napunjena sekina uska pička

Sekin Tajni Fetiš 3. Deo

Otupljen, omamljen golom lepotom moje sestre i njenom strašću, podigao sam se nekako na noge. Ostavljajući svoje bokserice u kadi, držao sam Saru za ruku dok me vodila u svoju spavaću sobu. Legli smo na njen krevet, a Sara se popela na mene.

„Bože, tako si zgodan Marko“, rekla je, gladeći me po zategnutim grudima i ravnom stomaku. „Sve ovo vreme, živeći u istoj kući, i nikada nisam shvatila koliko si jebeno privlačan.“

Gledao sam je u oči, nervozan. „Prelepa si“, bilo je sve što sam mogao da kažem.

„Da li zaista želiš ovo da uradimo?“ upitala je. „Jer, ako želiš da prekinemo sve ovo …“

Tresao sam se od želje. „Ne“, rekao sam, napetog glasa. „Ne želim da prestanemo. Oh, sranje, Saro, molim te …“

Moja sestra se slatko nasmešila. „Samo se opusti Marko“, prošaputala je, a zatim me poljubila po vratu, šaljući mi trnce kroz telo. Njena desna ruka spustila se između naših tela i uhvatila me za penis podižući ga sve dok glava mog nabreklog uda nije okrznula klizave, mesnate usmine njene pice.

„Ufffff seko …“ Oprezno sam milovao njene čvrste guzove dok se trljala o mene. “Jebote… nikad nisam bio ovoliko napaljen“, rekao sam dok je moja sestra polako ubacivala moj glavić u sebe.

„Mmmmm…“, dahtala je.

Njene sise su se ljuljale dok se kretala napred-nazad, polako ubacujući sve više i više mog kurca u sebe. Trgnuo sam se zbog uskosti njenog tunela.

„Mmm … jebote, debeo ti je kurac! O, moj Bože, nikad nisam imala nešto tako veliko … tako jebeno ogromno u sebi!“

Sara je zadrhtala kad mi je penis skliznuo u nju, usisala ga je njena proždrljiva pička. Gnječeći, talasajući i sisajući pokreti njenih vaginalnih mišića bili su poput desetak malih ruku i usta na mojoj kiti odjednom. Nikada nisam osetio nešto tako neverovatno. A sudeći po njenim reakcijama, ni Sara nije.

„Aaaaaahhhh!“ vrištala je dok se nabijala na moju kurčinu. seka jaše bratovu kurčinu

Njena pica se grčila oko mog kurca jer se navikla na veličinu. Zurila je u mene, izgledajući potpuno zanesena. „Prokletstvo Marko, nemaš pojma kako je ovo dobar osećaj.“ Obuhvatio sam joj grudi, masirajući joj bradavice.

„Oh, mislim da mogu“, rekoh.

Sara se ugrizla za usnu. „Naredi mi da te jebem Marko“, rekla je žestoko. „Reci svojoj sestri da se jače nabija na tvoj kurac sa mojom vrućom malom pičkom.“

Zadrhtao sam od Sarinih reči… reči koje su bile pogrešne, zabranjene, prljave… ali tako jebeno napaljive! Stisnuo sam joj sise.

„Nabij se seko… nabij se na moj… na bratov kurac, jače“, rekao sam. „Jaši moj jebeni kurac sa svojom uskom pičkom.“

Sara je dahtala, drhteći. „Uhhh, da, daa“, uzdahnula je i počela se kretati gore-dole, masirajući mi kurac svojom macom. „Jebi me braco! Natjeraj me da svršim po tvom velikom jebenom kurcu!“ Zastenjao sam, gurajući kukove gore dok se Sara nabijala na moj kurac.

Stenjala je i dahtala, siktala kroz zube, divlje razbacujući kosu. Strašno me je jahala, kao da je bila iskusna porno zvezda. Stalno mi je ponavljala kako se dobro osećao moj kurac, kako joj je pička rastegnuta i ispunjena, kako je htela da me natera da svršim. Stalno je naglašavala činjenicu da smo brat i sestra; to ju je jasno uzbudilo.

Sedela je uspravno, provlačila ruke kroz kosu dok je poskakivala gore-dole po mojoj šipki. Moja sestra je bila izgubljena od zadovoljstva, sisala je i grickala prste zatvorenih očiju dok je uživala u našem jebanju. Njene pune okrugle sise odbijale su joj se na grudima dok je jahala.

Gledao sam neverovatan prizor svog blistavog kurca kako klizi unutra i napolje između njenih ispupčenih, tamno ružičastih usmina.

„Oh, Marko! Oh, Marko!“ najzad je zaplakala. „Svršavam! Oh, brao, svrši se sa mnom! Svrši u pičku svoje sestre!“

Njena pička me stisnula čvršće i žešće nego ranije. Sara je zadrhtala kad je svršila, zabacivši glavu unazad i promuklo zavapivši. Njeno svršavanje inspirisalo je moj sopstveni orgazam dok mi je kurac pulsirao i odjednom uneo poplavu sperme duboko u njenu utrobu. napunjena sekina uska pička

Sara je ponovo dahtala, stišćući mi kurac, klizeći gore -dole kako bi mi povećala orgazam.

„O, da! Osećam to! Nastavi me jebati brate! Jebote, tvoja sperma je tako vruća!“

Tresli smo se i stenjali i grčili se zajedno, deleći i uživajući u orgazmu do maksimuma. Sara je neprestano svršavala u talasima. Konačno, moja sestra se srušila na mene, lice u mom vratu, prsa su mi bila zgnječena od njenih grudi. Omotala se oko mene i čvrsto me držala dok je dahtala.

Neoliko minuta niko od nas nije rekao ništa. Milovali smo se, ljubili, dodirivali, tinjajući u našem naknadnom sjaju. U glavi mi se vrtelo, a telo se osećalo potpuno opušteno. Nikada nisam bio tako zadovoljen. Konačno, Sara je podigla glavu, zureći u moje lice. Njeno je bilo rumeno i oznojeno.

„Mmmm, Marko …“

Zagledao sam se u nju, odjednom se uplašivši da će Sara požaliti zbog onoga što smo uradili. Nisam mogao da joj pročitam izraz lica. Zatim me je duboko poljubila, cviljeći mi u usta. Njena pica trzala se oko mog kurca dok je polako omekšavao. Malo se povukla, dodirnuvši mi lice dok mi se smešila.

„Ovo je bio … najbolji seks na svetu… i to sa mojim bratom“, prokomentarisala je. Njen osmeh je izbledeo. „Da li se slažeš sa tim?“ Duboko sam udahnuo, polako klimnuo glavom.

„Da, ali… ja sam samo … Mislim, to je incest“, rekao sam.

Sara se ugrizla za usnu, oči su joj se na trenutak udaljile. Lukavo se nasmešila, osvrnuvši se na mene. „Znam, napaljivo je, zar ne?“ Tiho sam se nasmejao, podigao glavu da je poljubim.

„Kada si ti … mislim … poželela da…“ – uzdahnuo sam. Nisam znao kako da pitam ono što želim da pitam.

„Juče, kad sam videla tvoj kurac. Jednostavno nisam mogla odvojiti pogled od njega. Čula sam glasine da imaš veliki. Sećam se meke dve fufice u školi, pričale su o tebi jedno vreme u menzi pa sam načula. Pričale su o tome koliko je velik i debeo. Nisu znale da slušam. A onda … “ Sara je prošla kraj mene do svog noćnog ormarića, otvorila ladicu a zatim izvadila dobro istrošenu knjigu, pokazavši mi je.

Na naslovnoj strani prikazan je tinejdžerski par koji se drži za ruke, devojka u suknji sa plavom kosom vezanom u rep, momak koji nosi neku sportsku jaknicu. Naslov je bio ‘Ljubav brata i sestre’.

„Ne znam zašto sam to kupila tada“, rekla je. „Ali videla sam je u onoj prodavnici knjiga i novina za odrasle i … ne znam. Pročitala sam oko dve stranice i to me je zapalilo. Onda sam dobila ovu …“ izvadila je još jednu ovaj put knjigu mekog poveza, na njoj je bio mladić odnazad dok je stajao iznad otvorenog toaleta, a nasmejana devojka je provirivala kroz otvorena vrata. Naslov je bio „Zlatni snovi“.

„Jebote seko“, rekao sam gledajući dve knjige. „Nikada nisam mislio da si ovako nastrana… perverzna.“

„Nisam ni ja“, rekla je. „Ali … mnogo sam se uzbudila čitajući ove knjige, i mislila bih tada na tebe, i uz sve te glasine … Nisam nikada mislila da ću ikada imati priliku da budem sa tobom ovako , ali posle jučerašnjeg dana … morala sam to da uradim. “

Zahihotao sam se. „Pa si mi jutros smestila, a?“

Sara se ugrizla za usnu i klimnula glavom. „Da“, priznala je. „To je bio savršen način da to uradim. Želela sam da znam kako je piti pišaćku, i htela sam da budem sa tobom, pa …“ slegla je ramenima.

„I šta sad?“ Pitao sam sestru.

Zagledala se u moje oči, a njena je jako plamtela. „Sada? Pa sad se jebemo kad god stignemo!“
***
Prošlo je nekoliko nedelja otkako smo Sara i ja počeli da se zezamo. Svoje seksualne ludorije obično ograničavamo na kasno jutro i popodne kada mama nije kod kuće, a oboje smo kući iz škole. Ali ponekad se zezamo čak i kad je mama tamo, ili imamo prijatelje. Flertujemo tada, a onda se sretnemoi u kupatilu da mi isisa mokraću iz kurca, a zatim mi ga sisa dok ne napunim njena usta sa spermom.

I uvek uzvraćam uslugu!

Nisam siguran šta me više uzbuđuje; ispijanje Sarine pišaćke ili isisavanje njenih slatkih squirt ejakulata. Iskreno, ne znam šta će se sada dogoditi. Sara i ja izlazimo sa drugim ljudima, naravno, i osećam se pomalo ljubomorno kad znam da je izašla i da je dečko jebe.

Slično, krivica me obuzima kada sam sa jednom od devojaka sa kojima izlazim. Sve što znam je da imam najneverovatniji, zadovoljavajući i nastrani seks na svetu sa mojom slatkom sestrom. I ne želim da se ikada završi.

KRAJ!

Ostavite komentar