pišanje na komšinicu

Piss Inicijacija moja kučka

Da li je moguće ?! Pomislio sam pokušavajući da se skoncetrišem … Komšinica je bila u kadi , na kolenima , lagano mi je prstima drkala i centrirala mi kurac trudeći se da je taj dugo očekivani mlaz ne iznenadi … Osećao sam da sam pun , kurac mi je pulsirao od nadutosti a glavić nabubreo , crven , zategnut , brekće ali nikako da startuje .

– Šta je dragi , zar ne želiš da me okupaš kao što si obećao ? Opusti se … Nemoj da si napet …

Njena ruka me je obrađivala i dalje i nikako nije pomagala u nameri . Kako da se jebeno skoncentrišem kad samo razmišljam o tome da joj napunim usta … ufff kako želim da sve proguta , da se mršti od ukusa … A već izvesno vreme ništa … ni kap !
– Dragi , postaje hladno . Da odloži…

Nije stigla da završi rečenicu jer je moj vreli mlaz pišaće poprskao pravo preko nosa , obraza , i počeo klizati niz bradu … Počela je trljati oko koje je bilo kolateralna šteta … Stegao sam se i mlaz je naglo prestao . Ali osetio sam da stiže novi talas ! Od napetosti njega više nisam mogao da kontrolišem . Šššš !!! Zapišavao sam je jako , dok je komšinica usmeravala šmrk svuda po svom telu …
– Oooo dragi , nisam ni znala koliko je vrelo !

Brbljala je komšinica , a i ja sam osećao vrelinu dok mi je pišaća strujala kroz kurčinu . Izgledalo je kao kada vulkan bljuje vrelu lavu stvarajući oblak dima u prohladnom kupatilu koje je za tren bilo umirisano jakim mirisom pišaće .

Niz komšinicine velike sise i pupak slivalo se u potocima direktno na njenu dlačicama obraslu pičku . Prskao sam dalje jako po njenoj pičkici dok je ona pokušavala da kurac približi , ali odustala i ubrzo predala u moje ruke da bi počela sumanuto da rasteže mesnate picine usne da primi što više i jače mlaza direktno u nju …
– Srce , vidi kako me dobro tuširaš !!!

Iz mene je liptalo i dalje pa me je opet ščepala sada za koren kurca i preusmeravala ga dalje svuda po sebi samo izbegavajući lice . U trenutku sam pomišljao da joj ga nenajavljeno svalim u usta i ispišam joj se direkno u grlo , da ispunim svoju fantaziju , ali jbg. ako se to ispostavi kao pogrešan korak onda više ne bi bilo šanse za popravni … Pustila je da isteče ostatak po njenim nogama tako da je sad sedela popišana , namočena u lokvi moje pišaće … pije njegovu pišaćku
– Dragi , sad si me obeležio ! Sad sam samo tvoja teritorija ! Hihihi !

Ustala je onako okupana , mokra i uvukla me kod nje u kadu … Usledila je jebačina kakvu ne pamtim do tada jer sam bio napaljen kao životinja od zapišavanja moje ženke .
Istuširali smo se i obukli brzinski da bi ja očistio sve tragove u kući a komšinica otrčala nazad svome mužu … Obećao sam sebi da ću bolje spremiti taktiku za idući put jer sam hteo da idemo korak dalje .
Uvukala se komšinica sa prvim sumrakom već sutradan , krišom , kao i svaki put , da ne čuju komšije iz dvorišta .
– Oooo dragi kako sam te već poželela ! Od juče se osećam kao da sam samo tvoja mala kučkica !
Cvrkutala je komšinica …
– Ma jeli ?! E pa to moraš i dokazati !
– Vidi ti malog kako se već popišmanio !

Zgrabio sam je za kosu i ujeo za usnu . Iznenađena komšinica nije progovorila ni reč , samo se malo zateturala i prihvatila moju ruku koju je sa kose premestila na usne i počela da mi sisa prste … Malo iznenađen ovim razvojem situacije ali sa bezobraznim smeškom nastavio sam dalje . Povukao sam je za kosu drugom rukom i izvukao balave prste .
– Polako ! Imam za tebe večeras svakakvih planova . A ti ćeš kao moja poslušna kučka samo da ćutiš i radiš !
Gledala me je komsinica u oči smeškajući se …
– Videćemo da li ćeš se ceriti i kasnije . Sad možeš sisati ponovo !

Ubacio sam joj grubo prste desne šake u usta a ona je pokušala da zine dovoljno da ih sve prihvati … gurao sam i vadio ih a komšinici su oči zakrvavile od pritiska dok joj se pljuvačka slivala niz usta i bradu .
– Tako kučkice ! Lepo ih omaži !

Kad je počela da se guši od primanja mojih prstiju dublje u grlo , gusta pljuvačka slivala mi se niz ruku , sluzava , providna , rastezala mi se među prstima u nitima , sve do njenih mokrih usana i brade kada sam ih izvukao . Ooo kako je bila umazana i razmazana a tek joj sledi degradirajuća akcija koju sam joj namenio . Spustio sam umazanu ruku dole iza njenih leđa , uvukao u trenerku , pomerio gaćice i spustio na njenu pičku od pozadi …
– Aaaahhhh …. aaah aaah …

Bila je vrela i mokra i dahtala je isprekidano . Ova uloga joj je očigledno jako prijala . Ali ja sam imao druge namere . Pomerio sam prste naviše do njenog dupeta , i naglo ugurao balavi srednjak u njeno dupe .
– Stani ! Nismo se tako dogovorili !

Zavapila je komšinica od iznenađenja ali nije da se bunila . Gledao sam je u oči i nastavio nakon čega je ona samo stisla zube i potražila mi usne i jezik . Jebao sam je u čmar po prvi put otkako se znamo , srednjakom koji je klizao obalavljen njenom pljuvačkom i pičkicinim sokom . Delovalo je kao da je nevina u dupe , jako me je stiskala i nameštala se da joj bude udobnije . Ubrzavao sam jebanje njenog dupeta koje je uskoro prestalo da pruža značajniji otpor .
– Ahhhh dušo … samo polako !!!

Nije bilo vreme za maženje . Sad kada je moja kučka ima da trpi ! Ubacio sam i kažiprst pored srednjaka u njeno dupe i nastavio u brzom ritmu da je jebem .
– Uuuhhh … Uhhh !
Hvatala me je komšinica za leđa , ljubila me po licu a ruku spustila u gaće da istrlja pičkicu !
– Ne ne ne ne !
Uzviknuo sam i uhvatio je za podlakticu . Izvukao sam joj ruku i spustio na moje farmerke .
– Trenutno smeš samo meni da drkaš !

Bila je očajna . Znao sam da lipti među nogama i kvasi gaćice i trenerku . Izvukla mi je već napeti kurac iz farmerki i neujednačeno drajvala prstima po njemu . Ja sam je i dalje jebao prstima duboko u čmarčić često i zavrćući prste da joj što više raširim ulaz . Kada je osetila i treći prst samo je skupila obe šake oko mog napetog kurca i trtila se ritmično pokušavajući da se lakše natakne na snop prstiju .

– Oooooh ! Oooooo ! Uuuffff ! Uffff !!!
Osetio sam da počinje ponovo da mi steže prste guzicom i da skuplja butine i trlja ih jednu o drugu …. Želi da svrši . Pomislio sam . Naglo sam izvukao sva tri prsta ostavljajući joj raščepljen otvor .
– Neeeee ! Nemoj saaad !
Ponovo je posegnula rukom ka pičkici ili guzici a ja sam joj zgrabio ruku i obe ruke joj stavio iza njenih leđa .
– Nema svršavanja bez dozvole !

Prste što su bili do sad u njenom šupku prislonio sam joj na nos . Pravila je gadljivu grimasu iako su prsti bili totalno čisti . Presijavala se još uvek pljuvačka i pičkicin sok pomešan sad i sa guznim mirisom .
– Na kolena ! Brzo !!! I ruke iza leđa !

Poslušala je na moju veliku radost kao prava kučkica . Ubacio sam joj grubo sva tri prsta u usta i nastavio jebanje njenih usta istim tim prstima iz dupeta . Posle uvodnog negodovanja i vrdanja glavom počela je da ih opet prelepo sisa i dublje i pliće . Dopustio sam da ih sama ustima vadi , da ih oblizuje da i ja mogu videti , pa bi onda opet gutala duboko ….

Ruke su joj i dalje bile na leđima , a komšinica je gledala uvis prema meni izvodeći pravi slalom jezikom između mojih prstiju povremeno sisajući svaki ponaosob . Tada sam već u glavi smišljao novu igricu . Pružio sam levu ruku i dobro zategao napeti kurac dok je komšinica bila okupirana sisanjem desne šake. Pljas !!! Od udarca po obrazu umalo nije pala onako neizbalansirana sa rukama na leđima.

– Dosta je za sad !

Uhvatila se za obraz gledajući moj napeti kurac koji je brektao na njenom obrazu . Sad je tek shvatila ko je ošamario i bilo joj je drago . Pružila je usta i počela da sisa . Nastalo je pravo jebanje njenog grla jer se uopšte nisam obazirao na jecanje dokle god su joj ruke na leđima !

Lupao sam je jajima po donjoj usni svakim ulaskom sve jače i sve dublje gurajući kobasicu u dubinu . A svakim naletom sam se zadržavao za tren duže u njenom grlu . U jednom momentu napela je oči , pružila desnu ruku i potapšala me po dupetu . Izvukao sam lagano i video da je na granici .

– A ne ! Nema povraćanja !
Pljesnuo sam je po obrazu jako kurčinom i ugurao ponovo . Svaki put kad je gusto tapnula bi , razmazujući svoje sluzi po mom kurcu ali ne povraćajući …
– Tako tako ! Vidiš kako je lepo biti moja kučka ! Sviđa ti se ?
– Da …. da !
Ponavljala je komšinica u pauzama kašljanja .
– Dosta ! Idi sad po čašu gore iz visećeg dela . Uzmi onu što podseća na kriglu !
Poslušala je teturajući se izmučena prethodnim zadatkom .
– Do sad si bila samo obeležena spolja , sad ćeš konačno biti obeležena kompletno ! I iznutra !

Delovala je zbunjeno , izmučeno . Prosto mi je bilo žao , ali po njenom traženju pičkice prstima znao sam da je gotova da svrši kao nikada u životu . Ona je donela čašu dok sam ja otišao do frižidera i preturao … i najzad pronašao dugački , malo uži krastavac . Ćapio sam usput i jednu bananu da malo začinim mix . Okrenuo sam se i video da komšinica sedi zatvorenih očiju i žestoko trlja pičku !

– Šta sam ja rekao !!!
Dotrčao sam i stisnuo je za bradavicu . Ciknula je …
– Izvini izvini neću više !!!

Dao sam joj da sisa onaj krastavac žestoko i duboko kao što je sisala moj kurac !
– Zapamti , bez povraćke , jer ako se išta prospe u sobi moraćeš do jutra da ribaš . Neću da posle ja imam problema ! A ti vidi šta ćeš reći mužu gde si bila celu noć .

Dudlala je moja kučka krastavac kao prava porno diva , a usledilo je nameštanje podloge peškirima i scenografije za pravu inicijaciju .

– Dođi vamo ! Sada ćemo pristupiti obredu tvoje inicijacije u moju zvaničnu kučku ! Ritual se izvodi na granici svršavanja ! Kada , ali tek kada je okončan , možeš svršiti u ovu kriglu ako baš bude bilo potrebe .

Uzeo sam bananu , oljuštio je do pola i naredio joj da se njome jebe u dupe . Gledala me je sa nevericom ali poslušala . Istovremeno je morala da i dalje ustima glođe krastavac . Divan je prizor bio . Do pola oljuštena banana kojom se jebe ulazila je ritmično u njeno u vis dignuto dupe i nasađivala je bananu taman do korice .

Do neoljustenog dela . A za to vreme glava joj je bila na podu gledala me i drugom rukom ubacivala krastavčinu koliko je mogla dublje u svoje grlo … sve je izgledalo tako ritmično …. s jedne strane krastavac uđe , banana izlazi , a onda vidim kako banana ulazi u bulju a krastavac izlazi iz dubine grla …

Prišao sam pozadi i video da joj je dupe celo bilo umrljano bananom ali je i dalje jedan deo banane uspevao i da ulazi prilično duboko u njenu rascvetanu guzicu . Prstima sam prekratio banani muke a preostali deo koji je već bio u šupku prstima ugurao još dublje !

– Čekaj čekaj ! Ostaće unutra !
– Draga moja , sad je kasno razmišljati o tome . Već je deo duboko u tebi ! Idemo na drugi korak kučkice ! Do kraja inicijacije moraćeš da čučiš . Pripremi se !
Uzeo sam krastavac i odsekao mu dno tako da je ostalo dobrih tridesetak santima .
– Nacentriraj svoju guzicu na njega i to je tvoj oslonac do kraja inicijacije !

Poslušala je ali se dobrano namučila da ubaci to čvornovato čudo u sebe . Pogotovu što su ostaci banane i dalje plivali negde u njenom šupku ! Nakon jednog užeg dela krastavac se dosta brzo širio pa je podsećao na neku blažu varijantu oklagije .

Komšinica se nasađivala lagano pridržavajući krastavac i čučeći dajući ritam ne gledajući šta ja radim . A ja sam joj se približio dodao joj kriglu rukom i postavio da drugom rukom drži ispod brade .
– Ajde zini !

Pogledala je uvis ka meni i zinula očekujući novo napušavanje , a ja sam počeo da pišam u njena usta ! Odmah sam stao i nagao kriglu jer sam očekivao njenu reakciju …. Mrštila se komšinica pljujići u kriglu !

– Daj bre ! Gorko je ! Odvratno je ! Smanji dozivljaj !
– Zini ! Što ne možeš pljuni u kriglu ! I neću ja da ti je držim !

razvaljuje komšinicu u sutaUhvatila je kriglu jednom rukom dok se drugom pridržavala za krevet sve vreme čučeći na krastavcu ! Krastavac joj je virio iz dupeta a ja sam je odozgo pritiskao za ramena , tako da zapravo nisam dozvoljavao da joj dupe izbaci taj dugački objekat . Mojim pritiskom odozgo ona bi se jače nabila na zelenka .

– Ohhhh ! Ohhhh ! Joooj ! Nisam srećo spremna za sve ovo !
– Jesi jesi ! Samo ne znaš ! Nemoj da kapne nešto , biće problema !!!

Uvukao sam joj vlažni kurac par puta u usta da je opustim . Povukao ga van usta i ponovo naredio da zine !
– Idemo kučkice ! Inicijacija !!!

I pustio sam novi mlaz koji nije očekivala da će biti tako jak pa joj je završio u grlu ! Zagrcnula se i počela da kašlje i pljuje . Spustio sam se dole dodao joj kriglu da se iskašlje i snažno je povukao za njene pičkine dlačice ! Ponovo je ciknula !

– Slušaj sad ! Ovo do sad je bilo kako je bilo . Znaš šta treba da radiš , znaš da moraš da izvršiš obred do kraja , i potrudi se da me ne ljutiš ! Jel hoćeš da budeš moja kučka ? Ili da potražim drugu ?
– Hoću ljubavi ! Samo sam tvonaja kučka i sve ću te slušati !
– Ajmo onda . Pišaću ti u usta sad . Gledaj da popiješ što više . Manje će ti ostati za posle !

Nije mogla da veruje šta sluša od onog do juče mladog finog dečkića . Od koga je htela da napravi muškarca . A dobila je i više nego što je mogla da sanja . Zato se nije ni bunila . Dodao sam joj ponovo kriglu , namestio krastavac u bulju i pritisnuo je odozgo da klizne na njega dok nisam čuo onaj divni Ooooh ! Počeo sam da joj punim usta ponovo samo slabijim mlazom . Video sam da je progutala gutljajčić pre nego što je ostatak iz usta ispljunula u kriglu . Mrštila se … ali sve češće sam joj čuo uzdahe !
– Oooh ohhhh !!! Oooohhh !!!! Jooooj !!! Kako je dobro !!!! Jooooj ! Joooj !!!
Pa bi usledilo novo punjenje usta … pa gutljaj … pa …
– Aaaah …

Pa nova tura istim redosledom . Često je morala da ispravlja krastavac da bi lepo kliznuo ali vise nisam morao ništa da je navodim . Sve je kontala !

– Pišaj mi ! Pišaj mi u usta srećo ! Mmmmmm ! Ma ti si moj gospodar ! Želim sav tvoj nektar ! Ma svu …
Ne bi stigla da završi rečenicu stizao bi novi mlaz i novi ! Sav višak klizao je u kriglu sad već napola punu . Svakim novim punjenjem njenih usta gutala je sve veće gutljaje moje vrele pisaće

– Znam kučko moja ! Znam da je slano ! Znam da je odvratno ! Ali to sam smućkao za tebe ! I moram te dobro isprati iznutra ! Moram te obeležiti svojim mirisom i ukusom ! Da znaš kome pripadaš !

– Samo tebi dragi ! Samo …. gulp …. samo tebi ! Nije …. gulp …. nije odvratno ! Ništa mi tvoje nije …. gulp …
– Onda gutaj kučko i življe to malo skači po krastavcu !

Kao da sam joj dao tempo ! Uhvatila je krastavac rukom komšinica i sela jače na njega ! Sada je krastavac bio kao dildo zadržan na podlozi i mogla je da začas prode tanji deo i dublje ostavlja trag na krastavcu dokle je ulazila ! Ponestajalo mi je goriva … Krigla je izgledala dve trećine puna dok joj je ostatak već verovatno dobro plivao u želucu …. Srkala je komšinica , srkala preostale kapi sa mog velikog kurca , oblizivala ga i nabijala se . pišanje na komšinicu

– Dragi , jel mogu sad da svršim ? Jel si me obeležio i iznutra ? Tvoja sam kučka ! Zauvek !
– Ne još ! Sad ćeš lepo svu ovu pišaću iz krigle da popiješ !!! Slobodnom rukom ćeš mi drkati dok ne svršim u kriglu ! To će biti kraj inicijacije !
– A krastavac ?
– Da se ne bi izvadio moraćeš još izdržati čučeći…. i nabijati se dublje da ne bi izašao !

Uhvatila je kriglu i prinela usnama . Sve vreme me je gledala pogledom sreće .
– Ništa da ne prospeš kučko ! Bliži se kraj obreda ! I gledaj me sve vreme ! I kad poželiš da svršiš i taj orgazam pripada meni ! Hoću da ga vidim ! Da ga osetim u tvojim očima !

Od tih reči kao da je poludela ! Počela je da srče onu pišaću , prosto da je guta kao da je najslađi dečiji sokić , i da mi sumanuto drka kurčinu ! Pri tom je sela jače i video sam da su joj se oči napele kad joj je krastavac uleteo duboko ! Ali nastavljala je da guta već četiri pet velikih gutlja . Ja sam naravno već bio na izmaku snaga .

Drao sam se ne mareći da li neko može čuti . Njoj to kao da je bio bonus koji čekala . Kao po naređenju znala je šta treba . Malo se podigla , iako je bila još u čučnju , okrenula kriglu ka mom kurcu a u krigli se dobro zamućkala preostala pišaća sa sve penicom …
– Aaaaahhh ! Aaaaaaa !

Prskao sam u talasima u kriglu još do trećine punu pišaće ! Prss ! Prsss ! Prss ! Prss ! Mlazevi su punili kriglu , neki završavali po zidovima krigle i slivali se u žutu tečnost praveći kolaž !
Gledao sam kako joj iz dupeta viri krastavac zaboden duboko ali sa njenom blago podignutom guzicom nije dodirivao podlogu . Samo je virio i šetao levo desno kako je ona uvijala dupe !
– Jel kraj dragi jel mogu sad ja !?
Piskavim glasom je molila komsinica …

– Sad možeš ! Saad dok gutaš moju spermu i moju pišaću i dok se nasađuješ na krastavac za mene i dok me uz sve to gledaš u oči ! U tom trenutku postaješ moja kučka za sva vremena !
Da me slušaš i da me prazniš kad i kako god ja to poželim ! I da mi piješ pišaću i spermu i da radiš sve što poželim ! Jer si od sad moja kučka kompletna ! I spolja i iznutra ! Obeležena !!!!

Kako sam to izgovorio , ona je bila u transu ! Grčila se i uvijala i pipala krastavcem pod koji je već zaglavljen duboko u njenom čmaru , samo je mogao da ulazi dublje svaki put kada bi dodirnula pod njegovim donjim delom I kao da je to ostavljalo još jači efekat na ju .

Sa obe ruke je prihvatila kriglu i gutala preostali mix sperme i pišaće praveći raspomamljene grimase ! Uvijala se , nasađivala a iz pičke joj se vidljivo cedilo ! Sve vreme me je gledala u oči i sisala i oblizivala kriglu ! Video sam da se trese ! Vidljivo se tresla !

Izgledalo je kao da je u transu ali sam znao da je trese najjači orgazam ikada ! Vrištala je i pokušavala da sklopi oči ! Ali bi onda videla moj pogled i teškim mukama obuzdavala kapke ! Bečila se da vidim ispunjava poslednji zadatak ! Da svršava ! Da budem siguran da mi se pokorava ! Ali sve to bilo već toliko očigledno …
– Oooohvg !!! Aaaargjaa !!! Hhhhggg !!!!

Mumlala je totalno nerazgovetno i uvijala bokove i dupe ! Pomislio sam samo na njeno dupe koje se pri orgazmu sada skupljalo oko krastavca ! Jbt kako moze da gleda ?!
– Gledaj !!!!

Naredio sam kao ludak opčinjen prizorom ! Oblizivala je poslednje kapi i grizla je kriglu ! Jasno se čulo zveketanje zuba po staklu ! Ckckckck … Isprekidano ! Brzo !!! Ludilo ! A ona me gleda i dalje ! Seda još jače ! I poklanja mi svoje orgazme !!!!
– Obred je završen !
Izvukla je krastavac iz dupeta i počela pomahnitalo da ga balavi ! Da ga sisa i uvija se sve vreme me posmatrajući u oči ! Dokazano je kučka ! Ali samo moja kučka !!!

Autor: M.M. (trustno1)

Ostavite komentar