jede iz činije za pse

Moja Skrivena Mokra Fantazija 1. Deo

Videla sam ogrlicu u fioci. Napalila sam se čak i kad sam samo razmišljala o Mitae, moj muž ne bi trebao doći kući još satima. Ustala sam i zatvorila žaluzine, ruke su mi se znojile i teško sam disala. Proverila sam prilaz samo da bih se uverila da niko nije ušao i da me neće iznenaditi.

Umirila sam ruke i počela da otkopčavam bluzu, a prsti su mi drhtali kad se otkačilo dugme za dugme. Poslednjim dugmeMita slegnula sam ramenima i pustila da svilenkasta bluza sklizne na pod.

Sledeći je bio moj grudnjak, primetila sam da mi se koža zarumenila i prekrila jezom, kao i uvek kada sam radila nešto ovako nevaljalo. Bradavice su mi se napele ispod čipkastog materijala i zastenjala sam kad sam ih oslobodila, a hladan vazduh u sobi samo ih je još više “naljutio”.

Želela sam da imam više od ogrlice, dolazila sam u iskušenje da kupim dodatnu opremu svaki put kad bih se vozila do prodavnice kućnih ljubimaca, ali svaki put kada bih izbegla kupovinu i trpela frustracije sve više i više, što je samo pojačavalo moju želju.

Skinula sam cipele i čarape i sedela u toplesu na stolici. „Šta ako me neko uhvati? Šta ako Mita dođe kući ranije? Da prestanem? Da batalim?“ Ustajući, nisam mogla da se zaustavim, prstima sam otkopčala dugme na pantalonama i već sam ih povlačila niz bedra, dok je moj razum pokušavao da polemiše sa svojom žudnjom za uzbuđenjem, golotinjom i izopačenošću.

Zatim sam prošla prstima između nogu, uz glatku svilenkastu tkaninu gaćica, naglo udahnula dok je prst pratio vlažnost i obrise mog otvora, a tihi jauk izmaknuo mi je iz usta dok su mi se palčevi zakačili za pojas i povukao ih niz moje noge i preko mojih noktiju na nožicama obojenih u crveno. slatkica mazi ribicu

Gola, napaljena i mokra sam uživala u seksualnoj aromi svoje pičke i prinela taj isti prst ustima, okusila sam se i tresla se od uzbuđenja. Zanemarila sam gomilu odeće na podu pokraj vrata.

Kuća je bila tiha. Sunce je tek počinjalo da zalazi, iako početak jeseni vreme je još uvek bilo toplo. Imala sam taj poriv, pokušala sam da ga ignorišem, deo mene je bilo sramota, a deo mene je znao da o tome ne bih smela ni da razmišljam, ali to me je uzbuđenje toliko uzbudilo, znala sam da se ne mogu boriti protiv toga.

Prošla sam nekoliko puta pored ladice, pre nego što sam se konačno predala svojoj izopačenosti i izvadila crni kožni okovratnik sa hromiranim klinovima. Stojeći u kuhinji i osećajući kako mi kolena drhte, uspravila sam se i stavila pseću ogrlicu oko vrata.

Zatvorivši oči na trenutak, osetila sam kako se moje uzbuđenje podiže i onaj ukusni mokri osećaj među butinama. Otvorivši oči, pogledala sam svoju odeću, puls mi je ubrzao. Ruke su mi se toliko tresle da sam morala da se zaustavim i primoram sebe da se opustim.

Rekla sam sebi: „Mita još neće biti kod kuće satima i niko neće saznati, već sam gola i spremna“.

Bila sam sitna i ljudi su mi govorili da sam atraktivna u „džepnoj veličini“. Moje sise su i dalje bile vesele, a bradavice su mi bile tvrde od prve pomisli na okovratnik. Odvojivši trenutak, obuhvatila sam svaku dojku malim rukama, naglo udišući kao i do sada. Moji prsti i palčevi su tačno znali šta treba da rade i znala sam da mogu da svršavam samo iz nekoliko malih krugova koje su pravili na mojim osetljivim delovima.

Štipanje i povlačenje, disanje mi je već bilo površno i ubrzano. Osećala sam kako se vrućina i vlaga šire između nogu. Želela sam više od brzog orgazma. Čeznula sam za Mitom da me liže i sisa nožne prste, da me koristi; ali iako je bio dobar kao muškarac, što se tiče seksa, bio je veoma klsičan, da se tako izrazim.

Iz tih razloga sam počela da koristim svoje slobodno vreme kada sam bila sama. Mrzela sam da skrivam ove stvari od njega, ali kao žena, jednostavno vođenje misionarskog seksa sa njim po nekoliko puta mesečno sa nula predigre nije bilo dovoljno. Kad bih ga pitala za još, rekao bi da je umoran i razgovor se završio.

Mnogo noći nakon što je zaspao, ležala bih u krevetu i maštala dok bih tiho masturbirala, dajući sebi ono što mi on nije pružao. Kao rezultat toga, otkrila sam da se sve više fokusiram na solo stvari i to je bio jedini način da udovoljim svojim seksualnim željama. Volela sam ga, ali moje nagone postajalo je sve teže ignorisati i uprkos krivici, nisam ih mogla zaustaviti.

Kliznula sam prstima između nabora i zastenjala dok sam prodirala u sebe, prinela sam ga licu i namazala sokove po usnama udišući sopstveni miris, a zatim sam okusila sebe. Iako sam ih nosila taj dan, većinu vremena nisam nosila gaćice, nešto što Mita nije znao, i uživala sam u osećaju svoje obrijane pice na glatkom materijalu odeće.

Čak i na poslu, odlazila sam se od radnog stola u sve većim intervalima da bih pronašla mirnu kabinicu u toaletu kako bih masturbirala. Sada gola u svojoj kuhinji, posegnula sam u ormar i skinula činiju koja je pripadala našem starom psu, napunila sam je vodom i postavila na kuhinjski pod.

Zdela i okovratnik pripadali su Mitinom vučjaku koji je preminuo pre više od godinu dana. Mita je odgajio psa od šteneta, dobio ga je kada je imao deset godina. Razgovarali smo o nabavljanju drugog psa, ali Mita je rekao da je previše radio i da još nije bio spreman.

Čuvali smo ogrlicu, povodce, zdele za hranu i vodu i kućicu za pse u dvorištu, jer smo oboje znali da je samo pitanje vremena kad ćemo nabaviti kucu. Ne znam ni šta me je navelo na taj fetiš, dok jedne noći nisam bila sama kod kuće i ugledala ogrlicu u fioci.

Isprobala sam je i savršeno mi se uklapala, a odmah sam se napalila, osećala sam se krivim, ali kad sam osetila moju picu, doslovno je kapala mokra. Te noći sam masturbirala sa ogrlicom, čak i dok je odeća još bila na meni, sećam se ogromnog tamnog kruga u pantalonama od siline prskanja, a zatim sam požurila da operem veš pre nego što se Mita vratio kući.

To je bilo pre skoro 3 meseca. Od tada sam postajala sve više i više zavisna od želje da glumim ovaj fetiš. Nekih noći kad je Mita radio, dok sam nosila ogrlicu, jela sam večeru iz pseće posude, prvo na stolu, a zatim na podu. Nedugo zatim bila sam potpuno gola dok sam ovo radila. Nakon svakog puta masturbirala bih kao luda i bila bih zadovoljna dan ili dva. Poslednje dve nedelje nisam mogla da se prepustim sebi jer Mita nije radio noću i kao rezultat toga, jedva sam obuzdavala želju.

Večeras je bilo prvi put da je zapravo moglo biti dovoljno mračno da bih mogla sve podići na sledeći nivo. Želela sam da pokušam da izađem napolje, želela sam da uradim i nekoliko stvari, koje su bile zaista loše, ali nisam želela da rizikujem ako nije mrak. Nisam mogla da se nateram da zapravo jedem hranu za pse, ali večeras sam stavila goveđi paprikaš u jelo koje sam pustila da se malo ohladi nakon što ga skuvam, da mi ne bi opeklo jezik. jede iz činije za pse

Kleknuvši na sve četiri, malo sam zamahnula guzom, sagnula se i popila malo vode, ovo se osećalo tako izopačeno, toliko sam želela da me jebu, da me tretiraju kao kučku u teranju, skoro da sam svršila ne radeći ništa, moja maca je bila tako mokra, samo malo trenja od trljanja butina bilo je gotovo dovoljno.

Hrana za kerove nije nešto što svako može da izvede graciozno, a dok sam lizala dno posude, lice mi je bilo prekriveno hranom. Varajući malo, uzela sam vremena da se očistim i operem suđe, jer Mita ne bi trebalo da otkrije da sam koristila posuđe za pse.

Za svaki slučaj, osećača sam se dobro, prebrisala sam i ostavila posuđe na podu, ali u njima je bilo samo vode. Kad sam dovršila posuđe, napolju je bio mrak i stomak mi se napunio leptirićima dok sam očekivala sledeći korak u svojoj avanturi.

 

KRAJ 1. DELA

Ostavite komentar