piša mu na kurac

Mokra Gazdarica 2. Deo

Prošlo je nekoliko dana i nije se desio nikakav drugi događaj. Baš kao i prošli put, sve se vratilo u normalu i niko od njih ništa nije spomenuo. Igor je zadržao maramu i koristio je svaki put kad bi masturbirao svako jutro pre nego što je ustao.

Jednog jutra, ležao je u krevetu odmah po svitanju, kao i obično bio mu je uspravljen penis i spremao se da uzme svilenu maramu, kada je Koko zalutala u njegovu spavaću sobu ne kucajući ni pozdravljajući ga. Samo se nasmešila i prišla njegovom krevetu, skinula pokrivač sa kreveta i legla pored njega.

Na sebi je imala belu svilenu mušku pidžamu koja je lepršala na laganom povetarcu i lepila se za njeno telo. Osećao je njenu toplinu dok joj je ruka dodirivala njegovu i osećao je njen prepoznatljiv parfem. Nije ga pogledala, čak ni prepoznala njegovo prisustvo, već je postavila ruku preko svoje pičke i počela se milovati. Počela je da se grči i stenje od zadovoljstva.

Mogao je videti kako joj se picini sokovi lepe i moče pidžamu. Njeno stenjanje postajalo je glasnije, a disanje sve pliće. Kad je napokon dosegla vrhunac, bokovi su joj se nagnuli, a pica joj je počela prskati divnu tečnost po celom krevetu, natapajući posteljinu ispod. Kada joj je orgazam oslabio i kada je povratila kontrolu nad disanjem, ustala je i otišla bez pogleda unazad. drka na krevetu

Igor se jedva kontrolisao. Ležao je licem u mokroj posteljinu i besno mastrubirao. Vikao je sa zadovoljstvom kad je svršio i nije ga bilo briga da li ga je Gazdarica čula. Znala je šta mu radi i nije ga bilo sramota pokazati joj efekat koji je imala na njega.

Kao deo njihove rastuće intimnosti, Koko ga je zamolila da je nauči svirati klavir. Ispod njegove umetničke reputacije bi bilo podučavati nekoga u bilo kojim drugim okolnostima, ali on joj nije mogao ništa odbiti. Voleo je da oseća toplinu njenog tela i udiše njen nežni miris dok je sedela pored njega na klavirskoj stolici.

Zamišljao je da su se vratili u krevet, a ona ležala pored njega u svilenoj pidžami. Međutim, još uvek nije imao hrabrosti da je dodirne. Bio je u budnom snu kada je Koko dovršila melodiju koji mu je svirala, pokazala mu na pod i rekla mu da klekne. Odmah je uradio ono što mu je rečeno.

Pokazala mu je da kleči pred njom i on ju je poslušao. Drhtao je jer nije imao pojma šta će se dogoditi. Kurac mu je bio ukočen u pantalonama i izbočina je bila očigledna. Naložila mu je da otkopča šlic i izvadi kurac napolje. Opet je odmah poslušao. Kleknuo je čekajući njeno sledeće uputstvo, ali umesto toga ona je razmakla kolena, podigla suknju i sela na sam rub klavirske stolice.

piša mu na kuracKlečao je ispred nje, erekcija je bila ponosna, dok je ona počela da piša. Pišaćka je padala svuda po njegovom penisu i ona mu je dozvolila da se samozadovoljava. Njena pišaćka mu je natapala penis, podmazujući ga kako bi njegovi ubrzani potezi tekli tečno. Gledala ga je ravno u oči sve vreme dok je pišala, uživajući u tome kako je bespomoćno uzbuđen.

Uživala je gledajući ga u ovom potčinjenom položaju, dok ga je njegova ljubavnica zapišavala. Bio je tako uzbuđen da je svršio nakon manje od dva minuta kad se potok smanjio i zadnja kap dodirnula vrh njegovog kurca. Pre nego što je uspeo da se oporavi, uputila ga je da je obliže. Jedva ju je mogao shvatiti jer je bio toliko šokiran da mu je dozvoljeno da je dodirne.

To je bila njegova najveća želja mesecima i sada mu je bilo dozvoljeno da je obožava kao što je sanjao o tome toliko dugo. Tiho ju je poljubio u koleno, uz unutrašnju butinu, zakopao lice u njenu pičku i udahnuo njen miris. Tražio je jezikom njene krupne usmine, gutajući svaku poslednju kap mokraće kao da je nektar.

Kad je bila potpuno čista, naredila mu je da prestane. Zatim je ustala i napustila sobu na svoj uobičajeni način, ne osvrćući se i ostavivši mu nered.

Prošlo je nekoliko dana i to je Igoru dalo vremena da se oporavi. Bio je srećan što stvari napreduju, ali bio je umoran od čekanja da Koko diktira uslove. Odlučio je da će ovaj put povući prvi potez. Morao je biti oprezan kada će i kako da deluje. Nije želeo da pokvari dinamiku. Voleo je da joj služi i nije želeo da ga protera iz svoje kuće i svog života. Nije žurio i planirao je pravi, povoljan trenutak.

Jednog jutra čuo je kako se tušira. Odlučio je da je ovo njegov trenutak. Tiho je otvorio vrata, ne želeći da odmah bude otkriven. Bila je okrenuta prema vratima u velikoj tuš kabini. Kroz paru je mogao da vidi obrise njenih oblina. Prišao je tušu i otvorio vrata. Okrenula se kao da ga je očekivala. Nije se ni najmanje zaprepastila niti iznenadila.

Osećao se potpuno prozirno, kao da je mogla pročitati svaku njegovu misao. Rekla mu je da se svuče i da klekne na pod tuša ispred nje. Stavila mu je nogu na rame i privukla mu picu u lice. Naložila mu je da širom otvori ust, približivši usmine njegovim njegovim. Počela je da mu piša u otvorena usta; mokraća se prelivala i spuštala mu se po bradi.

Kad je završila, bio je žestoko jebeno napaljen i tvrd! Ponovo je bio potpuno potčinjen. Čak i kada je preuzeo inicijativu, sve je i dalje bilo pod njenim uslovima. Znao je svoje mesto. Rekla mu je da legne na hladni popločani pod i prihvatila je njegov uspravni penis. Spustila se i on je osetio kako njegov kurac obavija njena svilenkasta vagina. jahanje kite u kupatilu

Ovo je bilo više nego što je ikada mogao da poželi. Bio je u svojoj boginji. Krenula je polako, a zatim ubrzala, jašući ga nogama čvrsto naslonjenim na pod. Nije se usudio pomeriti. Uživala je upravo onako kako je želela. Dalje je ubrzala korak i on više nije mogao da se nosi sa time. Svršio je žestoko i izbacio spermu unutar njene savršene pice. Podigla se s njegovog kurca, sperma koja je kapnula iz njezine mace i pokapala mu na njegovo lice.

Naterala ga je da liže vlastitu spermu, a zatim joj je lizao klitoris dok mu se spuštala na lice. Mazio ju je željno i s poštovanjem svojim jezikom sve dok nije osetio kako se njen orgazam izgrađuje i kako joj pica pušta ženski ejakulat po celom licu. Kada se zasitila, ustala je, obukla kućni ogrtač i izašla iz sobe, ostavljajući ga opet samog, u neredu, na hladnim pločicama kupatila.

 

KRAJ!

Ostavite komentar