku bio bez zanimljivih događaja. Ponovo sam stigla nakon svih, presvukla se, oznojila se u toploj teretani i vratila u svlačionicu. Dijana me je ponovo ismejala. Lepe gole devojke sa većim grudima su mi se smejale. Osećala sam se posramljeno. Deža vi.

Renata je pokušala da me natera da se istuširam sa ostatkom grupe, rekavši da je to jedini način da ih nateram da prestanu da me ismevaju i da me učine jednom od njih. Odbila sam, nesigurna da li je bila iskrena ili je to bio drugi način da me maltretira. Ali onda je rekla, „zašto se ne istuširaš samo sa mnom?“

Srce mi je poskočilo! Htela sam da vrisnem ‘DA’! Ali bila sam tako stidljiva, u osnovi me je odvukla nazad pod tuševe nakon što su ostale devojke otišle. Tresla sam se, bila sam tako uplašena. Stajale smo pod susednim tuševima, njene oči me nisu napuštale, a trajni osmeh se naslikao na lepe, pune usne svaki put kad bih je pogledala sa poda.

Toliko sam je želela, ali nisam znala kako da joj kažem. Ali po načinu na koji me je gledala znala sam da i ona mene želi. Polako sam skupljala hrabrost da je pogledam. Njena savršena smeđa koža, lepe čvrste sise, živahni okrugli guzovi, njene slatke stidne dlake, sve skroz mokro – bilo je dovoljno da se rastopim! mala mršavica se tušira i mazi

Bila sam tako prokleto napaljena, želja mi je nadjačala strah i počela sam da se dodirujem. Prvo sam nasapunjala sise, samo da bih se igrala bradavicama, postajući tako vruća da mi nije trebalo dugo da gurnem ruku dole i igram se klitorisom, gledajući Renatu u oči, izraz se menja iz nevinosti i stidljivost prema požudi i želji.

„Šta to radiš?“ zahihotala se. Stala sam. Dahtala je, „Jesi li ti lezbejka!? Jesi li zato toliko stidljiva oko golih devojaka?“

Bila sam šokirana. Ovo nije išlo kako je trebalo. Popularna devojka treba da zavede sramežljivu devojku i onda one imaju seks u svlačionici, zar ne???

„O, bože. Žao mi je ako sam te navela da pomisliš da sam i ja…“, rekla je, pokrivajući svoje prelepe sise i savršenu picu. „Samo sam želela da se osećaš prijatno u svojoj koži, znaš, da budeš pozitivna u telu i sve to.“

Lice mi se zarumenilo od krajnje sramote i ja sam se takođe pokrila i gledala u pod. Ostatak tuširanja bilo je tiho, neugodno i brzo. Nakon što smo se obukle, konačno sam rekla: „Hej, molim te, ne govori nikome.“

„Neću“, rekla je.

„Ni Dijani?“ Pitala sam.

Nasmejala se. „Naročito ne Dijani. Ona mi je najbolja prijateljica, ali nije baš prihvatljiva za takve stvari. Pokušavam da je promenim, da bude humanija….“ To me je nateralo da se nasmejem i osećam mnogo bolje, iako je sramota potrajala. Nakon tog dana, moje zaljubljivanje u Renatu postalo je prilično intenzivno. Bila sam opsednuta.

Sledećih nedelja sam stalno piškila u gaćice i odbacivala ih. Ponekad bih to uradila u toaletu i ostavila ih u kutiji. Drugi put bih se popiškila u toaletu i bacila gaće negde drugde – stepenice, biblioteka, prazna učionica, pored bazena, napolju. Jednom sam čak i popišala gaćice dok sam šetala praznim hodnikom za vreme nastave.

Mokraća je preplavila moje male ljubičaste gaćice i potekla niz moje mršave noge da ih upiju čarape. Osvrnula sam se kolo kako bih bila sigurna da je sve prazno i izvukla gaćice ispod suknje, ostavila ih nasred hodnika i vratila se u razred.

Mnoštvo učenika se okupilo oko mojih prljavih gaćica nakon nastave, ali niko nije sumnjao u mene.

Gospođa Danka je inače slikala moju macu svaki dan. A onda sam počela da se slikam sa suknjom gore ili dole i bluzom otvorenom ili zatvorenom. Ona i njen suprug zaista su se pobrinuli za mene, pa su me čak zamolili da nosim repić i kupili mi par ružičastih gaćica.

Toliko sam se opustila i shvatila da joj toliko verujem da joj dopustim da pokaže moje lice na slikama. To je bio jedini dan kada se nisam popiškila, ali ipak sam odbacila svoje slatke gaćice u ruku gospođe Danke.

Moja zaljubljenost u Renatu je takođe bila sve jača. Zurila bih u nju na časovima koje smo imali zajedno i samo maštala. Videla me je kako gledam i obično se samo smešila, crvenela i nastavila da radi to što je radila. Dijana me nazvala čudakom i uhodom a Renata bi joj tada rekla da umukne. Mislila sam da sam zaljubljena, ali ne znajući ništa o lezbejskoj ljubavi ili kako zavesti devojku, samo sam se prepustila svojim maštanjima o njoj.

Zamišljala sam da su gaćice koje sam našla tog prvog dana njene. I to mi je dalo ideju! Posle časa fizičkog, svi smo bili u svlačionici. Kao i obično, sačekala sam da se ostale devojke skinu i krenu pod tuševe. Tada sam se prišunjala do Renatinog ormarića, pogledala joj torbu i našla prljave gaćice koje je upravo skinula!

Tange sa leopardovim bojama, još uvek tople i vlažne od znoja u teretani. Blago meni! Brzo sam nanjušila ukusne Renatine slatke gaćice, a zatim sam ih sakrila u svoju torbu. Nakon što su sve devojke otišle i kad sam se istuširala, praktično sam otrčala u kupatilo, želeći da se igram sa onim gaćicama koje sam ukrala.

Osećajući se napaljenije i prljavije nego obično, izabrala sam srednju kabinu u toaletu, onu sa vratima koja nedostaju! Bilo je posle škole i u zgradi nije bilo nikoga, osim osoblja koje bi koristilo kupaonice za osoblje i sportista koji bi koristili kupatila u teretani ili u njenoj blizini.

Sedela sam na toaletu u kabini bez vrata i uzela Renatine gaćice iz torbe, uzevši pritom dubok udah njene mirisne pice. Tako seksi, tako ukusno, mmm! Duboko sam udahnula, „mmmm, Renata“, zastenjala sam.

„Skini mi odeću“, dahtala sam dok sam otkopčavala sopstvenu bluzu, maštajući da je ona ta koja me svlači. Protrljala sam tople, mokre gaćice po celom telu, posebno bradavice koje je pohvalila. „O, da, dušo, igraj se sa mojim bradavicama“, uzdahnula sam, štipajući i uvrćući svoje tvrde bradavicd Renatinim gaćicama.

Gaćice su jasno bile zamrljane od njene guze i mokre od njene pičkice. Udisala sam deo koji joj je bio smešten između njenih savršeno zaobljenih guzova. Mogla bih reći da ih je nosila ceo dan, a tokom teretane bile su zasićene njenim osetljivim znojem. Baš slatko. Polizala sam ih, zamišljajući da kušam njen ukusan čmarić!

Vratila sam prljave gaće do nosa, duboko ih udišući dok sam skidala suknju. Sve što sam želela je da svršim dok sam gola u ženskom kupatilu u školi i maštam o svojoj seksi tajnoj simpatiji, Renati. klinka mršavica masturbira žestoko

Njuškala sam i njuškala, miris njene mace je tako čist i sladak, njen znoj, mošusan i tangiran, a guza znojna i ukusna. Bila sam na nebu. Prstima sam se motala oko klitorisa, mokrog sokovima. Bila sam svesna gde sam i to je dodalo seksi uzbuđenje. Ali uzbuđenje preraslo je u krajnje zaprepašćenje kad sam čula kako se otvaraju vrata kupatila.

Smrzla sam se i zaustavila dah, što je bilo teško jer sam zadihano masturbirala svoju picu. Nije bilo gde da se sakrijem. Suknja mi je bila izvan kabinice, bluza je možda imala stotinu hiljada dugmadi.

Sve što sam mogla je da zatvorim vrh bluze ravnih sisa i da zatvorim noge. Najdužih pet sekundi svog života stezala sam Renatine gaćice u rukama i stiskala noge, nadajući se da je ona ušla – razumela bi – ili još bolje, gospođo Danka. Ali nije bila ni jedna ni druga… naprotiv!

Srce mi je palo u toalet kad je Dijana pokazala svoje zbunjeno lice ispred mene. Obesila sam glavu crvena kao paprika. Znala sam da ću jednostavno umreti.

„O sranje“, rekla je, gledajući me raširenih očiju. „Igraš li se ovde sama sa sobom !?“ rekla je zvučeći kao da se zabavlja.

Kad nisam odgovorila, nastavila je. „Igraš se sam sa sobom … Čekaj, jesu li to Renatine gaćice !? Tange sa leopard printom, srednje veličine? Ceo dan ih je tražila u svlačionici. Ti si mali jebeni lezbo perverznjak, ha. Ko bi rekao!“ Dijana je bila očigledno šokirana, kao i ja.

 

Kraj 3. Dela

Ostavite komentar