seksi matorka kraj bazena

Prolećni Zlatni Vodopadi 1. Deo

Ovo mu je bio drugi dan u penzionerskoj zajednici i Stojan nije bio siguran da će mu se svideti. Do sada je video samo nekoliko žena koje je smatrao dovoljno privlačnima. Naravno, do sada je video samo pola tuceta žena za kratko vreme koliko je bio ovde. Tri su delovale opušteno i vrećasto, a jedna je izgledala kao da bi je mogao kresnuti ako bi bio baš baš napaljen. Ali morao je priznati da su ipak bile prilično privlačne.

„Verovatno udate“, gunđao je u sebi.

Zato je danas odlučio da ignoriše žene i samo se opusti i uživa. Dan je bio topao pa je odlučio uživati u bazenu. Voda je bila hladnija nego što je očekivao, gotovo neprijatna. I mogao je da oseti njegov predvidljiv efekat na svom kurcu, primoravajući svog člana da se ugovori i skupi u sramotno mali paket.

Odmah se našao u nadi da se nijedna žena neće pojaviti da uživa u bazenu i primetiti njegov očigledan učinak na njegov penis kroz tanke kupaće gaće. Tokom godina našao je mnogo prilika da se pohvali sa svojim nadprosečnim penisom, i bio je prilično zadovoljan što izgleda da njegove godine nisu uticale na njegovu veličinu ili performanse. Ne još, u svakom slučaju.

Ali Stojan se prisilio da ostane u hladnoj vodi umesto da iskoči iz bazena, kao što je u početku bio motivisan. Pokazujući iznenađujuću samokontrolu, zatvorio je oči i dozvolio sebi da pluta oko bazena, krećući se sa slabom strujom. Osećao se kao glečer koji pluta arktičkim morima, a samo mali deo njegovog tela pokazuje se iznad površine ledene plave vode.

Stojan je nedavno otišao u penziju i ovo mu je bio drugi dan ovde i još uvek je istraživao svoje nove okolnosti. Dva puta se razvodio u poslednjih trideset godina, a dva puta se i selio u tom periodu. Stojan nije voleo da se seli. Ustvari, mrzeo je kretanje. On bi radije pustio korenje na jednom mestu nego sve spakovao i preselio se sa jedne lokacije na drugu.

Ali čak ni smaranje oko selidbe koje je mrzeo nije bio problem. Ne, problem su bila sećanja. Svaka stavka je zahtevala odluku, a svaka odluka sećanje. Gde je bio kada je nabavio tu stvar? Kakve su bile okolnosti? Sa kim je bio? Je li bilo dobro ili loše vreme? Da li je to bilo dobro ili loše pamćenje? A malo njih je ostalo u lepom sećanju.

Život nije tekao onako kako je planirano, a Stojan je voleo da se život isplanira i pravilno izvede. Nije se osećao kao da je krut i nefleksibilan, kako su to objavile njegove bivše žene, ali je osećao da treba biti spreman na okolnosti, sa unapred postavljenim odgovarajućim ciljevima i alternativama kako bi se moglo pripremiti umesto samo reagovati.

Životu je potrebna pomoć da bi se pravilno odvijao, a Stojan je verovao da je važno da pomogne životu kada je to potrebno. Na kraju krajeva, to je bio njegov život i on bi trebao reći nešto o svojim odlukama, umesto da samo reaguje na ono što mu život baci.

Ali život nije uvek sarađivao. Ponekad vam je život nametnuo okolnosti sa nekoliko mogućnosti, pa je reakcija postala neizbežna. Kao useljenje na ovo mesto. Stojan je bio iznenađen kada je kucanje na vratima dovelo do papira za razvod. Nije bio spreman za to. Koliko je mogao da vidi, njihov brak nije bio savršen, ali je bio bolji od proseka.

Nakon dvadeset dve godine, oni su razradili stvari koje su bile prilično glatke. Njihove uloge su razrađivane dugi niz godina, i oboje su delovali srećno u tim ulogama. Retko su se svađali, mada je morao priznati da su tri ili četiri rasprave godišnje bile obaveza. Bez fizičkih alterkacja, naravnoi. Ali bilo je nekoliko puta gde je udario pesnicom o sto ili čak o zid.

Stojan je čuo kako je veliki čovek jednom, dok je bio mlad, rekao nešto što mu je promenilo život. Ovaj mudri čovek je rekao mnoge stvari koje su mu promenile život, ali jedna mu se stvar uvek vraćala tokom svađe sa suprugom. „Vaša žena vas ne ljuti. Ona samo otkriva ljutnju koja je već u vama. Vaš posao je kako da je ispustite, izbacite… a da ne budete destruktivni.“

Bilo je neverovatno kako vam neke stvari ostanu zakopane u umu, pa vam se prišunjaju i skoče na leđa kada se najmanje nadate. U svakom slučaju, to su sećanja koja su učinila selidbe tako bolnim. Mrzeo je da prebira uspomene kako bi odlučio koje predmete zadržati, a koje baciti. Zato, kada ga je drugi razvod naterao da se ponovo preseli, naterao ga je da se odrekne svoje omiljene kuće i većine svoje imovine, odlučio je da se preseli – poslednji put.

Ako bi morao da se preseli – penziona zajednica bi mu bila poslednji dom. Garantovano. Pa evo ga. Nakon što je proveo nekoliko meseci odlučujući gde će provesti ostatak svog života, zaključio je da penzione zajednice imaju najviše smisla.

Stojan je otkrio da postoje ogromne penzione zajednice osmišljene da bogatim ljudima pruže najbolje i najviše mogućnosti. Bilo je malih penzionerskih zajednica koje su planirane i osmišljene da iskoriste godine penzionisanja u bliskom i gotovo intimnom okruženju. A postojale su i zajednice koje su imale za cilj da omoguće normalnom životu da se proširi i na vaše kasnije godine, a da pritom izgledate i osećate se što je moguće normalnije.

Stojan je izabrao poslednju grupu. Želeo je da se oseća normalno. Čitava zajednica je bila dugačka oko 3km, sa dva bazena, tako da ništa nije bilo nemoguće daleko. Stojan je bio vitak i zdrav, što se u ovoj zajednici činilo retkim, i planirao je da poživi još dosta godina. Ali, ponekad vam život baci nekoliko neočekivanih okolnosti koje mogu uključivati samo nekoliko atraktivnih mogućnosti. I Stojan je bio posvećen tome da sa tih nekoliko opcija napravi najbolji mogući izbor.

Mlaz toplije vode prekinuo je Stojanova sećanja. Brzo se trznuo, zatekavši dno bazena kako mu udobno bućka pod nogama. Brzi pregled situacije otkrio je jednostavno crevo za baštu koje vodi iz obližnjeg grmlja u bazen. Bezopasan, možda čak i besmislen, ali još jedan primer života koji vam baca neočekivane mogućnosti. privlačan matorac u bazenu

Kada je prvi put ušao u bazen pre sat vremena, Stojan je video radnika za održavanje kako trimuje i zaliva grmlje. Pažljivo ošišano grmlje okruživalo je bazene, nudeći malu količinu privatnosti. A cvetajuće grmlje dodalo je atraktivan element koji se dopao Stojanu. Nekoliko sorti nudilo je cvetanje u različita godišnja doba, ali njegove omiljene bile su ruže.

Jedna od anomalija Stojanovog logičkog života bila je njegova ljubav prema ružama. Godine samoanalize ponudile su dva moguća objašnjenja za ovu neočekivanu ljubav. Prvo, ruže su bile omiljeni cvet njegove majke, a Stojan je odrastao voleći svoju majku. Drugo, gajenje i briga o ružama koristili su njegovu logiku i činjenične sposobnosti, dok je njegovim skrivenim emocijama i kreativnosti davao katarzičan izraz. Bez obzira na bilo kakve irelevantne analize, Stojan je voleo ruže i imao je ružičnjak u dvorištu svake kuće koju je posedovao. I veliki ružičnjaci na oba bazena bili su pobednički argument za ovu zajednicu penzionera.

Tako je Stojan cenio „vrtlara“ koji radi na svom voljenom ružičnjaku kada je prvi put ušao kroz kapiju do bazena. Očigledno je da je čovek ispustio crevo u bazen a da nije isključio vodu. Stojan se zapitao da li je možda čovek odlučio da bazenu treba još vode. Bez obzira na razlog, voda koja je tekla iz creva u bazen bila je očigledno toplija od vode u bazenu i njena toplina je privukla Stojanovu pažnju.

Ispružio je ruku i uhvatio crevo, usmeravajući njegov topli tok na svoje telo. Pustio ga je da zagreje njegovo ohlađeno telo, a zatim ga držao iznad površine i pustio da mu se spusti niz glavu i lice.

„Znači, voliš toplu vodu na licu?“ Stojan se odmah trznuo nazad do bazena i do sadašnjosti, prvi put svestan žene koja je prošla kroz kapiju i raširila peškir na stolici za sedenje. Bio je iz nekog razloga posramljen, ali nije imao pojma zašto, pa ju je pogledao. Nikada je ranije nije video, što je, naravno, važilo za skoro sve žene u zajednici. Ali bio je zadovoljan onim što je video.

Bila je srednjeg rasta i prilično vitka, i zaista privlačna. Nagnula se nad malu frižiderčić torbu koju je ponela sa sobom, dozvoljavajući Stojanu da vidi znatnu količinu dekoltea. Bilo je očigledno da su godine gravitacije uticale na njene grudi, ali je takođe bilo očigledno da su se tom efektu prilično oduprle. seksi matorka kraj bazena

Stojan je osetio kako njegov kurac, bar malo, preokreće efekte hladne vode. Stojan je zastao na trenutak, pitajući se ima li skrivenog značenja u njenim rečima. Njegov prljavi um odmah je iskrsnuo u mnogim video zapisima koje je video kako prikazuju ono što je Internet nazvao “vodeni sportovi.” Nakratko se zapitao da li žena pravi analogiju sa tim “prljavim” pornićima. I što je više razmišljao o tome, više je želeo da sazna.

KRAJ 1. Dela

Ostavite komentar