sočno gzdaricino piškenje

Mokra Gazdarica 1. Deo

Bio je septembar 1920. kada je Koko pozvala Igora da ostane kod nje. Uprkos njegovom uspehu i stvaralaštvu, bio je u finansijskim poteškoćama. Bila je poštovalac njegovog dela i ponudila se da mu da mesto za život i komponovanje.

Njena kuća je bila smeštena u tihom, elegantnom predgrađu na ogromnom placu pružajući mu osamljeni mir seoskog imanja. Kuća je bila u tradicionalnom francuskom stilu, ali ju je Koko renovirala u svom stilu; cela kuća je bila uređena isključivo u crno-beloj tehnici.

Favorizovala je jednostavne šik dizajne i čiste linije. Igor se nastanio u svom novom domu i uspostavio svoju rutinu vežbanja pre doručka, a zatim komponujući celo popodne. Potom bi prošetao zemljom i nastavio sa komponovanjem nakon večere ili bi odmarao, sedeo i čitao.

Koko je uglavnom boravila u svom stanu u centru grada da bi bila u blizini svog dizajnerskog studija, ali bi povremeno pravila pauze kako bi se odmorila i osvežila i okrepljena vratila poslu. Otkako je Igor stigao, posete njenom seskom prebivalištu postale su češće. Uživala je dok ga je slušala kako komponuje za svojim klavirom u salonu, prateći ga u ranim večernjim šetnjama i sedeći u tihom društvu čitajući uz vatru.

Počeli su da uspostavljaju prijateljstvo, pronalazeći zajedničke interese i iskreno uživajući u međusobnom društvu. Igor je, međutim, bio svestan da mu je ustupila dom po svojoj dobroti i velikodušnosti, ali da bi se to moglo promeniti svakog trenutka. U početku je žudeo da povrati svoju nezavisnost, ali je postepeno počeo uživati u njenoj milosti.

Kako je vreme odmicalo, razvijalo se lagano koketiranje dok se njihova intima produbljivala. Lagani dodiri na ramenu, ruka pružena za podršku, dugotrajan poljubac u obraz za laku noć. Igor je noću ležao budan i razmišljao o svojoj Gazdarici. Njena elegantna figura, njene tamne, nestašne smeđe oči, njen zagonetni osmeh. Žudio je da je miluje, ljubi, da obožava svaki centimetar nje da bi pokazao svoju beskrajnu zahvalnost.

Odjednom je njihovu intimnu rutinu poremetila Koko koja je morala da ode u Ameriku na nedelju mode. Uz sve pripreme i zabave, odsustvovala je čitav mesec. Igor je nastavio svoju rutinu bez nje, ali bio je pomalo nesrećan i nadahnuće mu je presušilo. Žudio je za njenim društvom, njihovim privatnim šalama i pogledima koje bi krao iz bočnog pogleda između dugmadi njene bluze.

gazdarica u dugoj sivoj haljiniKada se Koko vratila jednog popodneva, Igor je bio za klavirom kao i obično. Ušla je, noseći dugačku satensko bledo sivu haljinu koja se lepila za njenu vitku figuru. Nasmešila se Igoru, a zatim mu stavila ruku na rame, drugu na na butinu, tako da je sedela na vrhu klavira, okrenuta prema njemu.

Bio je zbunjen ali nastavio je da svira, videvši u njenim očima vragolast sjaj. Povukla je haljinu da bi otkrila da je ispod bila potpuno gola. Iznenada je široko raširila noge i počela da piša. Igor je bio nepomičan od iznenađenja i uzbuđenja. Bio je zabezeknut kad je prvi put video njenu pičku s vencem od tamne stidne dlake, puštajući fontanu na njegove prste.

Njena mokraća je prskala klavir dok je on i dalje svirao, nesposoban da se zaustavi, iz straha da će se ovaj trenutak završiti. Lice joj je ostalo spokojno tokom čitavog događaja. Kad je završila, uzela je njegovu svilenu kravatu, još uvek vezanu oko njegovog vrata, i privukla je sebi, brišući nekoliko kapi mokraće koje su joj se još držale na usminama.

Zatim je spustila haljinu, sišla sa klavira i izašla iz sobe. Igor je i dalje bio ukorenjen na mestu, mokra mu je kravata visila mlitavo, za razliku od kurca koji je bio uspravan i naprezao se u pantalonama odela. I dalje je bio previše šokiran da bilo šta učini povodom toga i nastavio je sa kompozicijom, i dalje pokušavajući da shvati šta se dogodilo, ali siguran da više nikada neće oprati kravatu.

Prošlo je nekoliko nedelja i činilo se da se sve vratilo u normalu. Nisu spominjali ono što se dogodilo. Igor je stalno bio na ivici, pitajući se da li će Koko ponovo učiniti nešto slično, i potajno se nadajući. Nikada se u životu nije toliko uzbudio, ali bio je paralizovan da učini bilo šta povodom toga.

Jedne večeri sedeli su na ogromnom belom tepihu od ovčije kože ispred vatre igrajući karte. Satima su se igrali, razgovarali i smejali. Sve je među njima bilo vrlo opušteno i normalno. Koko je upravo pobedila u njihovoj igri i naslonila se na laktove da uživa u svojoj pobedi i toplini vatre.

Pogledala je Igora pravo u oči, sa istim nestašnim sjajem koji nikada neće zaboraviti, i povukla svoju suknju. Čučala je na prostirci. Opet, nije nosila donji veš. Pitao se da li je sve vreme to nameravala ili nikada nije nosila donji veš. Široko je raširila kolena, dajući mu punu predstavu svoje pice. Legao je na stomak da bi imao bolji pogled. sočno gzdaricino piškenje

Ovaj put nije bio toliko šokiran i želeo je da uživa u predstavi. Kad joj je bilo ugodno, počela je da piša na belu prostirku. Nije bilo važno da li ju je uništila, mogla je priuštiti da je zameni, kao što je bio slučaj sa svime u kući. Mogla je da radi kako je htela. Njena bujica natopila je pšrostirku, čineći je toplom i mokrom. Činilo se da njen tok nikad neće prestati, a ubrzo tepih više nije mogao da upije tečnost i ispod nje se stvorila lokva.

Ispustila je uzdah olakšanja. Sve vreme je održavala kontakt očima sa Igorom, nasmejano mu se smejući. Morao je malo da se podigne na laktove da bi napravio prostor za erekciju. Lice mu se zarumenilo od uzbuđenja i topline od vatre. Na kraju se njen tok stišao. Izvukla je belu svilenu maramu sa vrata, obrisala pičku, bacila je na Igorovo lice, ustala i izašla iz sobe.

Polako i duboko je udahnuo njen miris, a zatim uzeo maramicu u ruku. Otkopčao je pantalone i spusti ih dole. Otpustio je svoju pulsirajuću erekciju koja je bila prekrivena sjajnim sluzavim sekretom koji ses stvara pre svršavanja.

Uzeo je njenu pomokrenju tkaninu i protrljao penis. Osećalo se toplo, mekano i veoma taboo. Kad je njegov penis bio prekriven njenom mokraćom, uzeo je maramu i držao je oko svoje erekcije i masturbirao njome na sećanje onoga što se upravo dogodilo. Svršio je po lokvi na prostirci, a zatim legao pored nje, iscrpljen i zasićen. Ono što nije primetio je da ga je Koko gledala kroz pukotinu na vratima.

 

KRAJ 1. Dela

Ostavite komentar