piški u slatke gaćice

Slatke Upišane Gaćice 1. Deo

Bila sam na završnoj godini srednje škole – stidljiva, mršava, malih sisa, potpuno ne popularna. Momci su me voleli ranije, ali kada su svim ostalim devojkama počele da rastu sise i ženske obline, njihov fokus se prebacio iz moje simpatičnosti u njihove atribute. Ali to je bilo u redu sa mnom, jer sam oduvek više volela devojke.

Zaista sam se samo zaljubljivala u devojke, iako sam bila toliko sramežljiva da nikada nisam mogla ništa učiniti. Ali jednog srećnog dana, putovanje u toalet otvorilo mi je više nego što sam ikada mogla zamisliti. Dok sam piškila u toaletu pogledala sam u malu kantu pored i videla nešto unutra – Gaćice.

Gaćice su bile bele sa ružičastim cvetnim dezenima, razbarušene, sa malom ružičastim mašnicom, slatke baš baš. Bez razmišljanja sam ih pokupila iz kante. Tada sam ih, iz znatiželje, počela dodirivati. Osetila sam mekani pamuk na prstima, a zatim osetila da su mokre! upišane slatke ljubičaste gaćice

Baš jako, izraženo mokre. Kao kad se upiškite. I tople, veoma tople… sveže. Tada sam ih bacila nazad u kantu, nazvavši se glupom što sam ih dodirnula. Obrisala sam se, navukla gaćice, popravila suknju, oprala ruke i otišla.

Ostatak tog dana, sve o čemu sam mogla razmišljati bile su one gaćice. Pitala sam se čije su. Zamišljala sam jednu od mojih školskih koleginica kako luči sokove u njene slatke gaćice, a zatim ih skida, ostavlja u kanti i šeta naokolo bez njih da niko ne zna.

Pomislila sam kako bih volela da podignem njenu suknju i ne nađem ništa osim njene mace. Kroz ostatak dana, moj um je opet i opet odlazio do tih malih gaćica. Ona slatka mala kuglica pamuka koja je pola dana ležala između mokrih prepona devojke – pre nego što se popiškila u njih i odbacila ih.

Verovatno tako dobro mirišu, pomislila sam. Tako sam ovlažila samo zamišljajući kako udišem tu sočnu aromu.

Posle škole tog dana, vratila sam se do te kupatila po prljave gaćice, ali domar je već očistio toalete i gaćice su nestale. Bila sam tužna. Propustila sam priliku. Znala sam da nikada više neću imati priliku da kušam prljave gaćice druge devojke.

Te večeri sam bila toliko opsednuta mislima o tim gaćicama. Ležala sam u krevetu pitajući se čije su, razmišljajući o tome kako izgleda dotična devojka, kako se ona oseća bez gaćica ispod suknje …, kako bi se ja osećala bez gaćica ispod suknje, šta bi neko mogao pomisliti kada bi pronašao moje prljave gaćice u školskom toaletu?

O bože, bila sam tako napaljena. Počela sam da razmišljam o tome kako da svoju fantaziju pretvorim u stvarnost. Nije bilo šanse da dobijem još jednu priliku da pronađem gaćice druge devojke, a definitivno nisam bila dovoljno hrabra da pitam bilo koga od svojih prijatelja.

Tako sam odlučila da ću sutradan biti poput te devojke. Piškiću u svoje gaćice a onda ću ih ostaviti u kanti u toaletu! Bila sam toliko uzbuđena! Potražila sam u fioci neke gaćice koje mi ne bi nedostajale.

Pronašla sam stari par koji sam prestala da nosim pre oko godinu dana. Bele sa malim kockicama u modroplavoj boji i imali su naborane ivice poput onih u kupatilu u školi. Posle kupanja obukla sam gaćice i otišla spavati sanjajući o tome da budem gola u školi.

Kad sam ujutro stigla u školu, bila sam nervozna. Samo razmišljanje o tome šta ću raditi istovremeno me je uzbuđivalo i plašilo. Sedela sam na času kod gospođe Stanić, vrpoljila sam se, pa sledeći čas kod gospodina Kljajića, sanjajući o svojoj nestašnoj ideji.

Pila sam puno vode pre trećeg časa i kad je bilo vreme za užinu, bešika mi je bila puna. Ušla sam u kupatilo, očekujući da budem sama, ali nisam bila. Bilo je četiri ili pet devojaka koje su razmenjavale tračeve.

Prva kabina je bila zauzeta, a drugoj su nedostajala vrata. Otišla sam do poslednje, zaključala vrata za sobom i sela na toalet, raspuštene suknje i još uvek u gaćicama. Kratko sam slušala ostale devojke, oklevajući da se popiškim u gaćice jer šta ako me čuju? Šta ako one nekako znaju šta radim? Šta ako neko stoji na toaletu u susednoj kabini i gleda me !?

Nisam sigurna zašto, ali pomisao na to me je uzbudila, ali me zaista još više uplašila. Pokušala sam da sačekam da tračerke odu, ali kad su to učinile, ušlo je još nekoliko devojaka. To se nastavilo oko pet minuta dok sam sedela na toaletu, jako mi se piškilo, ali tako uplašena nisam mogla.

Devojke su dolazile i odlazile. Počela sam da se migoljim po toaletu. Malo sam zastenjala kad je iz mene krenulo malo mokraće, tek toliko da nakvasi gaće. Ništa nije kapalo u vodu. Osećala sam kako se topla mokraća upija u tkaninu gaćica.

O, Bože, osećao sam se tako nevaljalo, tako prljavo i tako jebeno dobro! Pustila sam još malo, pa još malo, a onda duboko uzdahnula dok sam se prepuštala. Potpuno sam natopila svoje gaćice sa pišaćkom! piški u slatke gaćice

Nisam mogla da verujem da sam tako prljava devojka! Nakon što sam završila, nadvila sam se nad toalet, uhvatila gaće i spustila ih na kolena. Zatim, sedeći dole, skliznula sam ih s nogu, nadajući se da niko nije gledao ispod vrata kabine da me vidi kako skidam vlažne mokre gaćice.

Tako sam se napalila dok sam sedela i smešila se svojim prljavim gaćicama. Hihotala sam se što sam tako hrabra. Njuškala sam gaćice, zatim ih malo okusila, opet se kikoćući. Tada sam čula neku devojku kako kaže, „čemu se ova mala kučka smeje?“

Ona i još jedna devojka su se počele smejati. Ukočila sam se, zadržavajući dah dok mi je srce ubrzavalo. Znaju li šta sam radila? Bila sam tako uplašena. Čekala sam još minut da devojke prestanu da šapuću i da odu.

S olakšanjem sam uzdahnula i stavila svoje mokre gaćice u jednu od onih kanti koje su bile porvenstveno za wc papir ili tampone. Dok sam hodala u suknji, osećala sam hladnjikav vazduh oko zadnjice i pičke. Bilo je tako slatko, kao da sam slobodna i kao da imam prljavu malu tajnu koja je želela da izađe na videlo.

 

KRAJ 1. Dela

Ostavite komentar