jaše kurac svom komšiji u kupatilu

Ninin Perverzni Komšija 3. Deo

Prvo je počeo da liže jezikom moju medenu rupu. Njegovi prsti su se igrali sa mojim šupkom i mojom pičkom. Svršila sam još najmanje dva puta, ali sada sam osetila iznenadnu želju da piškim toliko jako da sam morala da ga zaustavim.

„Žao mi je tatice. Moram da piškim!“ Vrisnula sam dok sam ustajala uspravno.

„To je normalno dušo. Hajdemo u kupatilo.“ Rekao je dok je ustajao i pokazao mi da vodim put.

Pretpostavila sam da želi da me gleda kako piškim. Čak me je i ta pomisao uzbuđivala. Kada smo stigli do kupatila, on je video moju kadu veliku i rekao mi da uđem. Ušla sam u kadu i pitala da li mogu da piškim. Ušao je sa mnom u kadu i kleknuo ispred mene i ponovo počeo da me ljubi.

„Pišaćeš na taticu dok je on dole.“

Njegova ruka razdvojila mi je noge dok mi je jezikom dodirivao klitoris, a drugom rukom je gnjavio moju guzu. „Hajde dušo. Pišaj na taticu.“ Imala sam problem da krenem da piškim, ali kada je počeo mlaz da teče, nisam mogla da ga zaustavim. Vladan je pljuskao po mojoj pički dok mu je mokraća prskala po licu i jeziku. devojka piša svom komšiji u usta

Osećala sam se kao veoma prljava devojka. On se zavalio i povukao me napred, tako da sam mu sad piškila na donji deo torza i kurac. Nisam mogla da verujem koliko sam piškila i kako je bilo seksi pišati po njemu. „Hvala ti što si me pustio da piškim tata.“

„Nema na čemu dušo.“ On je odgovorio dok je moja mokraća tekla niz njegovo telo.

Kada je moj mlaz prestao, on se premestio da legne u kadu i povukao me do sebe. Njegov tvrdi član je ležao između nabora moje pičke. Trljala sam ga napred-nazad dok mi je vukao sise. „Molim te jebi me tatice.“ preklinjem ga.

Komšija je namestio svoj penis tako da je stajao uspravno i rekao mi da se polako spustim na njega. „Ovo će malo boleti moju seksi nevinu devojčicu, pa ćemo u početku ići polako.”

Spustila sam se i osetlao sam veličinu njegove kite nakon što je glavić ušao u moju glatku picu. Budući da sam bila tako mokra, brzo sam skliznula dalje i osetila kako mi bol prolazi kroz vaginu. Trznula sam se i povukla s njega.

„Rekao sam ti draga, boleće. Sada polako…“ Nagnuo se da me poljubi. „Tata je ponosan na tebe.“

Takav razgovor bi trebao biti jeziv i poremećen, ali bilo je tako vruće da sam se tresla dok sam ciljala pičkicom nazad na njegov debeli kurac. „Hvala ti tata. Zbog tebe se osećam tako dobro.“

Ovaj put sam skliznula na penis i nisam osetila istu bol. Rastezao je moju devičansku picu, ali to je više bila neprijatna radost, ako to ima smisla. Držala sam ga do pola puta oko 20 sekundi, a onda sam se još malo spustila. Trebalo je nekoliko minuta, ali sam uspela da zakopam njegovo jebeno meso skroz u sebe.

Još jednom sam doživela orgazam čim je posegnuo da mi dodirne klitoris. Zatim se prstima opet poigrao mojim šupkom i rekao mi da počnem polako da poskakujem na njegovom kurac. Uradila sam kako je tata rekao. Polako sam se kretala gore-dole duž njegove osovine osećajući da svaka njegova kontura prolazi pored mojih usmina.

Na mojim potezima prema dole, njegov prst bi prodro u moj šupak što je dodavalo zadovoljstvo. „Ko je vlasnik ove pičkice?” Vlado me je pažljivo pogledao i upitao.

„Ti tatice.“

Nikada više nisam želela da ostanem bez kurca ovog čoveka. jaše kurac svom komšiji u kupatilu

„A ko je vlasnik ove guze?“ Dodao je on.

„Ti ti ti… Jedva čekam da te osetim u njoj … u mojoj uskoj guzi tatice!“ Rekla sam mu, već predviđajući da će uskoro želeti moja zadnja vrata.

„Biće vremena za to kasnije, princezo moja.“ Nasmejao se i nastavio da mi prstom udara po zadnjoj strani dok sam mu skakala na kurcu.

Nakon nekog vremena jahanja tatinog kuraca, ubrzala sam tempo. Zvuk mog udaranja dupeta u njegovo krilo je bio jebeno seksi. Vrištala sam „jebi me tata!“ sa svakim udarcem.

„Tata će da svrši. Progutaj moju spermu.“

Sišla sam sa njega, počela da drkam kurac i ciljam u svoja usta. „Želim tatinu spermu!“

„Ti si moja dobra mala kurva.“ On je odgovorio i nežno mi stavio ruku na potiljak. „Evo svršavam dušo!“ On je vikao.

Spustila sam usta do glavića da uzmem njegovo seme, ali pošto to nikada nisam radila, nisam imala pojma koliko sperme mogu očekivati. Njegova mlečna sperma brzo mi je ispunila usta i počela da teče niz bradu i po njegovoj kiti i jajima. Progutala sam ono što sam mogla, ali ni približno ono što je on izbacio iz sebe. Nakon onoga što je izgledalo kao galon vrućeg semena, opustila se.

„To je bilo neverovatno.“ Uveravao me je. „Očisti moju spermu svojim seksi ustima.“

„Da tata.“ Rekla sam dok sam lizala svu spermu koju prvobitno nisam mogla progutati. Ukus njegove sperme i moje mokraće na njemu je bio tako tabu i ludo seksi. Nisam mogla da verujem da me je ovaj čovek tako brzo naterao da budem ovakva prljava drolja.

Kada sam završila sa čišćenjem Vladinih prepona, ustali smo i istuširali se zajedno. Istražila sam celo njegovo telo dok sam ga prala za njega. Neprestano mi je davao verbalne nagrade za stvari zbog kojih se osećao dobro. Dok smo se sušili, on je upitao: „Kada se tvoja porodica vraća?“

“Za osam dana.” Odgovorila sam očekujući njegov odgovor. „Nadam se da možemo opet da se igramo. Bila sam dobra devojka.“

„Naravno. Ali imam neka pravila za narednih nedelju dana. Ni pod kojim okolnostima se ne oblačiš ako ne dobiješ moju dozvolu. Položićeš sve seksualne igračke koje imaš na komodi u svojoj sobi da ih ja pregledam. I bićeš mi poslušna u svakom trenutku bez obzira na sve. Da li me razumeš i slažeš se?“

Pogledala sam ga i ozbiljno razmišljala o tome šta se dogodilo i šta želim dalje. Već sam ponovo žudela za njim i znala sam da ga moram imati što je moguće češće, barem u bliskoj budućnosti.

„Da tatice. Slažem se.“

Pognula sam glavu iz nekog razloga. Osećala sam se kao potčinjena gejša, i to mi se dopalo! Otpratila sam ga dole gde se obukao i duboko me poljubio pre nego što mi je rekao da mu treba naša šifra za vrata i moj broj telefona. Dala sam mu oboje i zatvorila vrata za njim kada je otišao.

Naslonila sam se na vrata i pitala se kako se mogu potpuno predati strancu tako brzo. Takođe sam se pitala kada će ponovo doći da me ponovo uzme.

KRAJ!

Ostavite komentar