pisacka, mokrenje, piss

Mokra Mamica

pisacka, mokrenje, pissIme: Mokra Mamica

Mesto: Iza sedam brda, Sedam mora….

Godište: 198x.

Zanimanje: Pražnjenje Bešike

 

Opis: Živim povučenim životom, skrivena od pogleda, nikada se ne ističem među prijateljima, kolegama… Anonimna sam jer pre svega imam decu, muža, imam jedan da kažemo normalan život i poprilično lep. Ovde sam zato što imam sećaj da u realnom svetu nemam sa kim da pričam o svojoj velikoj ljubavi bez da me osuđuju, a to je naravno pišaćka. Mužu sam jednom spomenula da bi htela da pišne na mene ali me je lagano odbio koristeći floskule tipa- ti nisi normalna, Bože šta ti pada na pamet, ma daj nemoj me zajebavati… itd.

A ja znam da nisam jedina. Vidim na internetu da ima mnogo ljudi koji se lože na to i volela bih da sa nekim ćaskam o tome. Mogu da se jave i devojke i momci, nije mi važno, samo da dele isti interes prema toj sjajnoj i ukusnoj tečnosti. Gorim od želje a nemam kome da se poverim. Toliko maštam i drkam na to da imam osećaj ako bih samo osetila tu vrelinu na svom telu da bih ODMAH svršila! Nadam se da ću sa nekim to i doživeti, i to što pre to bolje 🙂

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 69 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Mokra Mamica i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

2 Thoughts to “Mokra Mamica”

 1. Guzoljub

  I mene lozi pis probao sam sa nekoliko partnerki ali nije htela nijedna pa sam probao svoju jedva cekam da nadem nekog ko ce mi napuniti usta tim nektarom

 2. Mateo

  Svedjanin na odmoru a kod nad nije taboo
  Tu smo sličnih godina i stanja
  Ti udata i željna a ja oženjen i željan
  Volim ljubiti i sisati pickicu sve dok sokovi ne procure. Klitoris koji nabubri kao paradajz i mišići koji se tresu. Piškica koja ne može da se održi i pusti sve iz sebe.
  Radio sam pa mi
  Nije nepoznato

Ostavite komentar