svršava u pelenama

Mokri Dan u Pelenama

Godinama uživam u piškenju na neobičnim mestima. Ako uzmemo za primer neka od mesta gde sam živela, mislim da je vrlo moguće da sam se popiškila isto toliko puta u kadi ili pod tušem koliko i u wc šolju. Takođe uživam da mokrim u pantalone ili gaćice, ali to naravno zahteva više vremena za čišćenje, za razliku od uživanja u brzom puštanju bešike u neku kantu ili sudoperu.

Ali barem jednom nedeljno pokušavam da organizujem igricu posle posla, obložim dno kade peškirima radi udobnosti, legnem i uživam u građenju pritiska bešike dok ne preplavim ono što sam obukla taj dan. Čišćenje je uvek brzo i jednostavno, i sve se svodi na blago pranje običnom vodom a potom stavljanja mokre odeće u korpu za prljav veš.

Pre nekoliko godina probala sam pelene za odrasle i iako sam volela uzbuđenje od mokrenja bez obzira gde se nalazila, uvek sam se plašila curenja. Uvek sam postigla najveće uzbuđenje od mokrenja sa punim bešikom, tako da mogu da uživam u polaganom polakom nakupljanju pritiska i da imam maksimalnu količinu vruće tečnosti za uživanje dok gubim kontrolu i nikada nisam uspela opustiti se u peleni sa strahom da će možda urin iscureti na nameštaj.

Međutim, nakon nekoliko sati ćaskanja na internetu sa prijateljem koji se zaista bavila nošenjem pelena i koji je istinski uživao u tome, odlučila sam da pokušam još jednom. Kupila sam paket ekstra upijajućih pelena i počela da se igram. Kupila sam vodonepropusni pokrivač koji ide preko dušeka, pobrinula sam se da nagomilam mnogo peškira, pa čak sam i dvostruko umotala svoj omiljeni jastuk u dve plastične vreće za smeće pre nego što sam na njega vratila svoju najmekšu jastučnicu.

I naravno, pripremala sam se celo jutro. Otišla sam na jutarnje trčanje, a onda sam se vratila, popila bocu soka i legla u napunjenu kadu sa sve dobrom knjigom. Kad je sunce izašlo, osušila sam se i sipala šolju kafe. Ponela sam kafu u spavaću sobu i spremila krevet za svoju avanturu. Kad sam završila, sipala sam drugu šolju i popila je dok sam proveravla telefon i odgovarala na nekoliko mejlova.

Stavila sam šolju u mašinu za sudove, uzela flašu vode i odnela je nazad u svoju spavaću sobu. Otvorila sam ormar i počela da biram šta želim da obučem za svoje jutro. Biranje odeće mi je važno. Za sve prilike. Čak i za masturbaciju. Čak bih rekla – posebno za masturbaciju. Masturbaciju shvatam vrlo ozbiljno i smatram je važnim delom svog seksualnog života kao i svim ostalim što sam ikad radila u potrazi za orgazmom.

Dakle, preduzimam svaki korak kako bih bila sigurna da će mi masturbacija pružiti vrhunsko orgazmičko uzbuđenje. Isključim telefon. Zaključavam vrata. Obavezno proverim da imam vodu, baterije, maramice, peškire i sve igračke koje bih možda želela na dohvat ruke. Zatvaram roletne i spuštam zamračene zavese.

Muziku biram po svom raspoloženju. Pa čak i palim sveće. Tako sam stajala kod ormara i razmišljala šta da obučem. Imam nekoliko stvari koje koristim za igranje uloga sa suprugom ili ako samo želim da se oblačim seksi dok se igram na internetu. Imam na desetine pari seksi gaćica, zajedno sa suknjama, košuljama, grudnjacima, čizmama, najlonkama i visokim čarapama do butina kako bih stvorila super heroja, seksi bibliotekarku, erotsku medicinsku sestru, oskudno odevenu nimfomanku ili nešto slično, shvatate poentu.

Takođe posedujem nekoliko predmeta od kože koji se kreću od blago seksi do zastrašujućeg. Za ovu sesiju sam želela da bude jednostavna. Odabrala sam jednostavnu crvenu suknju i žuti brus. Pre nego što sam se uvukla u uski top, brzo sam svaku bradavicu blago obojila tamno ružičastim karminom. Kroz top su bile vidljive moje bradavice. Niko ih nije hteo videti osim mene, i ne bih trošila puno vremena gledajući ih, naravno. Ali znala bih da izgledaju seksi i to znanje bi mi pomoglo da se osećam bezobzirno i seksualno.

sexy kučka u pelenamaSa postavljenom suknjom i brusom zakoračila sam u pelenu i pričvrstila je na svoje mesto. Gledajući se u ogledalu, shvatila sam da nije previše glomazna da bi bila vidljiva, mada da me neko vidi, kratka suknja bi ipak otkrila tajnu ako bi osoba se zagledala u tom pravcu. Ali, pošto me niko neće videti, skinula sam suknju i iskoračila iz nje pre nego što sam je vratila u ormar.

Stala sam ispred ogledala i uživala u prizoru svoje pelene i gornjeg delo kroz koji su virile moje bradavice. Vratila sam se u kuhinju, nalila još vode i vratila se u dnevnu sobu, gde sam se sa knjigom smestila u svoju omiljenu stolicu pored sunčanog prozora. Već sam osećala laganu potrebu da piškim. Ne dovoljno da mi bude neprijatno, ali dovoljno da shvatim da sve moje tečnosti imaju željeni efekat.

Raskomotila sam se i počela da čitam, provodeći narednih nekoliko sati pijuckajući vodu i gubeći se u priči. Nakon dva sata morala sam da piškim. Do trećeg sata izvijala sam se i morala sam da se usredsredim da bih razumela slova ispred sebe. Četrdeset minuta kasnije više nisam mogla da čitam, pa sam sedela i gledala kroz prozor nekoliko minuta, pre nego što bih odustala.

Donela sam još jednu flašu vode iz kuhinje i vratila se u svoju spavaću sobu. Popela sam se na krevet, a iz mog sterea zvuci grmljavine začuli su se iz ugrađenih zvučnika u sobi. Naslonila sam se na svoje jastuke i zatvorila oči osećajući se kao da me zvuci groma i udari kiše obasipaju. Kiša je uvek imala uzbudljiv efekat na mene.

Mnogi od mojih najboljih orgazama dogodili su se dok sam slušala kišu kako udara po krovu. Stavila sam ruke uz bokove i legla ravno na leđa, ne mirujući i uživajući u zvukovima oko sebe i pritisku u sebi. Pustila sam da se i dalje gradi, znajući da sam već prešla tačku očaja i približavajući se onome što bi u drugim okolnostima moglo biti vanredna situacija.

Prošlo više od šest sati otkako sam krenula na jutarnje trčanje, a nisam se popiškila sve to vreme. Pritisak u mojoj bešiki postajao je slasno neprijatan, mada ga je moje leganje na krevetu prilično ublažilo. Naravno, nikada zapravo nije nestalo, ali bila sam opuštena koliko sam mogla biti u datim okolnostima.

Koncentrisala sam se na svoje disanje, usklađujući ga sa zvucima udara vetrova na svom stereo uređaju i primoravajući se da ostanem nepomična. Veći deo sata boravila sam na jednom mestu, postajući svesna u jednom trenutku da sam savila ruke u pesnice i da sam ritmički stezala i puštala staru odeću na koju sam ležla.

Kada sam bila na mestu gde sam znla da je moja kontrola skoro nestala, stisnula sam butine i gurnula jastuk pod kukove. Sada mi je zadnjica bila uzdignuta samo centimetar ili nešto više od moje glave. Umesto da mi je neprijatno, okolnosti su učinile da se oseća erotično, napaljeno.

Nadala sam se da će mi ovaj ugao pružiti još nekoliko trenutaka kontrole i da će gravitacija zadržati oslobađanje od svih udruživanja na istom mestu kako bih mogla što više uživati u osećaju toplog širenja. Uz to, uvek sam imala vizuelno uzbuđenje od mokrenja u vis poput fontane i osećaja da mi se pišaćka vraća i udara me po telu kao svaki put kad bih se popiškila u kadu.

Svidela mi se mentalna slika koju sam dočarala kako se mehur puni sa toliko tečnosti da bih umesto mokrenja jednostavno preplavila. Ležala sam u mraku, slušajući oluju kako besni kroz zvučnike sa ovom intenzivnom potrebom da se olakšam, i iznenada sam shvatila da sam prešla tačku moći zadržavanja kontrole.

Znala sam da više nemam mogućnost da dođem do kupatila. I ta spoznaja me je fizički uzbudila. Mnogo. Moj klitoris je već neko vreme bio izuzetno osetljiv i činilo mi se kao da zuji, a moja pičkica se navlažila u peleni kao da je bila deo velike predigre. Moje bradavice bile su tvrde kao kamen! Bila sam toliko fizički napaljena i uključena u čisto zadovoljstvo onoga što sam proživljavala da je moje telo samo izvodilo svoju predigru, a da moji prsti nisu ništa učinili.

Da mi je neko stegnuo bradavicu ili me lizao po butini, verovatno bih već samo od toga doživela orgazam. Moje telo se osećalo električno pod neverovatnim pritiskom i znala sam da će olakšanje doživeti samo u jednom smeru, jer je to bio jedini način da ga doživim. Ležala sam zureći u plafon. Odbijajući da dam sebi potez potreban za oslobađanje, ali ni stezanje.

Samo sam ležala i čekala da se to dogodi. Srce mi je zakucalo, a oči širom otvorile. Neprestano sam zurila u tavan s rukama uz bok, prekrivačem u rukama i pokušavajući da se ne pomerim, prisiljavajući sebe da iskusim osećaje buke, pritiska, napetosti i nemoći. Nikada nisam osetila tako intenzivnu radost i uzbuđenje i punoću koja je zračila iz mene same.

Pitala sam se mogu li izdržati još trideset sekundi, pa sam tiho i polako počela da brojim tihim šapatom. „Jedan.. trebam da piškim, dva… trebam da piškim, tri …. trebam da pišam ….“ Pokušala sam da utišam drhtavo telo i lupajuće srce. Znala sam da ću izgubiti ovu bitku. I znala sam da će to biti uskoro. Došla sam do kraja brojanja i počela ponovo, ovog puta sa ciljem da pređem na deset.

„Jedan… trebam da piškam, dva… trebam da piškam, tri…. trebam da piškam ….“ Kad sam stigla do svog samonametnutog cilja od deset, pitala sam se da li bi bilo moguće da doživim orgazam zadržavajući svoju mokraću. I to je bilo to. Ta misao je bila prejaka da bi to moglo da podnese moje telo, ili moj um, ili moja bešika.

Čim sam pomislila na orgazam, poplava topline izbila mi je u pelenu. Osećala sam to oko svoje guze i vagine i unutrašnjeg dela butina, kako vruće i mokro teče u bujici od koje sam zastenjla od zadovoljstva i olakšanja. Utapala sam se u senci curenja struje na svojoj koži, pokušavajući da upamtim eksplozivnu navalu osećanja mog urina kako se iz mene izdiže.

Izlivalo se i izlivalo iz mene dok sam zurila u plafon i dahtala dok mi je olakšanje donosilo fizičko zadovoljstvo, a fizičko zadovoljstvo olakšanje. Uživala sam u svakom trenutku! Bila sam prekrivena finim sjajem znoja i osećala sam se kao da sam upravo istrčala maraton.

Međutim, još ubedljiviji od iscrpljenosti bio je osećaj mog osetljivog klitorisa utisnutog u toplu i mokru pelenu. Rukom sam obuhvatila svoju picu kroz pelenu i nehotice zastenjala, a u iznenadnoj gladi potrebe i želje gurnula sam prste u pelenu i počela besno njima da kružim preko klitorisa.

Iskreno nisam sigurna da li sam imala četiri sjajna orgazma koji savijaju um ili jedan dugi i intenzivni orgazam koji se četiri puta neverovatno dizao, spuštao, pulsirao i pukao u meni. Nisam mogla da znam i nije me bilo briga. Prsti su mi zamotali klitoris, a telo mi se zaljuljalo od zadovoljstva koje sada ne mogu da opišem rečima.

Nije bilo nadogradnje ovog orgazma, nije bilo osećaja uspona do vrhunca zadovoljstva i kretanja preko vrha, nije bilo spoznaje da je moje uzbuđenje dostiglo prelomnu tačku, nije bilo delića sekunde u kojoj sam razaznavala granicu između početka orgazma i gubitka kontrole. svršava u pelenama

Samo sam pritisnula prste na klitoris, i odjednom je bio tamo, velik i moćan, proždirući i pružajući mi usijano zadovoljstvo koje je bilo gotovo bolno. Ubrzano sam disala tražeći vazduh. Zadrhtala sam. Divlje sam se srušila na krevet kao da sam posednuta. Pravila sam zvukove nad kojima nisam imala kontrolu. Vikala sam. Stenjala sam. Ječala sam. Suze su mi tekle niz obraze. Videla sam kako mi tačke plešu pred očima.

Borila sam se da unesem dovoljno kiseonika dok sam se gušila uz vrištanje iskonskog zadovoljstva. To je trajalo, i trajalo i trajalo…….. a onda je iznenada popustilo. Potpuno sam se opustila, a moja bešika prolila je još jednu vrelu poplavu u moju pokvašenu pelenu, ovaj put pulsirajući o moje mlitave prste.

Zatvorila sam oči dok je usporavalo do kapljica i ležala sam nepomično gotovo sat vremena, lebdeći između sna i budnosti dok sam bila zahvaćena najvećim post-orgazmičnim blaženstvom koje sam ikad upoznala sa stereo uređajem koji je odavao zvuke udaranja kiše i daleki huk groma svuda oko mene.

Zanimljivo, kroz pelenu nije procurela ni jedna kap. Međutim, iznutra je bila potpuno natopljena, a vlaga mi je bila erotski hladna kada sam se napokon uspela opustiti. Na kraju sam se uputila pod tuš i stla pod vrelu vodu naklecavim nogama s uprljanom pelenom.

Nakon što sam se nasapunjala od glave do pete, nekoliko dugih minuta stajala sam u vreloj vodenoj bujici, oživljavajući uspomenu na snažni pritisak i oslobađanje koje sam upravo doživela. Skinula sam peškir i stavila pelenu u smeće, osećajući uzbuđenje kad sam shvatila da ih imam u ormaru i to čitavu kutiju.

Prepravila sam krevet dok sam sipala još jednu flašu vode kako bih nadoknadila izgubljenu tečnost. Uključila sam alarm i legla na zasluženi san pre početka večere. I kasno te noći, nakon večere i posuđa i svega, uvukla sam se u krevet sa svojom knjigom i shvatila da su mi bradavice još uvek tvrde ….. i znate šta – jedva čekam da to sve ponovim… mnogo, mnogo puta.

KRAJ

Ostavite komentar