obučena u kerića

Moja Skrivena Mokra Fantazija 4. Deo

Vožnja je trajala samo 10-ak minuta, parkirala sam na ulici, duboko udahnula i izašla iz automobila. Poželela sam da sam se presvukla pre nego što sam ušla u prodavnicu, ali moja radna odeća bila je poslovna i nije bila toliko loša ili neprikladna.

Kad sam došla do prodavnice, nije bilo ono što sam očekivala. Bilo je svetlo, puno svega i svačega seksualnog, osećala sam se kao dete u prodavnici slatkiša, sve je izgledalo tako dobro, želela sam da sve to probam.

Prišla mi je žena i pitala: „Da li ste prvi put u našoj prodavnici?“ bila je u ranim tridesetima, privlačna i delovala je iskreno.

„Da li je to toliko očigledno?“ Pitala sam.

„Zato sam ja tu. Šta tražite?“

„Želim da istražim igru kerića“, rekla sam tiho da tiše nije moglo.

Nasmešila se i osetila sam kako mi kolena klecaju: „Jeste li to ikada ranije radili?“ pitala je osećajući moju nervozu.

„Malo, ali bez ikakvog rekvizita“, rekla sam ovaj put malo glasnije.

„U redu, pođite sa mnom i daćemovami sve što vam treba“, okrenula se i krenula prema delu prodavnice koji nisam primetila, vrteći se i njišući guzom zbog čega sam po prvo pomislila da želim eksperimentisati i sa ženama ako bi se ukazala šansa.

Pratila sam je, a oči mi nisu napuštale njeno seksi dupe. Trideset minuta kasnije imala sam: par navlaka za ruke kao šapice, nekoliko kaiševa za vezanje, vrlo zanimljiv čep za guzu u obliku repa i malo lubrikanta, masku za lice koju sam morala da isprobam u prodavnici zbog koje sam postala tako mokra, bila sam sigurna da to šarmantna prodavačica može da oseti;i nekoliko jastučića za moja kolena. Bila mi je od pomoći i predložila je pseću etiketu za moju ogrlicu.

Uzela je nekoliko dodatnih minuta i na njoj je neko urezao „Bojana“. Zvala se Nikolina i bila je od velike pomoći i rekla je da se vratim kad budem spremna da dodam druge stvari, poput možda kaveza ili crnog kožnog odela za telo sa otvorima za guzu, picu i sise. Dala mi je svoju karticu i na poleđini napisala svoj broj telefona i reči: „Zovi me Bojana, volela bih da te vidim u psećoj opremi“.

Otpratila me do vrata i pogledavši me u oči poljubila me u usne, suptilno mi uvlačeći jezik u usta. Otišla sam sa vrtoglavicom, razmišljajući o Nikolini. U razmaku od samo nekoliko dana, od konačnog pronalaska izlaza za svoju potisnutu seksualnost, zapravo sam prvi put poljubila ženu i to me je ovlažilo, zbunilo i još više napalilo.

trljanje pičke u kolimaVozeći se kući sa svojim kupljenim u torbi pored sebe, pustila sam ruke da istražuju moje telo, dok sam se vozila kroz kasno popodnevni saobraćaj, znala sam da će Mita biti na poslu i dok su mi prsti trljali osetljive grudi postajala sam sve uzbuđenija zbog toga to me čekalo.

Parkirajući automobil na prilazu, praktično sam utrčala u kuću i kad su se vrata zatvorila, svukla sam radnu odeću, ostavljajući je na gomili odmah ispred vrata, bila sam poput malog deteta na božićno jutro. Gola, zgrabila sam dva činije za pse, večeras ću biti zaista hrabra, moja maca je bila toliko mokra da je to bilo neopisivo.

Jednu činiju napunila sam vodom, a drugu voćnim komadićima, nisam bila baš spremna za stvarnu pseću hranu, a goveđi paprikaš nije bio ono što sam želela dve noći zaredom. Bacila sam pogled u dvorište i primetila da je sunce tek zalazilo, dugačke senke su se protezale po dvorištu, pogledala sam u susedne kuće i nisam videla nikakvu aktivnost.

Napolju je još uvek bilo toplo, ali dok sam izlazila kroz vrata, svako ko bi gledao moje sise mogao bi pomisliti da je hladno jer su me bradavice toliko jako bolele. Osećala sam se tako razulareno kako šetam gola preko treama, rizikujući da me neko vidi, ali osećala sam se tako neverovatno.

Odšetala sam do kućice za pse i savila se sa guzom u vazduhu, odložila hranu i pobrinula se da lanac ponovo bude pričvršćen za kućicu za pse. Prisilila sam se polako da se vratim do kuće, osećaj vetra na mom golom telu i jednostavno to što sam gola skoro mi je odseklo kolena.

Prekoračivši odeću, uzela sam torbu sa kupljenim stvarima i primetila da mi ruke ponovo drhte. Rastresla sam sadržaj torbe na kuhinjskom stolu. Nakon što sam ih otvorila, ostavila sam ambalaže na stolu i sve preselila na pod.

Prvo je bila glavna oprema, Nikolina mi je preporučila masku koja je imala slatke pseće uši, njušku koja mi je pokrivala deo lica, ali je ipak ostavila dovoljno prostora da mogu da jedem, zadrhtala sam kad je Nikolina rekla da još uvek mogu da sisam kurac ili poližem pičku sa maskom na licu.

Setila sam se izraza njenog lica dok je to govorila i znala sam da će se dobrovoljno prijaviti da bude ta osoba. Stavila sam ogrlicu sa malom srebrnom pločicom na kojoj je pisalo „Bojana“ i zakačila lanac koji sam uzela iz kućice za pse i zakačila ga za ogrlicu.

Sledeći na gomili bio mi je rep, pomislila sam da bih to trebalo sledeće, jer kada bih vezala noge ili stavila šape, to ne bih mogla. Uzela sam bocu sa gelom za podmazivanje koju mi je preporučila Nikolina, stavila sam na ruku i posegnula oko sebe i pronašla svoj uski mali šupak.

Protrnula sam dok mi je hladni gel dodirivao čmarić i prstima sam masirala otvor. Uživajući u osećaju, kružila sam prstima po šupku i trljala gel preko, a zatim polako ubacila prst, gurajući ga i zatvarajući oči. Prvo do jednog zgloba, a zatim sledećeg, zastenjala sam naglas. Nikad nisam puno radila sa guzom i Mita nikad nije razmatrao nešto tako prljavo kako sam volela da se osećam. jebe svoju guzu prstima

Stenjajući glasno, gurnula sam analni čep u dupe i kad je rep bio na mestu, jedva sam se mogla micati, a da nisam imala osećaj da ću da svršim. Osećala sam kako mi sok curi niz noge iz pičke. Uzela sam kaiševe kako bih vezala listove i butine, što bi me primoralo da ostanem na sve četiri.

Bilo je zeznuto i malo me zabolelo, ali moje uzbuđenje je bilo toliko jako da nisam htela da me to zaustavi. Prvo sam stavila jastučiće za koleno, pa kad sam završila, mogla sam se kretati samo kao da sam stvarno mala kučka. Na kraju su bile šape, bile su slatke i slagale su se s jastučićima za kolena i maskom.

Čvrsto su se zaključale na mojim zglobovima i nisam razmišljala kako ću ih skinuti, a Nikolina je taj deo izostavila; međutim, to je bio problem za kasnije. Na sve četiri sam se preselila pred ogledalo i odmah sam jebeno svršila kad sam videla kako seksi izgledam kao goli pas, zamahnula sam guzom i ponovo zacvilila dok mi se čep kretao u dupetu, moje izložene bradavice vapile su za olakšanjem i lice mi je bilo neprepoznatljivo u masci.

Tek tada sam se pomerila prema vratima, gurnuvši ih nosem, iselila sam se u mračnu noć. Osećala sam se tako izloženo, tako deviantno, tako nestašno i tako neverovatno seksi, da me neko sada vidi, pomislio bi da sam neka vrsta male kučke u teranju i upravo sam tako želela da se osećam. obučena u kerića

Bilo je malo nezgodno kretati se stepenicama od vrata do dvorišta, a zatim do trave, ali jastučići su pomogli i prilično sam se dobro snašala. Nebo je bilo mešavina zalazećeg sunca i tamnih oblaka, a saznanje da me i dalje mogu videti, samo me je više uzbuđivalo.

Preselila sam se u kućicu za pse i, okrenuvši dupe i pičku prema van, jela sam iz posuda za pse voleći taj osećaj. Potrajalo je malo, ali pojela sam svu hranu za svoje pse i lickala vodu. Kad sam završila, bio je gotovo potpuni mrak, odlučila sam da istražim dvorište i dok mi se repni čep slasno kretao u dupetu, dok sam njihala kukove tamo-vamo, šetala sam do svakog ugla dvorišta koliko bi lanac dozvolio, i tek kad sam se vratila u pseću kućicu, shvatila sam da moram da piškim.

Odmaknula sam se malo od svoje kućice za pse i pokušala da se opustim da pišam i tada je on progovorio – „Bojana, ti si neverovatno seksi mala kučka“, rekao je Pero tihim glasom!

Kunem se da mi je srce stalo!!! On me je uhvatio baš kad je mokrenje krenulo, a ja nisam mogla da se zaustavim! Svekar me je gledao od pozadi kako pišam, nisam mogla da se suzdržim, zastenjala sam, a zatim zacvilila dok je potok tekao poda mnom. Počela sam da se izvinjavam i da ga molim da ne govori ništa, pogotovo da ne kaže Miti. Bila sam van sebe!

 

KRAJ 4. Dela

Ostavite komentar