piša na novog prijatelja

Prolećni Zlatni Vodopadi 2. Deo

„Da, neočekivani topli mlaz na licu ponekad može biti prilično stimulativan, zar ne?“ Stojan je tu stao, odlučivši da je dovoljno rekao da ne bude uvredljivo, ali da ipak dvosmisleno nastavi njenu naizgled “porno” izjavu.

Čekao je njen odgovor, a ona je čekala dovoljno dugo da ga celog odmeri. „Da li vam je baštensko crevo jedini izvor tople vode ili sa vremena na vreme uživate i u drugim izvorima?“

Ovog puta dozvolila je osmeh da joj sklizne sa usana, a Stojan je sumnjao da ga više nego samo zadirkuje. Odlučio je da sazna.

„Nažalost, ovo će verovatno biti jedini izvor tople vode koji ću danas osetiti.“

Stojan je otkrio da uživa u seksualnoj zafrkanciji sa ovom ženom. Zato je zabacio glavu unazad i usmerio topli mlaz na svoje čelo. Posle nekoliko sekundi ispustio je crevo i odmahnuo glavom, sklanjajući tekuću vodu sa lica. Kad u njegovim očima više nije bilo vode iz slavine koja je uticala na njihov vid, otvorio ih je i iznenadio se kada je ugledao tajanstvenu ženu kako stoji sada svega metar-dva od njega.

Nasmešila se ovaj put sa mnogo prefinjenijim osmehom. „Moje ime je Marica. Ne sećam se da sam vas ranije videla ovde. Da li ste u poseti?“

Oklevala je, čekajući da odgovori. Uzvratio joj je osmeh, svidevši mu se ono što je video. „Zovem se Stojan i tek sam se juče uselio. Vreme je bilo toplo pa sam mislio da napravim pauzu u raspakivanju. Ali bazen je bio hladniji nego što sam očekivao, pa mi je topla voda iz creva neočekivano prijala.“

„Dakle, novi ste ovde i uživate u toploj vodi iz neočekivanih izvora. Zanimljiv čovek. Već mi se sviđate“ Ponovo se nasmešila, a Stojan još uvek nije bio siguran kuda vodi ovaj razgovor.

Uzvratio joj je osmeh, pokušavajući da doda što više požude. „Zapravo, da budem iskren do kraja… Uvek tražim toplu vodu iz neočekivanih izvora.“ Suptilno je posegnuo i uhvatio svoj stvrdnuti kurac pod vodom. Voda u kojoj je stajao bila je dovoljno plitka da Marica nikako nije mogla da propusti gest.

Oči su joj zaista zasijale. Mogao je da vidi iskru u njima. Napravila je korak koji ju je doveo do ivice bazena.

„Zaista?“ Na njenom licu nije bilo pravog izraza, ali njene iskričave oči govorile su mnogo. Stojan se ponovo nasmešio i pomerio se ka njoj. Sada je bio direktno ispred nje i delila su ih samo nekoliko centimetara. Stojan je uzeo trenutak i očigledno je nekoliko sekundi gledao u pravcu njene pice, uživajući u blizini i obrisu onoga što je izgledalo kao debele sočne usmine skrivene pod materijalom njenog bikinija.

Zatim je pogledao Maricu u oči. Ona je spustila pogled na svoje bokove i prstima je uhvatila donji deo bikinija. Polako je povukla materijal ka sebi, uzrokujući da se čvrsto stegne uz njenu zrelu pizdu. Njene pune usmine postale su očigledne dok je Stojan uživao u pogledu.

Oblizao je usne u nesvesnom znaku svog uživanja, ali je njegovo stenjanje bilo svestan pokazatelj tog istog uživanja. Ponovo je pogledao u njene oči, njegova požuda je postala očigledna, a njene oči su to isto odražavale. Njen osmeh je postao prilično zadirkujući i prebacila je ruku kako bi pomilovala vaginu preko tanke tkanine, dozvoljavajući mu da uživa u njenoj privatnoj emisiji. predivan milf cameltoe

Stojan je gladio svoju kitu kroz kupaći kostim, a Marica se nasmešila na očiglednu veličinu dok je pokušavao pobeći iz njegovog šorca. Mogao je čuti njeno stenjanje dok je polako povlačio šorc, oslobađajući celu dužinu svog vrlo tvrdog kurca za njeno uživanje u gledanju. I Stojan je spustio oči sa njenog lica na njenu picu, ponovo uživajući u jasnom obrisu njenih usmina.

Još jedan spor potez rukama i povukla je bikini u stranu, izlažući celu pičku i uspravljeni klitoris koji se skrivao. Stojan je ponovo zastenjao, prilično glasno, i počeo drkati svoj tvrdi kurac. Stojeći na plitkom kraju bazena, voda je bila samo mala prepreka za jasan pogled, a Marica je zastenjala još glasnije dok je govorila. „Da li ste spremni za još tople vode?“

Stojan se osvrnuo na njene tamne oči i široko se nacerio. „Uhhh… jebeno sam spreman! Daj mi sve što imaš.“

Marica je prstima raširila usmine, otkrivajući prelepe ružičaste nabore. Stojan je gledao sa iščekivanjem, čekajući nekoliko sekundi na obećani mlaz. A onda je došao. Video je kako joj se maca savija nekoliko sekundi, a zatim je video kako joj se rupica za pišanje otvara i kreće da teče od njene pičke ka njegovom licu.

Zatvorio je oči na vreme kako bi izbegao da ga zaslepi peckajuća tečnost, osećajući kako mu topla voda pada niz lice i niz grudi. Zadržavajući dah da se ne uguši u urinu, pomerao je lice s jedne na drugu stranu kako bi se uverio da je ravnomerno pokriven.

Zatim je povukao lice unazad samo toliko da ne odvaja pogled od njenog potoka. Želeo je da izbliza pogleda njenu picu koja mu je natapala telo i poplavila bazen. I udaljen nekoliko centimetara, video je njene prste kako razmiču usmine i izlažu mu pogledu najdublje nabore njene vagine. piša na novog prijatelja

I video je njenu sićušnu rupicu za mokraću koja je oslobodila mnogo više mokraće nego što je mogao zamisliti. Bilo je to prskanje više od običnog mlaza i prskao mu je po celom gornjem delu tela. Osetio je kako mu se preliva po grudima i spušta po tvrdom penisu, a topli osećaji gotovo su ga naterali da svrši na mestu.

Nakon skoro pola minuta pišanja na njega, njen tok se usporio, a zatim potpuno prestao. Pogledao je u njene oči ispunjene požudom, a ona je spustila pogled uz isti izraz u njegovim očima. Zatim je ispružio ruku i obuhvatio je oko nogu. Privukao ju je čvrsto uz lice, rastežući se kako bi mu usta došla u dodir sa njenom upišanom pičkom.

Lagano je savila noge, spustivši usmine na njegove usne. I proveo je sledećih minut -dva temeljito čisteći njenu sočnu macu. Bilo je dovoljno vremena i njegovi napori su bili dovoljno talentovani da je ona svršila na ivici bazena, a njeno stenjanje dovoljno je bilo glasno da privuče pažnju svakog ko je bio u blizini.

Nakon nekoliko sekundi, Marica se polako srušila na ivicu bazena. Ovo je, naravno, stavilo i njene otečene usmine na ivicu bazena, i samo nekoliko centimetara od njegovog lica. Tako je Stojan uradio ono što je logično i vratio se lizanju njene sočne mace. U životu nije bilo gotovo ničega u čemu je Stojan uživao više od toga da se spusti na ženu, a uživanje je pokazao na sve moguće načine. lizanje pičke na bazenu

Trebalo je samo još nekoliko minuta i Marica je pokušavala da uguši vriske kad je ponovo svršila. Sokovi koji su joj curili iz bili su kao nektar za Stojanova gladna ustai. Njegova revnost i iskustvo pokazali su se adekvatnim, pa joj je očistio vaginu bez gubitka i kapi njene ukusne kreme.

Konačno je povukao glavu unazad i čeznutljivo gledao njene sjajne usmine. Marica je sišla s ivice bazena u vodu pored Stojana. Poljubila ga je, dug i strastven poljubac koji je govorio o požudi i zadovoljstvu. Bez povlačenja, posegnula je i uhvatila njegov tvrdi kurac. Bio je dovoljno debeo da ga nije mogla u potpunosti ubuhvatiti, pa je to izazvalo još jedno stenjanje koje joj je izmaklo s usana.

Povukla je njegov kurac do svoje pičke, dozvolivši mu da pritisne njene usne, a da zapravo ne uđe. Naslonila se unazad, a butine joj nisu pustile kitu, i nasmešila mu se. Povukavši gornji deo bikinija sa strane, ogolila je svoje lepe sise pred njegovim pogledom.

„Sada, mislite li da biste ove bebe mogli natopiti toplom pišaćkom pre nego što nas neko prekine?“

Stojan se nasmejao i ponovo je poljubio. Stavio je ruke na ivicu bazena i podigao se. Nikada nije ni pokušao da sakrije svoj veliki kurac od posmatranja i uzeo ga je između prstiju. Pažljivo se naciljao u njene gole sise.

Ubrzo, žena je ponovo stenjala dok joj je zlatan providan mlaz udarao u osetljive pradavice. Očaran pogledom pred sobom, Stojan je počeo drkati kurac ne prestajući da poliva tajanstvenu gospođu. Lizala je svoje popišane bradavice čim je mlaz prestao a Stojan je zlatni mlaz zamenio gustom belom spermom izdrkavajuću i cedeći jaja po njenom vratu, sisama, stomaku.

Bio je to tek drugi Stojanov dan u novoj penzionerskoj zajednici, i bio je siguran da će uživati u svakom minutu provedenim tamo 😉

KRAJ

Ostavite komentar