piškenje bratu u usta

Sekin Tajni Fetiš 2. Deo

Moja sestra je radila usnama, i dalje gutajući, i prebacila jednu ruku sa mog dupeta na moj kurac. Počela je drkati moj penis dok je nabujao do svoje pune, impresivne veličine. Moja bešika se konačno ispraznila, a Sara je sisala još malo da dobije svaku i poslednju zlatnu kap.

„O, dovraga“, prošaputala je, klizeći usnama sa glavića. Pogledala je uspravni penis koji je držala i zanemela. „Jebote, Marko … pa zaista je istina … mmm …“ Sara je zastenjala dok je gurala usta natrag niz moj penis, uzimajući pola moje debele dužine između njenih usana i tiho sisajući.

Uzdahnuo sam, provlačeći ruke kroz njenu zlatnu kosu, uživajući u osećaju njenog jezika koji je milovao donju stranu mog penisa. Nisam razmišljao o tome šta se dešava, nisam razmišljao o činjenici da mi je moja sestra upravo pušila kurac. Samo sam uživao u nastranoj erotičnosti trenutka.

Tvoja sestra je upravo popila tvoju jebenu pišaćku batice, a sada ti ga sisa! Kako je to jebeno napaljivo! Sara je znala kako da se snađe oko kurca, to je bilo očigledno. Usta su joj bila vrela i mokra, jezik se grčio, masirajući me. Sara je pumpala glavu napred -nazad, očiju gledajući prema dole u masivni kurac koji joj je iznova i iznova prodirao u usta.

Naizmenično je drkala telo kurca i milovala mi jaja rukama. Nije više morala da me drži na mestu; znala je da ne idem nigde. Sara i ja smo stenjali dok se njeno pušenje nastavljalo. Gutanje joj se konačno ubrzalo, i Sara je uvlačila sve jače i brže, lepršajući rukom na mojoj osovini. gutanje bratovog velikog kurca

Moj kurac joj je pulsirao u ustima, a ja sam je milovao po mekanoj, sjajnoj kosi…. I onda . . .

„S-Saro!“ Svaki mi je nerv u telu trnuo dok me je orgazam probijao. „O Bože! Ja-ja! Ohhhh!“

„Mmm! Mmm!“

Zastenjala je zadovoljno oko mog kurca i skoro sam vrisnuo od zadovoljstva dok mi je kurac prskao u njenim ustima, pucajući najveće i najzadovoljnije mlazove sperme koje sam ikad izbacio iz sebe.

Sara je jako sisala da dobije sve, stežući mi jaja dok mi je proždirala kremastu spermu. Tresao sam se gledajući zvezde dok sam hranio sestru njenom nagradom. Nikada u životu nisam osetio ništa tako intenzivno, a činjenica da mi je Sara – rođena sestra! sisala kurac produžila je zadovoljstvo.

Ali na kraju mi je kurac postao previše osetljiv i morao sam da se povučem. Moja sestra se nagnula napred sa mnom, pokušavajući da zadrži moj penis u ustima, ali mi je konačno dozvolila da se oslobodim. Moj još uvek tvrd kurac iskočio između njenih usana, ostavljajući mali trag guste bijele sperme na donjoj usni i bradi.

Prvi put otkako je uzela moj kurac u usta, sestra me je pogledala raširenih smeđih očiju. Iznenada se nasmešila dok sam je gledao u neverici. Pucnula je usnama, dajući mi pogled na kremastu tečnost koja joj je napunila usta, a zatim je zabacila glavu unazad, progutavši sve.

„Brate moj…“, rekla je. „…baš mnogo prskaš!“ Zastao sam da udahnem, odmahujući glavom u čudu.

„Ne mogu da verujem da si to upravo učinila.“

Sara se zahihotala. „Pa, nisi me zaustavio“, rekla je.

Euforično sam se nasmejao. „Hej, nemoj me pogrešno shvatiti“, rekao sam. „Nisam hteo da te zaustavim. Samo kažem… uffff!“

„Pa, to su dve stvari koje nikada nisam uradila do sada. Ne, neka bude tri. Nikada pre nisam pila pišaćku, nikad pre nisam ni probala spermu, a ni svom bratu nisam sisala kurac, do danas. Mislim da ću to sve morati raditi malo češće.“ Zahihotala sam se, pogledala u moj polu tvrdi kurac.

„Samo ako ja uzvratim uslugu“, rekao sam.

Sarine oči bljesnuše. „Pa“, rekla je i stala preda mnom.

Skinula je svoje malene tange, pokazujući mi da je zaista imala divno mesnatu ružičastu picu. Sara je imala debele usmine i debeli ružičasti klitoris veličine bisera zbog čega su mi se otvorila usta. Bila je većinom glatko obrijana, a iznad užarenog dugmeta imala je samo malu traku tamno zlatnih dlačica.

„Nadam se da si žedan“, rekla je prilazeći mi. „Zato što stvarno moram da se olakšam.“

Zaprepašteno sam gledao u sestrinu lepu mesnatu pičku. Sara me gurnula u kadu, stala preko mene raširenih nogu preko mog lica. O Isuse, kakav divan pogled! Moja sestra je bila mokra, tako jebeno mokra, a njen debeli klitoris blistao je kao mali svetionik. Uhvatila se rukama o zid popločan iznad mene i spustila svoju glatku macu prema mom licu.

Nestrpljivo sam prionuo ustima, stenjajući nad njenim slatkim, mesnatim, pomalo mošusnim ukusom. Moja sestra je uzdahnula od zadovoljstva dok sam joj sisao pičku, zadrhtala je dok je puštala sopstvene kapi za poplavu. Topla, tanka, prozirna tečnost navalila mi je na usta, a ja sam proždirao Sarinu mokraću isto tako željno kao što je ona popila moja.

Nikada nisam mislio da ću biti tako uzbuđen da pijem pišaćku! Osetio sam kako mi se kurac trza, i držao sam se za njeno nebesko dupe dok je moja sestra stenjala i uzdisala, preplavljujući mi usta. Sara je dahtala, gurkajući svoju pičku uz moja usta dok se oslobađala. Bio sam iznenađen koliko je uzbudljivo bilo piti sestrin urin. piškenje bratu u usta

Sara je ostala tu gde je bila, prevrćući bokove nakon što je završila sa pišanjem, i nagovarala me da nastavim da sisam i ližem je. Trzala se i tresla, dahtala kao da je svršavala. Zaključio sam da se oseća isto kao i ja kad mi je isisala urin iz kurca. Zastenjao sam u njenu picu, nos me golicao po njenoj maloj stidnoj dlaci. Gledali smo jedno drugom u oči sve vreme dok sam je jeo. Lice joj je zažarilo, a sise – kad je skinula grudnjak? – zanjihala se dok je vrckala svojim strašnim dupetom napred -nazad.

Bradavice su joj bile ružičaste i mesnate poput pičke. Sari nije trebalo mnogo vremena da stvarno svrši. Sisao sam sestrinu slatku pičku i njene sekrete, lizao je sve dok se nije povukla.

„Prokletstvo Marko!“ zahihotala se, a lice joj je blistalo. „Kako si postao tako dobar u lizanju pičke?“ Nasmejao sam se, oblizujući usne i nežno masirajući Sarinu zadovoljnu pičku.

„O danas izgleda“, rekao sam. „Ovo je bio prvi put da sam ovo lizao.“

Sara me je iznenađeno pogledala. „Ozbiljno?“ Kimnuo sam, a zatim se nagnuo napred i poljubio sestrinu macu. Siktala je, a ja sam se nasmejao.

„Da li sam zaista dobar u tome?“ Sara se nasmejala, a zatim se spustila, opkoračivši me bokovima. Osetio sam njenu pičkicu uz moj ukočeni kurac. Od kontakta sam se zadihao. Zagledao sam se u Sarine impresivne sise, pokušavajući ih opipati. Sara se ugrizla za usnu, proučavajući moje lice.

„Jesi li još uvek nevin Marko?“ upitala je.

Klimnuo sam glavom, osećajući se pomalo posramljeno. „Bio sam blizu sa bivšomi, ali ona je poludela. Bojala se da ću je povrediti jer mi je kurac tako velik.“

Dodirnula mi je lice, malo pomerila kukove, nameštajući svoju mokru pičku uz moj kruti ud. Zagledao sam se u nju, srce mi je lupalo. Bože, kako lep osećaj!

„Da li želiš da imaš seks sa mnom?“ upitala je moja sestra, sa izrazom nepogrešive požude na licu. Pomaknula je kukove još malo, klizeći mačkicom napred -nazad preko donje strane mog penisa. Jauknuo sam od njene topline.

„Uhhhh, čoveče“, zastenjao sam, pipajući Sarine impresivne sise.

„U redu je ako kažeš ne braco“, prošaputala je moja sestra, nežno me poljubivši. Njen jezik je na trenutak skliznuo u moja usta. „Ali zaista bih volela da osetim tvoj debeo kurac u svojoj uskoj … malo … mokroj … pičkici.“

Zastenjao sam. Odjednom sam poželeo svoju seksi, nastranu, lepu sestru više nego što sam ikada želeo išta u svom životu. Moj penis se trznuo, trljajući se o Sarinu macu, postajući opet tvrd. Stisnuo sam joj sise, spustio glavu i sisao jednu od njenih debelih bradavica. Moja je sestra prosiktala, prelazeći rukama preko moje glave.

„O, da, Marko. Da, to je to dušo. Ugrizi mi bradavicu. Ugrizi je.“

Sara je glasno uzdahnula, zabacivši glavu unazad, gurnuvši mi svoju punu, toplu, zrelu sisu. „O, Bože, Marko!“ dahtala je, čvrsto meljući svoju pičku o moj otekli kurac. „Reci mi da želiš da me jebeš! Molim te Marko! Molim te, reci mi da želiš da jebeš svoju sestru!“

Nisam mogao da odolim. Bio sam tako neverovatno napaljen da nisam mogao da izdržim. Kliznuo sam ustima sa Sarine sise, polizao joj vrat. Jedna moja ruka glasno je udarila po njenom čvrstom okruglom dupetu, zbog čega je sestra blago poskočila u mestu.

„Želim da te jebem. Saro!“ Moj kurac je pulsirao, želeći je. Moja sestra me je gledala odozdo, a lice joj je blistalo. Široko se smejala sa strašću, oči su joj sijale. Isuse, bila je predivna sa plavom kosom koja joj je okruživala lice. Povukla se, stala u kadu. Bio sam razočaran, pomislio sam to je to… kraj. Međutim tada je progovorila: „Hajde, Marko“, rekla je vrelim glasom, hvatajući me za ruke. „Idemo u moj krevet!“

KRAJ 2. Dela

Ostavite komentar