Iskusna droljetina koja uživa u gutanju pišaćke, sperme, pljuvačke

Ognjana

Iskusna droljetina koja uživa u gutanju pišaćke, sperme, pljuvačkeIme: Ognjana

Mesto: Kragujevac

Godište: 1980.

Zanimanje: Uvek Žedna Pišaćke

 

Opis: Ja sam ti kao pokretni pisoar. Iskusna droljetina koja uživa u gutanju pišaćke, sperme, pljuvačke a najviše volim mešavinu te tri stvari. Šta me boli pička, kombinujem tečnosti i uživam u životu. Nema šta nisam radila da bih dobila ogromnu količinu zlatne tečnosti! Kada su kućna okupljanja prijatelji već znaju da ne moraju u wc kada preteraju sa pićem. Samo oslobode kurac iz pantalona, daju mi da se napojim i nastave kao da je to najnormalnija stvar.

Ako pak izađemo negde tada provedem veći deo večeri u muškom wc-u glumeći pisoar. Naravno tada često dobijem i još neke tečnosti pride, ili pak jebačinu, ili čak i grupnjak gde me prvo zapišaju pa izjebu, ili izjebu a onda grupno zapišaju. Pišaćku volim i u ustima ali i u pičkici. Ma volim je svuda!

Neki bi rekli da sam odvratna i smrdljiva osoba, a neki mi se dive i rado se prazne u i na meni. Naravno, prednost ima ova druga grupa 😉

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 69 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Ognjana i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

Ostavite komentar