mlada studentica trlja svoju nevinu pičkicu

Ninin Perverzni Komšija 1. Deo

Da li ste ikada videli onaj običan tip devojke koja nekako uspeva da se stopi sa kolinom? Obično je ne primećuju pored onih lepih seksi, pa čak ni onih ružnjih, mršavih. Prosto jedna obična, prosečna devojka. E to sam ja. Moje ime je Nina i imam 20 godina. Idem na fakultet i radim na diplomi iz računovodstva. Čak je i moj izbor karijere običan, klasičan.

Još uvek živim sa mamom i tatom i tri mlađa brata u naselju više srednje klase u predgrađu glavnog grada. Ja sam prosečne visine i težine za devojku mojih godina, baš kao i moje grudi i imam okruglu guzu. Da se više potrudim, pretpostavljam da bih mogla da budem jedna od onih lepih brutalnih devojaka, ali jednostavno ne razmišljam o tome.

Nisam baš iskusna sa suprotnim polom jer sam imala dva „dečka“ u srednjoj školi koje sam samo poljubila nekoliko puta. Moja srednjoškolska suša nije bila po izboru, ali takođe nisam bila od onih devojaka kojima je zaista stalo do veze i zabavljanja. Družila sam se sa svojom najboljom prijateljicom svaki dan koja je takođe bila uglavnom asocijalna, ali koja je sada na fakultetu u drugom gradu.

Nikada nisam imala preveliki seksualni nagon, ali nakon što je moja najbolja prijateljica otišla imala sam mnogo slobodnog vremena i otkrila sam literaturu i shvatila koliko je masturbacija zadovoljavajuća. Naravno, masturbirala sam ja i pre toga, ali poslednjih 13 meseci nije prošao ni jedan dan a da sebi nisam udovoljila.

Za to vreme sam prikupila priličnu kolekciju igračaka. Najveće uzbuđenje pronašla sam čitajući o starijim muškarcima koji uče mlađe, pokorne, nevine devojke o seksu. Posebno volim kada moji roditelji odu na našu vikendicu sa braćom, a ja imam kuću za sebe da čitam priče naglas dok vežbam na svom telu. Iako ponekad preskočim čitanje priča i prosto naglas izgovaram svoju stranu razgovora između starijeg čoveka i mene. mlada studentica trlja svoju nevinu pičkicu

„Da, ja sam nevina.“ … „Hoćeš da uradim šta?“ … „Ali ti si dovoljno mator da mi budeš tata!“

Takve stvari zamišljam dok se satima borim sa ogromnim orgazmima koji me iscrpljuju. Često zaspim još uvek gola sa svojim igračkama koje me okružuju na krevetu samo da bih se probudila i uradila to ponovo. Pretpostavljam da sam ženska verzija zavisnika od drkanja.
***
Bila je nedelja prolećnog raspusta i moji roditelji su odlučili da odvedu porodicu na vikendicu pored jezera, ali sam odbila uz izgovor da moram da napišem neke radove za faks. Nikada me nisu ispitivali jer sam uvek dobijala desetke. Ali moj plan je bio da nedelju dana budem gola i uživam u svom telu.

Mahnula sam porodici sa prozora svoje spavaće sobe na gornjem spratu dok su se udaljavali u velikom terencu natovarenom kajacima i drugim potrebštinama. Već sam bila gola od struka naniže, sakrivena ispod prozorske daske i spremna da počnem svoju nedelju samoljublja. Taman kad sam htela da se okrenem da se bacim na krevet, primetila sam kretanje dve kuće levo od mene.

Kuća nam je bila smeštena tako da sam imala odličan pogled na najmanje sledeće tri kuće sa obe strane. Naš novi komšija je bio napolju i brinuo se o svom travnjaku. Nisam ga videla otkako se doselio nedelju dana ranije, ali sam čula kako moji roditelji pričaju da će ga upoznati pre nekoliko dana.

Očigledno, on je mlad udovac sa odraslom decom i živi sam. Sa moje tačke gledišta, izgledao je da je u prilično dobroj formi i donekle zgodan. Vladan je, kasnije ću saznati njegovo ime, imao majicu bez rukava koja je pokazivala njegove mišićave bicepse. Ne onakve kakve dobijate od vežbanja u teretani, već verovatno od nekog fizičkog rada godinama.

Njegove podlaktice činile su ga veoma moćnim. Moj komšija ima kosu prosedu, koja je bila uredno ošišana u stilu koji je verovatno više odgovarao mlađem muškarcu, ali ju je dobro nosio. Njegovi listovi su bili podjednako moćni kao i ruke i napregnuti dok je hodao po dvorištu. Moj um je počeo da mašta o ovom starijem čoveku niz ulicu kako me koristi za svoje telesno zadovoljstvo. Moja ruka je otišla do moje ribice dok sam gledala Vladana kako kosi svoj travnjak.

Počela sam da zamišljam šta bi mu rekla kada bi došao da mi na silu oduzme nevinost. „Molim te, ne radi to Vladane. Ti si mnogo stariji od mene. Jao! Boli me kada mi držiš ruke iza leđa.“

Tada sam već skinula gornji deo i bila sam potpuno gola, jednom rukom trljajući klitoris, a jednom mecšući sise i povlačeći bradavice dok sam gledala kako moj komšija radi.

„Vlado, tako si jak. Molim te pusti me i ne teraj me da se seksam sa tobom. Tvoj penis je tako velik i debeo!“ progovorila sam naglas.

Moja maca je bila potpuno mokra, puls ubrzan a ja sam se znojila. Zgrabila sam jedan od svojih dildoa i nastavila: „Molim te, ne teraj svoj debeli kurac u moju čvrstu usku nevinu pičku.“

Podigla sam nogu na sanduk ispod prozora i gurnula svoju igračku u nevinu rupu. „To je tako veliko i boli. Molim vas, prestanite gospodine!“

Volela sam da se pretvaram da sam odvedena i uzeta protiv svoje volje. Toliko sam se uvukla u svoje misli da sam skrenula pogled sa svog novog komšije. Kada sam mu se osvrnula, videla sam da stoji na svom prilazu oslonjen na grablje i posmatra me kroz prozor. Odmah sam se povukla i legla na krevet potpuno posramljena, ali pitajući se šta je tačno video.

Oduvek me je uzbuđivala pomisao na to da budem uhvaćena u masturbiranju, ali kada se to dogodi, prva reakcija je da se sakrijete. Posle nekoliko sekundi me je nadvladala radoznalost, pa sam se došunjala do prozora da provirim. Podigla sam glavu i pogledla prema njegovoj kući da vidim da li još uvek gleda, i ne da je gledao već mi je i mahnuo.

Želeo je da znam da me je uhvatio. Brzo sam se sagnula i vratila se u svoj krevet. Moj um je odmah počeo da razmišlja o tome da se vratim i pustim ga da me posmatra. Počela sam da se igram sa sobom dok sam ležala. Dva prsta su klizila i izlazila iz moje pizde dok mi je druga ruka stiskala sise. Počela sam da razgovaram sa svojim nevidljivim prijateljem. „Oh, tako me je sramota što si me ovako uhvatio. Nisam znala da je neko ovde. Voliš li moje sise?“

Upravo tada je zazvonilo na vratima. Moje telo se napelo i ležala sam tamo kao kamena statua. Ko bi to mogao biti? Da li je to bio moj komšija? Možda samo dostava paketa. Sišla sam sa kreveta i provirila kroz prozor i videla svog komšiju da radi u svom dvorištu i kurira pošte kako se udaljava od mojih ulaznih vrata.

Vau! Odjednom mi je sinula zaista prljava misao. Šta ako bi pokupila paket sa ulaznih vrata a da sam i dalje gola? Mogu li to da uradim diskretno, a da me ne vide? Opasnost da me komšija vidi, ili bilo ko drugi, toliko me je uzbudila! Ali da li bih mogla da skupim hrabrost? Nikada ranije nisam uradila ništa tako smelo.

Sišla sam dole i došla do ulaznih vrata. Naprezala sam se da vidim kroz dekorativno staklo na vratima. Pokušavala sam da utvrdim da li bi neko mogao da me vidi ako izađem. Otvorila sam vrata, ali sam se sakrila iza njih, skenirajući okolinu sa svog položaja. Mogla sam da osetim kako mi srce kuca u jebenom klitorisu.

Maštala sam o tome da me vide, ali u stvarnosti nisam želela da budem viđena. Ili jesam? Polako sam se nagnula i zakoračila u stranu dok sam još uvek tražila moguće voajere, posebno pokušavajući da utvrdim da li će Vladan moći da me vidi.

Napravila sam još jedan korak napred i dozvolila da se moja velika drvena vrata otvore što je potpuno razotkrilo moju golotinju. Stajala sam iza punih staklenih vrata i razmišljala o svom sledećem potezu. Da li sam imala hrabrosti da izađem na trem potpuno gola?

KRAJ 1. Dela

Ostavite komentar