nabijanje u pičku od strane svekra

Moja Skrivena Mokra Fantazija 5. Deo

Pero je rekao, „Bojana, ne brini, neću reći nikome, znam da je Mita uštogljen kad je seks u pitanju. Moram da kažem da sam više nego šokiran i iznenađen, ali prijatno Bojana, baš si prava mala seksi kučka.“

„Znao si? Kako?“

Ubrzo sam prebledela od straha, ali sam bila i na dobrom putu da mi se pička ovlaži, Mitin otac je bio u dobroj formi za starijeg muškarca, vrlo seksi. Takođe sam bila uzbuđena jer sam bila u vrlo pokornom položaju, naga i prilično izložena.

„Sinoć, kad smo svratili da vidimo kako ste, spotaknuo sam se o posuđe za pse i video tvoju gomilu odeće. Tada sam gotovo spojio tačke, ali tek kada sam video lanac, znao sam“, Pero je zastao. „Bili smo zabrinuti za vas“, rekao je Pero. „Ali znali smo da nemate psa, takođe, bio sam prilično siguran da si u psećoj kućici, ali nisam želeo da Rada to zna, ali želeo sam večeras istražiti.“

Pero je nastavio dok su mu oči proždirale moje telo, „Pa sam večeras parkirao niz ulicu i prišao vašoj kući i iskoristio ključ koji ste nam dali da uđem na bočna vrata, video sam gomilu odeće, zatim posmatrao sa prozora. Uhhhh tako si jebeno seksi Bojana. Samo sam te gledao kako paradiraš okolo kao malo štene, a zatim piškiš, pa mi je sada postalo tako teško Bojana“, rekao je Pero, a njegove oči nikada nisu napuštale moje telo, videla sam izbočinu u gaćama i znala sam šta želi.

„Pa šta sad, ako Mita otkrije on nikada neće razumeti, za njega je divlji seks kad sam ja na vrhu, nikada ne bi razumeo moj pseći fetiš“, skoro sam zaplakala.

„Znam da voliš Mitu, ali Bojana ja ti mogu pomoći ako to želiš“, rekao je Pero.

„Šta je sa Radom?“ pitala sam.

„Znajući Rada, da zna kako izgledaš sada, verovatno bi pojela tvoju pičku, ona misli da si lepa i seksi kao i ja, reći ću joj kasnije o večeras. Mita možda jeste uštogljen, ali Rada i ja nismo “, nasmešio se. „Bilo ko od nas dao bi ti sve stvari koje Mita ne želi, mislimo da si vrlo posebna mlada žena i znamo da imaš potrebe i želje, a ja sam slučajno to prvi saznao“, nasmejao se Pero.

„Ako želiš, naravno“, rekao je Pero. Razmišljala sam o Miti, znala sam da se nikada neće promeniti i da ću uvek biti seksualno frustrirana, reakcije njegovog oca su me totalno iznenadile i šokirale, i bila sam uzbuđena požudom u njegovim očima i izbočinom koja je virila iz njegovih pantalona.

Gledala sam kako je Pero raskopčao pantalone. Svlačeći farmerke, gledala sam ga kako izlazi iz pantalona. Skinuo je košulju, a zatim mi dao znak da priđem bliže.

„Da li želiš da budeš jebana kao mala kučka koja je u teranju?“ Pitao je Pero, a onda me ošamario sa osećajem. Pero je kleknuo iza mene i osetila sam kako me njegovi prsti maze po mokroj pički, a zatim je rekao, „Bojana, stvarno si u teranju, uzeću te sada.“

Osetila sam vrh Perovog kurca na svom ulazu, osećao se većim od Mite, širim od Mite, dok se uvlačio u mene. Zastenjala sam nekoliko puta, dok je on gurao svoju kurčinu u mene, sve dublje i dublje. I dalje pomalo šokirana svime, bila sam malo spora, ali kako sam osetila kitu svog svekra u svojoj pičkici, snažno sam mu gurnula ka njemu.

„Voof, voof“. Pero je gledao kako mu penis zaranja duboko u mene, „Bože, Bojana, tako si jebeno uska“, Pero se nagnuo i obuhvatio moje grudi dok me tucao, vrisnula sam od zadovoljstva. Sva iščekivanja, uzbuđenje oblačenja, nevaljalost mokrenja u dvorištu, zadovoljstvo što me jebe Mitin otac i neverovatan osećaj da me jebe kao psa; svi su me sustigli odjednom i telo mi je eksplodiralo ogromnim orgazmom.

Kukovi su mi se srušili dok su me Perina jaja šamarala po dupetu, telo mi se razmrdalo dok sam svršavala. Pero je nastavio zabijati svoj penis u mene i osetila sam nalet njegove vruće sperme duboko u meni dok je njegovo telo delilo sa mnom svoju vruću belu tečnost. nabijanje u pičku od strane svekra

Kad se Pero izvukao iz moje pseće pičke, napunila sam se energijom i okrenula za 180 stepeni prije nego što je imao priliku da shvati šta se događa, a ja sam uzela njegov spermom kurac i nabila ga u svoja usta.

Ukus njegove slane i gorke sperme pomešao se sa mojim sokovima i ja sam ga lizala i sisala. Poigravajući se jezikom oko kite, progutala sam višak sperme, dok je još više kapala iz moje proširene pice, ostavljajući malu lokvu na tlu ispod mene. Jezikom sam osećala žile na njegovom penisu, pomicala sam se gore-dole po njegovoj osovini i uzela jednu od dlakavih loptica u usta.

„Oh Bojana, Mita je takva budala, ima takvu jebačicu drolju uz sebe… mislim da ću opet da svršim.“ Pero je zastenjao.

Lizala sam i sisala još snažnije kad sam čula kako Pero stenje, protrljala sam rukavicama o njegovu guzu i osetila sam kako se napinje i drhti dok mu je penis opet svršavao, ovaj put u mojim ustima.

Pero je slučajno spustio pogled, gledajući moje oči kroz moju masku, gledajući me dok mi je njegov penis ispunio usta sa još više sperme. Sve sam progutala, a Pero je morao da se drži dok se oporavljao. pušenje svekrovog kurca

„Bojana, ti si nešto drugo; to je bilo neverovatno. Moram da se vratim pre nego što me Rada ne provali, ali ne želim da te pojebem i pobegnem“, rekao je.

Pogledala sam ga svojim velikim očima i pitala: „Pero, hoćeš li me odvesti u šetnju pre nego što odeš?“

„Naravno, da li se osećaš avanturistički Bojana?“

Dok mi je sperma još curila iz pičke, Pero mi je zakačio povodnik za ogrlicu i počeo me šetati po dvorištu, malo sam se zanjihala, a Pero je ugurao repni analni čep koji je ispao tokom njegovog nabijanja. Gurnula sam dupe uz njega da bi mu olakšala.

Pero se uputio prema prednjem dvorištu, vukući me za sobom. Bila sam ohrabrena i nije morao mnogo da me vuče. Pored kuće i uz svetlo od ulične rasvete, osećala sam da sam bila izložena mogućnosti da me ljudi vide. Bilo je kasno i ulica je bila pusta, ali uzbuđenje je bilo stvarno. Šta ako nas automobil primeti, šta ako komšija primeti?

Bilo je previše, pogotovo sa repnim čepom u guzici i tresla sam se kad me je opet zahvatio mali orgazam.

„Bojana, bilo je tako napaljivo, ali postaje kasno, hajde da se očistiš,“ i odveo me nazad do moje kuće.

Poljubio me je prvi put, držeći me moćnim rukama dok su mi njegove usne razdvajale moje, a njegov jezik prodirao u moja usta. Ljubili smo se nekoliko minuta pre nego što je počeo da mi skida odeću. Prvo šape, zatim vezivanje, zatim ukusni analni čep za rep, Pero je pomogao da se sve odloži.

Dok sam se tuširala, Pero je pronašao kutiju i sve spremio, pospremio posuđe i stavio odeću u veš za pranje. Uhvatila sam ga kako udiše moj miris sa gaćica i rekla sam da bi mogao okusiti pravu stvar sledeći put kad bi imao malo više vremena.

„Šta je sa Radom, da li bi joj dozvolila da pojede tvoju pičku?“ upitao je.

„Bez ikakvih problema“, rekla sam.

„Dobro, daću joj tvoje gaćice“, rekao je dok ih je spremao u džep, „Kad dođem kući, ispričaću joj sve što smo uradili, trebalo bi da očekuješ posetu nas oboje sledeći put kada Mita bude radio do kasno “.

Poljubila sam ga zbogom i gledala kako odlazi. Uvukla sam se u krevet, prvi put zadovoljna i radujući se sledećem susretu.

 

KRAJ

Ostavite komentar