zeljna, pisanje, piss, pissing, pisacka

Skrivena

zeljna, pisanje, piss, pissing, pisackaIme: Skrivena

Mesto: Užice

Godište: 1991.

Zanimanje: Konobarica

 

Opis: Moj prvi kontakt sa pišaćkom u seksualnom smislu je zapravo bio nedavno. Radila sam drugu smenu u kafiću, bilo je krcato i bučno. Morala sam sebi da olakšam i da popijem nekoliko piva čisto da lakše podnesem pritisak usled količine posla. Naravno da mi se ubrzo pripiškilo i to tako jako da me je počeo boleti stomak. Potrčala sam ka ženskom wc-u ali je bio ogroman red! Ništa, krenem ka muškom- još veći red!

Otišla sam van kluba sakrila se iza neke zgrade svukla gaće i čučnula. Krenula sam piškiti i toliko sam bila van sebe da nisam skontala jednog dečka koji je bio odmah pored i takođe se olakšavao! Gledao me je i piškio ali je počeo potom i da ga drka. Rekao ja da se loži na pišaćku i tada je svoje mokre prste gurnuo u usta!

Bilo je drugačije, čudno… bilo je napaljivo! Razmenili smo brojeve i nekoliko puta smo se nalazili i piškili jedno po drugome- on meni po telu, a ja njemu i telu i licu. Nije to bila veza ili nešto, prosto druženje i moja želja da upoznam taj fetiš. Pre nego smo uspeli doći do nivoa kada bih i ja probala njegovu ukusnu tečnost, on je otišao u inostranstvo. A ja sam ostala sama, napaljena, željna da po prvi put okusim i progutam malo tople muške pišaćke 🙂

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 69 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Skrivena i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

Ostavite komentar