Napaljena sam, prepaljena sam

Sisata

Napaljena sam, prepaljena samIme: Sisata

Mesto: Novi Beograd

Godište: 1983.

Zanimanje: Nastavnica

 

Opis: Desilo se to slučajno. Priča je pomalo komična ali za mene je bila otreznujuća i otvorila mi je potpuno novu dimenziju i pogled na fetiše ali i na sex uopšte. Bilo je druženje neko, moj sin je pozvao drugare sa fakulteta i napravili su kućnu žurkicu. Sve fini momci, kulturni, vredni… nisam ih poznavala previše osim iz slučajnih viđenja i po imenima, ali ne sve njih. No to je manje važno, poenta je ono što se desilo iza ponoći.

Bila sam umorna a oni nisu bili previše glasni tako da sam legla da spavam. Suprug je već uveliko hrkao pored mene. Dremala sam neko vreme i shvatila da sam žedna. Ustala sam u polu snu i uputila se ka toaletu. Instinktivno bez razmišljanja, ušla sam u wc ne znajući da jedan od drugara piški unutra. Previše piva očigledno. On se uplašio na trenutak i okrenuo se ali nije prestao da piški! Njegov tanak i dugačak mlaz bezobojni je počeo da udara po meni, mome licu i mojoj spavaćici!

Bože kakav blam! Tako je nešto uzviknuo i krenuo da se izvinjava. A ja? Ne znam zašto ali gledala sam samo u njegov mlad penis iz kojeg je kapljala pišaćka. Oblizala sam usne koje su bile mokre i umalo nisam odmah svršila. Udaljio se a ja sam ostala sama. Ruka mi je ušla u gaćice i zajecala sam od snažnog orgazma za svega dva minuta!

Napaljena sam, prepaljena sam… ovo niko ne zna, ovo je moja tajna, moj novi fetiš… i želim da ga istražujem sa tobom 🙂

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon AD SISATA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS

Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050

One Thought to “Sisata”

Ostavite komentar