seka pije njegovu mokraću

Sekin Tajni Fetiš 1. Deo

Očajnički mi je bilo potrebno da se olakšam u kupatilu. Uvek popijem veliku čašu vode pre spavanja, a ujutru se uvek probudim sa punom bešikom. Obično to nije problem, jer kuća u kojoj živim sa majkom i starijom sestrom ima dva kupatila. Ali glavno kupatilo je imalo problema sa odvodom. Tako da je ostalo kupatilo u hodniku.

Mama je već otišla na posao. Moja devetnaestogodišnja sestra Sara bila je u kupatilu, kao i uvek, nimalo ne žureći. Obično me ne bi zanimalo koliko je trebalo mojoj sestri da se spremi, ali danas je bilo drugačije.

„Saro! Hajde!“ Viknuo sam kroz vrata skakutajući u mestu. „Idi pišaj u dvorište Marko!“ – uzviknula je ona.

Zarežao sam. Nisam hteo da istrčim u zadnje dvorište i pišam jer sam čuo kako kosilica našeg komše uređuje travu tik pored. Naša ograda je prilično niska; Znao sam da će moći da me vidi. Opet sam lupao.

„Saro jebote!“

„Moraćeš da sačekaš!“ – uzviknula je ona.

„Jebeš ovo!“ Opsovao sam i krenuo da se hvatam za bravu misleći da je zaključana ali nije bila.

Sara, obučena samo u gaćice, vrištala je dok sam praktično trčao do wc šolje koja je bila pored nje. Spustila je olovku za obrve u umivaonik i pokrila rukama svoje sise.

„Prokletstvo Marko!“ vrištala je dok sam spuštao gaće i uperio kurac u šolju.

Moja sestra je šokirano gledala dok sam ispuštao snažan mlaz urina u toalet. Uzdahnuo sam sa olakšanjem. Sara je izgledala zabezeknuto, možda čak i opčinjeno, zagledana u moj kurac koji je žestokim mlazom pucao zlatnu tečnost.

Uputio sam joj iskrivljen pogled. „Rekao sam ti da ne mogu čekati.”

Nisam mogao a da ne primetim kako je lepo telo imala moja sestra. Pomalo mekano u sredini, ali mislio sam da joj je mali stomačić izgledao seksi. Shvatio sam da je imala prokleto lepu guzu. Grudi taman da stanu u šake. Njenu dugu, talasastu plavu kosu krasio je divan sjaj. seka sakriva sise

Mogao sam samo da razaznam senku njenih stidnih dlačica kroz prozirne bele pamučne gaćice koje je nosila. Činilo se da Sara nije shvatila da je odmeravam. Izgledala je zauzeta mojim penisom, širom otvorenih očiju.

„Očigledno ti je… khm… baš baš trebalo…“, tiho je prokomentarisala, gledajući mi kurac.

Bio sam blagoslovljen povećim penisom koji je, čak i mekan, dugačak i debeo. Glasine o mom kurcu kružile su među devojkama u školi, ali ja sam bila prilično stidljiv i zbog toga sam dobio samo nekoliko “ručnih radova” i jedno da kažem polu pušenje. Konačno sam prestao da pišam, otresao sam poslednjih nekoliko kapi mokraće, a zatim sklonio svoj penis.

Sara je trepnula, izgledajući ošamućeno, i okrenula glavu. Primetio sam da su joj obrazi crveni. Pitao sam se o čemu razmišlja. Oprao sam ruke dok je sestra dolazila sebi. Zahihotao sam se gledajući Saru u ogledalu dok se okretala i uzimala ogrtač. Na trenutak sam sa strane video njene grudi, primetivši kako su joj bradavice ukočene i debele. I tako prokleto roze! Ali čvrsto je zatvorila ogrtač i tupo me gledala.

Osušio sam ruke. „Izvini što sam ovo morao učiniti seko.“

„Ja-u redu je“, promucala je dok sam odlazio.
***
Sara je bila čudna u mojoj blizini ceo taj dan, uputila mi je čudne poglede kad god smo se videli. Moja sestra i ja nismo bili bliski, ali nismo bili ni otuđeni. Iako po godinama nismo ni godinu dana razlike (ona je rođena u novembru, a moj rođendan u oktobru; dakle ni punih godinu dana), Sara i ja se nikada nismo previše družili.

Ona je imala svoj krug prijatelja, ja sam imao svoj. Čak i kada je Sara nakratko izlazila sa mojim prijateljem, moja sestra i ja nismo baš puno vremena provodile zajedno, barem ne sami.

Tog dana, vraćao sam film unazad. Počeo sam se pitati da li je Saru napalila moja kita. Možda sam u školi bio stidljivi štreber, ali znao sam da se veliki broj devojaka uzbuđuje zbog velikog penisa. Naravno da će većina reći da veličina nije bitna, ali je sigurno stvarala radoznalost kod mladih devojaka.

A ja svakako nisam mogao izbaciti iz uma njeno meko, sladostrasno telo. Video sam nekoliko devojaka golih (pa, uglavnom golih) i morao sam da priznam da je moja rođena sestra jedna od najzgodnijih devojaka koje sam poznavao.

“Čekaj sekund,” – pomislio sam dok sam radio neki domaći iz biologije. “Razmišljaš o Sari kao o dobroj ribi!? Ona ti je jebena sestra čoveče! Da, i sigurno je odmeravala moj kurac.” Naravno, ne mogu je kriviti za to. . . Pitam se šta bi uradila da ga je ikada videla tvrdog, dignutog. . . . Hmm. . . Pitam se šta bi uradla. . . .
***
Sledećeg jutra sam ustao, još jednom sa punom bešikom spremnom da pukne. I još jednom, Sara je bila u kupatilu. Znao sam da nije zaključana jer su vrata bila malo čak i odškrinuta.

„Saro, ne radi mi to više!“ Jadikovao sam kroz vrata. „Samo uđi i uradi to, ja se spremam “, čuo sam je kako govori ogorčeno. „Ionako sam ga već videla.“

Slegnuo sam ramenima. U redu, pomislio sam i otvorio vrata. Skoro sam se spotaknuo kad sam video sestrino puno, savršeno okruglo dupe, potpuno razotkriveno zahvaljujući crvenim tangama koje je nosila. Način na koji je bila nagnuta nad umivaonikom, leđa savijena i noge blago razdvojene, ispupčenje njene naizgled mesnate pičke bilo je prokleto očigledno. Mogao sam da razaznam oblik njene vagine.

sekina guza u tangiBar je ovaj put nosila grudnjak. Koliko sam video preko ogledala, grudnjak joj je formirao vrlo primamljiv dekolte, dekolte u koji muškarac mašta da gura svoj kurac. Zurio sam u njene sise preko ogledala.

Sara je prestala da se šminka i iznervirano se zagledala u moj odraz. „Hoćeš li samo buljiti ili ćeš pišati?“ upitala je zvučeći uznemireno.

Otrgao sam oči od sestrinih sisa, a zatim sam stao pored nje, izvlačeći kurac iz bokserica. Periferno sam primetio da moja sestra pomno posmatra. Ono što se zatim dogodilo, kasnije sam shvatio, bila je pažljivo isplanirana koreografija moje sestre. Ispustila je olovku za obrve, koja je zveckala o pod pored wc šolje.

Istovremeno sam se sagnuo i podigao poklopac. Sara je pala na kolena dok sam se ispravljao, a njena plava kosa mi je dodirivala butine. Njeno lice je bilo nekoliko centimetara od mog penisa. Prve kapi urina počele su kapati iz glave mog penisa, neposredno pre nego što je počeo ustaljeni tok.

Odjednom, Sara, još uvek na kolenima, uhvatila me za bokove, napola me okrenuvši ka sebi, i zaronila za moj kurac, usisavši glavić u usta baš kad mi je urin snažno potekao iz kurca. Uzdahnuo sam, zaprepašćen postupcima svoje sestre, i skoro sam pao na dupe.

Ali Sara je ostala, grčevito me držeći obema rukama. Čelo joj se namrštilo i trznula se dok sam joj pišao u usta. Oh, sranje, to je bilo dobro! Mokrenje je u suštini uvek bio ugodan čin, ali činjenica da je Sara isisavala mokraću iz moga kurca, masirala moj kurac usnama i jezikom, gutala moju mokraću onoliko brzo koliko joj je punila usta, činilo se kao da je dug, sladak, neverovatno zadovoljavajući orgazam.

Uzdahnuo sam opet na neopisiv osećaj držeći se za plavokosu glavu svoje sestre. Napravila je tihe jauke dok je pila iz mog kurca. Izraz njenog lica bio je izraz blaženstva.

„Oh, sranje! S-Saro! Ahhhhhhh …“ seka pije njegovu mokraću

„Mmm“, odgovorila je, jače sisajući, a iz usana joj je curilo malo zlatne tečnosti. Proizvodila je tako seksi zvukove. . . Gutljaj, gutljaj, gutljaj! Dok je pila iz mog kurca. Nisam mogao da verujem šta Sara radi. Šokirano sam i uzbuđeno gledao u sestrine mekane ružičaste usne omotane oko glave mog penisa, a njeno grlo se pomeralo sa svakim snažnim prskanjem.

Trebalo je da budem zgrožen, odbijen zbog činjenice da je moja sestra pila moju mokraću. Ali nisam. Jebeno sam se napalio! Kako je moj ‘urinorgazam’ tekao svojim tokom, moj kurac je počeo da se stvrdnjava, zadebljavajući u Sarinim vrelim ustima. Šta sada da radim – upitao sam se u trenutku ogromne napaljenosti!?

KRAJ 1. Dela

Ostavite komentar