piškenje u gaćice

Slatke Upišane Gaćice 2. Deo

Sedela sam na času i smejala se u sebi kao budala kad sam primetila dve devojke kako upiru prstom u mene i smeju mi se. To su bile Dijana i Renata. Pocrvenela sam i nadala se da ne znaju moju tajnu. Nadala sam se da su se samo smejale jer sam se hihotala u sebi.

Kasnije na času gospođe Danke imala sam rizičnu ideju. Njena učionica je pomalo nagnuta, pa što ste udaljeniji, to ste viši. Odlučila sam da sednem u gornju klupu u srednjem delu, umesto na prednji deo, kao što sam to obično činila. Podigla sam suknju tako da je bila iznad mojih kolena.

U početku sam prekrstila noge vrpoljeći se. Ali kako je nastava išla, polako sam ih razdvajala kad gospođa Danka nije gledala. Uživala sam u osećaju uzbuđenja i u lepom osećaju hladnog vazduha na mojoj breskvici. A onda, u trenutku kad je Danka pogledala pravo u mene, otvorila sam noge širom.

Videla sam je kako odjednom zastaje sa predavanjem i kreće da muca. Morala sam skrenuti pogled i pokriti lice da me ne bi videla kako se crvenim. Držala sam noge otvorene neko vreme da bi mogla da me vidi. Kad sam zatvorila noge, osvrnula sam se prema njoj. Brzo je skrenula pogled i od toga sam se zacrvenela i nasmejala. Sve vreme je zurila među moje noge!

Posle nastave, gospođa Danka me zaustavila, zatvorila vrata i rekla, „šta je to bilo !?“

„Hmmm.. na šta mislite?“ Odgovorila sam, ponašajući se nesvesno.

Sačekala je sekundu, a zatim je rekla: „Slušaj, ne mogu da ti naređujem kako da se oblačiš. Ali možda pokušaj da prekrstiš noge kad nemaš gaće.“ Pocrvenela sam i pogledala u pod, osećajući se posramljeno. Zatim mi je podigla glavu prstima i rekla: „Ovde nema čega da se stidiš, u redu. Samo, budi diskretnija u budućnosti.“

Klimnula sam glavom. „Hoćete li me prijaviti?“

„Ne. Mislim da to nije potrebno“, rekla je.

Nasmešila sam joj se. „Da li … da li vam se svidelo ono što ste videli?“ Ne znam zašto i kako sam odlučila to da je pitam! Oklevala je, jednako šokirana kao i moje pitanje.

Tada je rekla, „Ja … ne mogu iskreno da odgovorim na to pitanje, pa ću reći samo ono što bih trebala da kažem. Ne gospođice, nije mi se svidelo. Bilo je potpuno neprikladno i takvo ponašanje je neprihvatljivo u mom razredu i u ovoj školi “.

„Hoćete li …, da vidite ponovo?“ Pitala sam je polako podižući prednji deo suknje.

Oči su joj sletele prema mojoj mačkici i oblizala je usne. Ali onda je zazvonilo i druga deca su se okupila tik ispred učionice gospođe Danke. Pustila sam da mi suknja padne i rekla sam joj da može da vidi moju macu u bilo kom trenutku.

„Vi ste jedna nevaljala devojčica koliko vidim. Moraću vas držati na oku“, rekla je namignuvši dok je otvarala vrata kako bi pustila druge učenike.

Moj poslednji čas bio je fizičko. I bilo je dobro što sam zakasnila, jer su svi ostali već bili presvučeni pa sam svlačionicu imala za sebe, tako da niko nije mogao da vidi da ne nosim gaće. Stajala sam tamo samo u grudnjaku i čarapama, dobijajući onaj nervozni, uzbuđeni osećaj. Svako je mogao ušetati i videti moj mali smeđi grm! nevaljala upišana kučkica

Ali uprkos leptirima u stomaku, polako sam hodala po svlačionici praktično gola. Bilo je to tako ukusno malo uzbuđenje! Tako sam se napalila. Pre nego što je iko mogao da posumnja, navukla sam odeću i izašla u veliku teretanu. Vežbali smo narednih 30 minuta, a onda smo se vratili u svlačionicu.

Uprkos tome što sam novi, tajni egzibicionista, zaista sam stidljiva. Tako da je moja uobičajena rutina bila da čekam da se druge devojke upute pod tuševe, svučem se kad niko nije gledao, zamotam se u peškir, odem pod tuš kad ostale završe i okupam se sama. Bilo je dobro što je fizičko vaspitanje bio poslednji čas jer bih svaki put kasnila na naredno predavanje.

Ali baš tog dana od svih, neko je morao da me primeti. A od svih ljudi to je morala biti Dijana. Stojeći, koža svetlija od moje, punačke figure i apsolutno prelepa, pokazujući svoje velike sise bez trunke srama, rekla je, „hej, zašto se nikad ne tuširaš sa nama ostalima? Plašiš se da pokažeš svoje male sise? Ili imaš kurac ili tako nešto?“

Pokušala sam da smislim nešto pametno, ali bilo mi je previše neugodno da bih to izvela. Samo sam se lažno nasmejala i spustila glavu od srama. Počela sam da se skidam iz oznojene odeće, počev od gornjeg dela, zatim grudnjaka, i pre nego što sam povukla šorc dole, Renata je prišla niotkuda i odmah sam sakrila sise rukama. Bila je gola!

„Hej, čula sam šta je Dijana rekla i … to nije bilo u redu. Nije to smela da kaže“, rekla je devojka sa kožom cimeta.

Imala je i velike grudi za jednu tek punoletnu devojku. I poput mene, zadržala je urednu šumicu na svojoj pičkici, osim što je njena bila crna. Nisam mogla da ne pogledam! Pokušala sam da budem nonšalantna, i dalje je smatrajući neprijateljem.

„U redu je. Imam male sise „, rekoh tiho.

„Ne, nemaš“, rekla je.

„Ma imam…”

„Da ih vidim“, rekla je, smeškajući se divnim osmehom dok mi je sklanjala ruke sa grudi.

Nisam morala da pogledam dole da bih znala da su mi bradavice uspravne. Sam pogled na druge seksi gole devojke me uvek uzbuđivao.

„Vidiš, imaš divne bradavice“, rekla je, zureći pravo u moje sisice. „Bradavice su jedino što je važno i tvoje su savršene.“ Pocrvenela sam od komplimenta. „Ne slušaj Dijanu jer je ponekada prava kučka, u redu?“

Kada je to rekla, dodirnula mi je golo rame pre nego što je prošla pored mene ka tuševima. Tada sam stekla novog prijatelja i novu simpatiju o kojoj sam neprestano maštala. Jednostavan kompliment lepe devojke dao mi je više samopouzdanja i smelosti u mojim egzibicionističkim avanturama. Kod kuće sam gledala svoje male sise u ogledalu, mažeći svoje malene bradavice dok se ponosno nisu ukrutile.

Tog jutra sam odlučila da odem bez grudnjaka. Uglavnom bi to bilo neprimetno, ali pod pravim svetlom kroz gornji deo ste videli tamno smeđu bradavicu. Taman toliko opasnosti da me uzbudi. Nadala sam se da će Renata biti ta koja će to primetiti. Nosila sam jedan stariji par gaćica. Bile su to ružičaste gaćice od pamuka sa crvenim srcima, mašnama i bombonima.

Bile su mi male otkako sam ih godinama prestala nositi. Bile su mi omiljeni par gaćica još u prvoj godini srednje škole. Takođe sam nosila suknju koja je bila zaista kratka i rizična! Pila sam vodu ceo dan dok bešika nije počela da me steže.

Migoljila sam se na svom mestu na času do te mere da me je profesorka pitala da li treba da idem u kupatilo. Odbila sam i rekla sebi da ću uspeti, ali…. Nekoliko minuta pre zvona za užinu upiškila sam se malo u gaćice. Nisam si mogla pomoći, a i bila sam tako jebeno napaljena! piškenje u gaćice

Osećala sam kako mi se tvrde bradavice četkaju o majicu. Jednom u kupatilu, slobodno sam se popiškila gaćice, iako su tamo bile i neke druge devojke. Tiho sam piškila i kikotala se, crveneći u sebi dok sam mokrila svoje ružičaste gaćice vrelom tečnošću.

Ali ovaj put, umesto da ih skinem, neko vreme sam se šetala u njima, osećajući se tako prljavo i slatko. Uglavnom su svi bili u menzi, tako da je ostatak zgrade bio prilično pust. Pronašla sam prazno stepenište u zadnjem delu škole i nervozno skinula nakvašene gaće. Igrala sam se s njima, njuškala namočen pamuk u mokraći, istiskivala tečnost …

Zatim, osećajući se ekstra avanturistički, podigla sam suknju tik iznad kolena i sedela gologuza na ivici stepeništa. Otkopčala sam i bluzu i sedela na praznim stepenicama, potpuno ranjiva! Da me je neko video, umrla bi na mestu! Srce mi je lupalo u grudima, bradavice ukrućenei, a pička vruća i mokra.

Nisam mogla a da ne provučem prst po mom i dalje nevinom prorezu. Oh, bilo je tako lepoo! Bila sam blizu završetka kad je zazvonilo za kraj užine. Brzo sam navukla suknju i zakopčala bluzu, ostavljajući prljave gaćice na stepeništu gde ih je svako mogao naći.

Na času zamišljala sam kako neka izopačena učiteljica pronalazi moje gaćice, čuva ih i igra se sama sa sobom dok ih njuši.

 

KRAJ 2. Dela

Ostavite komentar