Ahhh da… Zlatni, slatki, ukusni mlaz. Kao nepresušni izvor lepote, ljubavi i osveženja. Ovo je jedan od finijih fetiša jer ne ide iz krajnosti u krajnost već postoji i neka vrsta sredine i zato je zanimljivo reći par reči o njemu. Jer neki ga vole i obožavaju (ja na primer), neki ga pak ne podnose, gadi im se, dok postoji i ta treća grupa onih koji uživaju u njemu povremeno ali u umerenim granicama, dozirano.

Ipak, da se pravim pametan i da pišem ovo za one iskusne uživaoce u „vodenom sportu“ to ne bih, to mi nije cilj. Ovo je usmereno pre svega na one znatiželjne koji ili imaju malo ili nemaju uopšte iskustva, već samo želju. Ali od želje sve i počinje 😉

A odakle ja da počnem? Ajmo ovako, urinofilija je fetiš. Šta to znači? To znači da nas pišačka na ovaj ili onaj način uzbuđuje, napaljuje, povećava seksualnu želju. Ja lično volim da podelim fetiše na neke mekše, laganije, i na one tvrđe i ekstremnije. Gde spada piš piš? Pa u ekstremnije svakako. To nije nešto sa čim želite da žurite i nikako da namećete drugima. Kroz razgovor i pametno birane reči je moguće dragu osobu zainteresovati, ali daleko od toga da trebate ili smete nekoga nagovarati na tako nešto. Seks u bilo kom obliku mora biti obostan i uz saglasnost druge strane.

Ovaj fetiš treba deliti sa osobom od poverenja, osobom za koju znate da je zdrava i kojoj prosto verujete.

Važno je razumeti da je svaki organizam drugačiji, jedinstven. Iskustva se različito doživljavaju, tako da moje reči želim da shvatite kao lično moje iskustvo i stav, i oni nikako ne moraju da se poklope sa vašim.

Na razne načine možete osetiti uzbuđenje za mokraćom- vidite nekog dečka ili curu kako piški, kako se briše, čujete iskustva drugih, naletite na neki porno film, pročitate erotsku priču… dakle postoje razni putevi kojim možete doći do spoznaje da tu ima nešto intrigantno. Ja lično sam to primetio prilikom uživanja u jednom drugom fetišu- nošene gaćice <3 One uglavnom imaju i određenu notu mirisa pišaćke i zainteresovalo me je. Počelo je istraživanje, razmišljanje, masturbiranje… i ubrzo sam bio navučen.

Šta je sledeći korak? Moj savet je da eksperimentišete sa sobom. Igrajte se. Tuširanje je sjajna prilika jer realno većina nas pišne barem jednom dok se kupa. Probajte da koristite pišaćku kao neku vrstu lubrikanta. Toplog, nežnog i prijatnog lubrikanta. Vi momci navlačite kurac dok piškite, hvatajući usput mlaz i kupajte celo telo penisa mokraćom. Osećaj je divan. Dame, mazite se dok piškite. Gurnite prst dva nešto dublje dok se olakšavate i osetite tu vrelinu kako vas obuzima.

Mislim da je ovaj korak već dovoljan sam po sebi da shvatite da li tu ima nečega, da li vas uzbuđuje, i da li ima smisla ići dalje. Ako vam se svidi, nastavite svoje mokro putovanje.

Ako među vama bude hrabrijih, većih perverznjaka (poput mene), e tada će vam i prsti mokri i obloženi pišaćkom sami krenuti ka ustima. Licnite ih, polako, sporo. Posisajte ih, ništa loše u tome.