lizanje komšinicinog čmara

Ninin Perverzni Komšija 2. Deo

Pre nego što sam uspela da donesem tu odluku, moj komšija je došao obilazeći garažu i putićem koji vodi do moje kuće. Ispustila sam škripu i napipala vrata da se ponovo bezbedno sakrijem unutra. Pre nego što sam uspela da zatvorim vrata, primetila sam da komša ima širok osmeh na licu i da se još uvek približava tremu. Jasno je video moje golo telo. Zakoračila sam u stranu da me ne vidi kroz staklo. Ali onda je pokucao.

„Zdravo. Moje ime je Vladan. Video sam te na prozoru. Veoma si seksi!“ Glas je bio dovoljno glasan da ga čujem, ali ne i komšije koje bi mogle biti napolju. „Htela si da izađeš gola? To je veoma hrabro od tebe“, nastavio je. „Veoma si seksi.“

„Izvinite. Pogrešila sam.“ To je bilo sve što sam mogla da smislim da kažem, ali sam odmah shvatila koliko je to glupo zvučalo. „Mislim, izvini ako ti je bilo neprijatno. Nisam znala da gledaš.“ Lagala sam i on je to znao.

„Oh, prilično sam siguran da si znala. Zašto ne otvoriš vrata? Zar ne želiš da upoznaš novog komšiju? Obećavam da te neću povrediti.“ Uveravao me je. „Osim ako baš ne voliš grubo.“ On se nasmejao na svoju foru a meni nije bilo do smeha.

Stajala sam tamo i seksualno uzbuđena i uplašena. Želela sam da otvorim vrata ovom krupnom starijem čoveku, a takođe sam želela da se sakrijem ispod pokrivača i vratim sat unazad tako da se ovo nikada nije dogodilo. I on je stajao ćuteći. Mogla sam da čujem kako mi srce lupa u grudima koje je takođe snabdevalo dovoljno krvi mojoj vagini i bradavicama.

Činilo se da je prošlo 5 minuta, iako nije bilo više od 30 sekundi, a hrabri glas u mojoj glavi je pobedio u borbi. Lagano sam otvorila vrata, ali samo sam gurnula glavu da ivirim i pozdravim komšiju.

„Zdravo.“ Nespretno sam rekla. „Izvini još jednom.“

„Zdravo. Ja sam Vladan.“ Počeo je. Još bolje je gledao izbliza. Moglo se reći da je njegovo telo bilo tvrdo i čvrsto. „Mislim da si apsolutno želela da te vidim i želim da znaš da mi se zaista dopalo ono što sam video.” Imao je ogroman osmeh na licu.

„Dobro, dobro. Možda sam želela da vidiš… na trenutak.“ Lice mi je bilo crveno, ali moja ruka je bila okrenuta ka mojoj pički van njegovog pogleda iza vrata. „Ali svakako nisam mislila da ćeš doći!“ Nisam mogla da ga pogledam u oči.

„Shvatio sam to kao poziv. I da budem iskren, imam dosta seksualne energije, ako razumeš na šta mislim.“ Protrljao je svoje međunožje što mi je privuklo pogled na područje njegovih prepona. Činilo se da ima debeo penis. „Možda možemo da pomognemo jedno drugom?“ On je preporučio.

„Ne znam.“ Bila sam oduševljena idejom, ali mi je kroz glavu prolazila i pomisao – naslov u novinama, komšija ubio komšinicu. „Kako da znam da nisi serijski ubica?” Napola sam se šalila.

„Moraćeš da mi veruješ na reč.“ Odgovorio je dok je spuštao šorc uživajući u svom polu krutom debelom kurcu. Pokazao je pravo u mene. Imao je i uredno podšišanu kurčinu. Njegova teška jaja visila su ispod. Nisam mogla odvojiti pogled od toga. Ovo je bio prvi put da sam lično videla muški penis. Bilo je divno.

„Želiš li da me pozoveš unutra?“

Pošto su moje odbrambene želje otpale nakon što sam videla njegov veličanstveni kurac, pustila sam vrata da se otvore što je u potpunosti otkrilo moje golo telo. Moja ruka se još uvek instinktivno vrpoljila sa mojim natečenim klitorisom. Komša je otvorio vrata i ušao unutra.

„Samo me nemoj ubiti, molim te.“ Nisam mogla da verujem šta je izašlo iz mojih usta. „Mislim…“

„Šššš.“ šapnuo je dok je zatvarao vrata za sobom.

Okrenuo me je kako bi mogao da pritisne svoj rastući kurac u moja donja leđa, posegne okolo da mi pomiluje sise, i poljubi i gricka moj vrat.

„Ovo se dešava, zar ne?“ Pitala sam.

Jednom rukom sam zgrabila njegov alat. Nisam mogla sasvim da stegnem stisak oko njegove impresivne osovine. Jedna od njegovih ruku je zamenila moju drugu ruku i on me je protrljao i štipao klitoris. Odmah sam doživela intenzivan orgazam.

„Da, jebeno se dešava.“ šapnuo mi je na uho. „Moja si sada.“

Zvučao je tako seksi iz nekog razloga. Vlado me je nežno odgurnuo da bi mogao da skine odeću. Gledala sam kako otkriva svoje tvrdo telo. Do tada je njegov 52-godišnji penis stajao uspravno. Imao je savršeno alatku i vene su mu se provlačile po dužini. Vladan je stavio ruke na moja ramena i bez reči sam polako kleknula ispred mog ljubavnika.

Kada sam se ugledala impresivnu muškost svog komšije, odvojila sam malo vremena da to obradim očima, kao umetničko delo. Videti jednog uživo bilo je mnogo zastrašujuće od gledanja pornografije. Nisam sigurna zašto, ali moj prvi instinkt je bio da podignem njegova velika puna jaja da osetim njihovu težinu, a zatim da ih poljubim i ližem.

Njegov tvrdi kurac mi je ležao između očiju sa svojom težinom na mom čelu. Jedna od njegovih ruku me je mazila po kosi i rekao je: „To je dobar osećaj dušo. Tatcii se to sviđa.“

Da li je rekao tatica? Kada sam to čula, munja je probila moju vaginu. Zbog toga sam se osećala tako pokornom i poslušnom, ali u isto vreme seksi i poželjnom.

„Voliš tatin veliki kurac i jaja, zar ne dušo?“ upitao je dok sam nastavila da radim na njegovim jajima ustima i drkala njegovu osovinu. „Odgovori mi kada ti postavim pitanje.” Lajao je na mene i podigao mi bradu tako da su nam se pogledi sreli.

„Da.“ krotko sam odgovorila.

„Da, šta?“ Upitao je sa lukavim osmehom.

Razmišljala sam o pitanju nekoliko sekundi: „Da tatice.“ Kad sam to rekla naglas, moja maca je tekla od sokova. Želela sam da me ovaj čovek uzme silom.

„Tako je bolje. Možeš nastaviti da ugađaš svom tatici.“ Skinuo je ruku sa moje brade i nastavila sam da radim na njegovim jajima. „Tata će te naučiti mnogo toga princezo.“

„Hvala ti tatice.“ odgovorila sam.

Opio me je mošusni miris njegove kurčine. Bila sam dobra devojka i dobre devojke dobijaju nagrade. Nakon lizanja jaja i drkanja kite, uputio me je da svoju oralnu pažnju skrenem na njegov kurac.

„Siši i liži moj glavić devojčice. Samo glavić za sada.“

Uzela sam njegov okrugli šlem u usta i okusila laganu slanost znoja. Njegovi jauci i reči odobravanja dodatno su me opijali. Moja pica je bila u plamenu, ali sam se borila protiv želje da se igram s njom kako bih mogla da se igram njegovim jajima i da se učvrstim na njegovoj moćnoj kurčini. Prelazila sam jezikom po obodu njegove glave i udarila jezikom po njegovoj rupi za pišanje.

„Hajde da vidimo koliko od tatinog kurca možeš uzeti. Malo ćeš se zagrcnuti, ali to je u redu. Na kraju ćeš sve to moći da podneseš.“

Nagnula sam se u želji da ugodim svom „tati“ i pustila da mi njegov kurac sklizne u usta, ali mi je brzo pao u grlo i naterao me da se davim. Malo sam se povukla da dođem do daha i pokušala ponovo. Kada je njegov penis udario na istu tačku, rezultati su bili isti. duboko grlo njegove nevine komšinice

„U redu je dušo. Potrebno je vreme.“ rekao je dok me je potapšao po glavi kao nagradu za pokušaj. „Želim da sklizneš dole do tog mesta, ali tamo zadrži usta. Diši kroz nos. Samo ostani tamo na trenutak i refleks gušenja će se povući.“

Uradila sam kako mi je rečeno i pustila sam da mi njegova glava kurca dodirne grlo. Držala sam ga tamo dok sam uvlačila vazduh kroz nos. Moj ljubavnik je bio u pravu. Posle 30-ak sekundi bila sam dobro i uživala sam osećajući njegov kurac duboko u ustima.

„Sada ono što želim da uradiš je da me uzmeš dalje u svoja usta. Možeš ti to dušo.“ Još jednom, bila sam poslušna prema svom novom komšiji i pokušala sam da uvučem više njegovog kurca u svoja usta. Progutala sam i nagnula se napred, ali sam odmah začepila usta i zakašljala sam se dok su mi oči počele suziti.

„Odličan posao dušo. Sada pokušaj ponovo.“ Pokušala sam nekoliko puta, ali nisam mogla da zavučem veliku okruglu glavu dublje u grlo. „U redu je dušo. Tata će biti strpljiv sa tobom. Sada ustani.“ On mi je rekao. lizanje komšinicinog čmara

Skočila sam na noge i ponovo me ljubavnik okrenuo i uvukao u svoje telo. Njegov tvrd kao kamen kurac pritiskao mi je leđa, njegove velike grube ruke su mi milovale i stiskale sise, a on me je grizao i ljubio u vrat. Odjednom je komša počeo da me ljubi niz leđa dok se spustio na kolena. Kada je stigao do klečećeg položaja, rekao mi je da se sagnem. Uradila sam kako mi je „tata“ rekao.

Na moje iznenađenje, raširio mi je guzove i počeo da liže moj šupak. Bilo je uzbudljivo i brzo sam ponovo svršila. On mi je masirao dupe jezikom kao da me je ljubio u čmar na francuski način. Moje telo je osećalo stvari koje su bile čudne, ali prijatnije nego što sam mogla da zamislim. Iako mi je bilo malo neprijatno, ostala sam u ovoj poziciji želeći da budem dobra devojčica za tatu, a pošto je sve što je do sada radio bilo tako divno, verovala sam mu da će me navesti na bilo šta. Jedva sam čekala da vidim šta je novo spremio za mene.

KRAJ 2. Dela

Ostavite komentar