piškenje u svom dvorištu

Moja Skrivena Mokra Fantazija 2. Deo

Na trenutak sam proverila prilaz pred kućom, bio je prazan i shvatila sam da mogu da se opustim. Zatim sam ugasila svetlo u kući, osim spoljnih lampi, otvorila vrata, i izašla. Sa lancem u ruci, stala sam na sve četiri i zatvorila vrata za sobom, krenula preko trave, još uvek je bila topla od celodnevnog sunca.

Bila sam potpuno gola, osim ogrlice i osećala sam se tako avanturistički i seksi, zapravo sam jednom čak i zalajala, samo radi efekta i osetila sam kako se moja pica još više grči. Inače, kad smo već kod moje pičke, nekoliko sati sam držala bešiku bez pražnjenja i bila sam skoro spremna za ozbiljnu nuždu.

Ovo je bila jedna od novih stvari koje sam želela da pokušam, raširila sam noge što je moguće više i pokušala da pišam. Ništa se nije dogodilo, pokušala sam ponovo, i dalje ništa. Pokušala sam da se opustim kad sam shvatila da se tresem od uzbuđenja. Balansirajući sa jedne strane, drugom šapom sam se igrala bradavicama, ponovo sam ih stegnula i povukla a bešika me je ozbiljno pritiskala.

Osetila sam kako počinjem da popustam sa nekoliko kapi u početku, zatim maleni mlazić, a onda su se “otvorila vrata” i prvi put sam se popiškila napolju kao pas! Činilo mi se da mokrim zauvek i nastavila sam da gledam sebe i polako se igram bradavicama jednom rukom, zacvilila sam dok sam završavala s mokrenjem, a onda mi se telo zatreslo kad me je iznenadio mali orgazam, zastenjala sam naglas kad sam svršila, osećala sam se tako neverovatno!

Lagani vetrić je zagolicao moju mokru picu dok sam jednom rukom podizala lanac i kretala se na sve četiri do kućice za pse, uzevši zarđalu kopču koja sam je pričvrstila na vezu na kućici za pse, sada sam bila prikovana baš kao prava kučka. Očistila sam pseću kućicu pre nekoliko dana kad Mita nije bio tu.

Bila je baš velika, mogla sam se potpuno namestiti unutra, bio je tu vinilni jastuk i zapravo je bilo prilično prijatno. Ali bila sam prepaljena. Trebalo mi je još jedno olakšanja od pulsiranja među nogama, još uvek na sve četiri, odmarala sam ramena i prsa na toploj travi i s pičkom i guzom u zraku, zatvorila sam oči i počela se dodirivati. piškenje u svom dvorištu

U svetlu zadnjeg trema, prstima sam gladila i mazila stomak, praveći male krugove, a svaki vrh prsta samo mi je lagano dodirivao kožu. Bradavice su mi bile velike kao nikada do tad a pička mi je tražila olakšanje. Pomičući se jednom rukom prema mojoj pici, zamislila sam šta bi neki neznanac pomislio o seksi, goloj ženi, okovanoj lancima i ogrlicama, koja se samozadovoljava.

Na tu pomisao, samo sam dodirnula klitoris i vrisnula, moje glasno stenjanje je sigurno zvučalo poput zavijanja. Osećala sam kako vlažnost i toplota tela gotovo ključaju. Oblizujući prste i kušajući svoje sokove, poželela sam da postoji neki način da oližem svoju sopstvenu pičku. Morala sam se ipak zadovoljiti prstima koji su svi na zločest način istraživali moju rupicu.

Prsti jedne ruke u pički a prsti druge ruke kružili su oko mog čmara. Stenjanje je sada bilo neprekidno i mnogo glasnije od bilo čega što sam ikada ranije radila, osećala sam kako pulsiram cela, telo mi je počelo da se trese od, leđa su mi se izvila, a kukovi su mi divlje skakali ka rukama.

Gurnula sam prste dublje u pičku, a zatim dozvolila prstima druge ruke da duboko prodru u moje dupe. „Aaaahhhhh“, vikala sam dok sam prelazila rukama po telu, vruća tečnost je krenula, prskala je i preplavila mi ruke i zemlju oko mene. Srušila sam se na travu. Disanje mi se ubrzalo, telo se oporavljalo, a maca pulsirala kao da me upravo jebao neko mnogo grublji od Mite.

Tek tada sam začula zveket vrata automobila, a samo trenutak kasnije usledio je drugi. Uspaničila sam se, odmah sam pojurila da raskopčam lanac, ali u mojoj navali prsti nisu mogli da otkopčaju rđavu kopču, tada sam čula glasove, prepoznajući ih kao Mitinu majku i oca!

Moja panika je postala hladni strah, da su me Mitini roditelji našli ovakvu, nikad ne bi razumeli i verovatno bi insistirali da Mita ode od mene što je dalje moguće. Povukla sam lanac, ali ništa. Uradila sam jedino moguće i uskočila u kuću za pse. Uvukla sam se u zadnji ugao i pokušala da ostanem u senci, samo sam se nadala da nisu čuli moje stenjanje i vriske od samozadovoljavanja kao kuja u teranju.

Uprkos strahu, morala sam da se nasmejem na tu pomisao, jer sam se upravo tako osećala. Vratila sam se u režim panike kada sam čula kako kucaju na vrata. Kroz noćnu tišinu čula sam Mitinu majku kako kaže: „Nikoga nema kod kuće, Bojanin auto je ovde, ali svetla su isključena“.

„Bio sam siguran da nekoga čujem“, rekao je Mitin tata, „Zvučalo je kao da neko vrišti.“

„Pokušajmo sa zadnjim vratima“, rekla je njegova mama i tada sam čula njihova stopala kako se kreću. Obuhvativši ruke oko nogu, sklupčala sam se u mraku pseće kućice, gola i uplašena, svekrva udaljena manje od 20 metara. Mitin otac je pokucao na vrata i ona su se otvorila. Zabio je glavu kroz otvor i povikao: „Bojana … Mito … Ima li koga?“

Zatim je nestao u kući i upalio svetla. Pomislila sam: „Posuđe za pse, moja odeća“, da li bi ih čika Pero primetio, a ako bi, šta bi pomislio. Moram da priznam, mali deo mene se pitao, „Pa šta ako ih nađe, zar bi mogao sve da poveže?“

Mitin otac bio je privlačan muškarac i lagala bih da kažem kako nisam imala jednu ili dve tajne fantazije o njemu.

„Mora da nisu kod kuće“, rekla je njegova majka Rada.

„Zabrinut sam, vrata su bila otključana, nikad ne bi smeli da ostave vrata otključana, uđi u auto, ja ću samo da pogledam okolo“, rekao je moj svekar.

„Volela bih da nabave još jednog psa; bilo bi lepo da ponovo imaju psa čuvara“, rekla je Mitina mama, dovoljno blizu da sam osetila njen parfem.

„Brinem za Bojanu, ona je tako lepa mlada žena pa bi mogla biti laka meta za provalnike jer Mita radi do kasno“, rekao je njegov otac.

Tada sam bila iznenađen načinom na koji se razgovor okrenuo.

„Znam da je gotiviš jer izgleda tako sjajno, vidim da je svlačiš svaki put kad ih posetimo“, rekla je Mitina mama.

„Ja? A šta ćemo s tobom Rado? Poslednji put kad su bili kod nas a ona bila u crvenom bikiniju, oči su ti skoro iskočile iz glave gledajući devojku upola mlađu“, rekao je Mitin otac.

„Perice, oboje mislimo da je privlačna, ali ja brinem da je Mita toliko uštogljen da će se jadna devojka do kraja života jebati samo u misionarskoj pozi“, rekla je Rada.

Nisam mogla da verujem, uvek mi se činilo da ih ne zanimam i mislila sam da su konzervartivni kao i Mita. Pero i Rada su imali oko 50 godina i iako su oboje imali nekoliko kilograma viška, sad kad sam razmislila, možda bih trebala da maštam i o Radi. Noge su me počinjale boleti dok sam pokušavala da se udobnije namestim i naslonim se na zid kućice za pse.

Rada je rekla: „Jesi li čuo to?“

„Jesam, mislim da se neko krije pozadi“, rekao je Pero.

Smrznula sam se, zašto nisam mogla jednostavno da sačekam da odu.

„Pero, pazi, možda bi trebalo da pozovemo policiju“, rekla je Rada.

„Zbog čega? Bojana i Mita su možda jednostavno zaboravili zaključati vrata, a ta buka može biti veverica ili nešto slično, ali pogledaću na brzinu“, šapnuo je Pero.

Preselila sam se dalje u najmračniji ugao kućice, zadržavajući dah, golog tela. Čula sam korake kako se kreću pored kućice za pse. Slabo sam čula zvukove Pere kako šeta dvorištem i Radino disanje. Mučila sam se i konačno odvojila lanac od ogrlice i stisnula se nazad u najmračniji ugao kućice. Pet minuta postalo je deset i čula sam Peru kako se vraća prema Radi, „Rado, ne vidim nikoga, možda je to bio vetar“.

„Proveri kućicu za pse Pero “, šapnula je Rada, ali dovoljno glasno da mi je srce potonulo.

“Baš čudno, zašto je lanac pričvršćen za kućicu?“

Tada sam čula njegove ruke na lancu, a zatim je počeo da ga vuče. Pustio je da padne kad je shvatio da nije vezan ni za šta. Kućica za pse je bila u senci, a iznutra je bilo potpuno mračno, Mitin otac se nagnuo i videla sam mu kosu, ali samo delimično, a zatim se ispravio.

„Ništa“, rekao je i čula sam ga kako odlazi.

Nisam se usudila da udahnem dok nisam čula da oboje koračaju na šljunku, a zatim su se vrata automobila otvorila i zatvorila. Imala sam sreće, šta bi se dogodilo da su me pronašli, kako bi to mogla objasniti, kako bi reagovali? Koliko god me ideja uzbuđivala, i dalje sam se plašila kako bi mogli da reaguju. Izašla sam iz kućice i sve je ponovo bilo tiho.

 

KRAJ 2. Dela

Ostavite komentar