piškenje u bašti fetiš

Moja Iskustva sa Piškenjem 1. Deo

Gledati ženu kako mokri, za mene je uvek bio pravi seksualni doživljaj. Mnogo prijateljica i devojaka sam imao koje su bile slobodnije i koje su volele da se pokazuju na taj način kada su naravnpo bile u pravom raspoloženju. To je odlična stvar kako za zajedničko tuširanje, tako i kada smo negde na otvorenom.

Osećaj tople pičkice koja se trlja po mojoj butini i topla mokraća koja mi se spušta niz nogu pod tušem uvek je bio moj fetiš broj jedan. Ovo je samo mali uzorak od nekoliko susreta koje sam imao tokom poslednjih 30-ak godina, gde sam uživao u ovom toplom napaljivom kinku. Dve dogodovštine su bile sa mojim prijateljicama, a jedna je bila sa mojoj devojkom sa kojom sam bio u kratkoj tromesečnoj vezi.

Mali Uvod: Sećam se zajedničkog kupanja sa mojom prvom partnerkom gde je ona sedela na samom kraju kade, razdvojenih nogu, merili smo koliko daleko može da dobaci svoj mlaz dok sam ja sedeo na drugom kraju.

Nekad je volela da palcem drži moj penis na samom kraju, osećajući pritisak mlaza kako izlazi dok smo zajedno bili u kadi. Takođe voleo sam da je gledam kako stoji u kadi pišući ispred, ili kako stoji iznad mene na isti način i posmatram tok ispod njenog dupeta kako silazi između usmina.

U prvoj vezi sa partnerkom ja bih joj brisao vaginu i analno područje nakon zajedničkog kupanja, a zatim sam je gledao kako mokri dok je sedela na wc šolji razdvojenih nogu i urinira iz sveže obrijane mace. Otvorena lepo i široko dajući zaista uzbudljiv i detaljan prikaz svega što se odvija samo nekoliko centimetara ispred mog lica.

Ova iskustva pred vama su lično moja, nadam se zanimljiva i poprilično spontana.

1. Iskustvo sa Prijateljicom: Nakon prekida moje prve veze pre otprilike 20 godina, dodvoravao sam se drugoj ženi godinu dana dok nisam kupio svoj stančić, zanimljivo da nikada nismo ušli u seksualnu vezu, ali jednom smo se malo zabavili. Toalet u njenoj kući koji je bio tik do dnevne sobe i slušanje zvuka njenog mokrenja, uvek je bio tajni fetiš za mene.

Nikada joj to nisam rekao a mislim da ni sama nije bila svesna koliko je zapravo buke pravila. Verovatno je kontala da je tv koji sam gledao ili muzika koju sam slušao da su zamaskirali njene zvukove, ali ja sam sve mogao jasno da čujem. Nakon što sam se odselio, otprilike godinu dana kasnije, jedno popodne sam bio kod nje u poseti i počeli smo razgovarati o seksu.

Teme su bile prvenstveno vezane za polne organe, pa je ona sama pokrenula jednu meni izuzetno interesantnu temu. Rekla je da joj je čudno da momak ne može da piški usled erekcije. Rekao sam joj da je to izvodljivo, ali da je malo teže postići baš punu erekciju i gotovo je nemoguće usmeriti mlaz dole u wc šolju.

Rekao sam joj da sam često piškio napolju na travu ili uz neko drvo ako bih usred noći imao jaku erekciju. Obično bi to učinio nekoliko sati nakon povratka iz kafane. Bila je fascinirana ovom mojom pričom i rekla je da bi volela da me gleda kako to radim. Pristao sam na to ali pod uslovom da i ja nju gledam koliko daleko ona može da šprica na travi. Pristala je na to sve dok sam ja išao prvi.

Nikada se ranije nismo videli goli ili čak ni bez pantalona, tako da je sve to bilo prilično uzbudljivo. Rekao sam joj da će, ako želi da vidi moju erekciju, morati da učini nešto da se to dogodi, na šta je ona odgovorila da će biti više nego raspoložena da me stimuliše kad za to dođe vreme.

Predložio sam joj da prvo popijemo kafu, jer ona kroz mene prolazi kao voda kroz hidroelektranu. Skuvala nam je kafu i nastavili smo da razgovaramo, 30 minuta kasnije rekao sam da zaista moram da idem jer mi se bešika napunila. Spomenula je da je i ona na ivici. Budući da sam ja trebao ići prvi, preselila se na kauč i sela do mene, počela je otkopčavati moje bermude, izvadila mi je penis, a zatim ga počela polako masirati da mi bude lepo i tvrdo.

devojka mu sisa kurčinuNakon nekoliko minuta imao sam punu erekciju. Kurčina mi je stajala ponosno, uspravno, visoko. Njuškala je, na brzinu liznula oko glavića i provela nekoliko sekundi ljubeći ga celom dužinom. Dala je nekoliko komentara o njegovoj veličini i rekla da je prošlo skoro 10 godina od kada ga je poslednji put imala.

Za mene je to bila samo prosečna veličina, ništa posebno, ali zvučalo je kao da je veći od momaka s kojima je ranije bila. Skinuo sam farmerke i donji veš i izašli smo na travnjak da bismo priredili predstavu za nju. Čvrsto povukavši kožicu, pišao sam gotovo ravno do oko 1 metar iznad svoje glave u velikom paraboličnom luku i pišaćka je potom padala i natapala mekanu zelenu površinu.

Otprilike 10 sekundi je prošlo kada je odmaknula moju ruku od penisa, zgrabila moj tada još uvek čvrsti penis dok sam mokrio i počela njime da kruši, kao da je pokušavala da crta razne oblike sa mlazom u vazduhu. Ovo je bilo veoma zanimljivo i duhovito. Pogled i osećaj su me oduševili i trebao mi je dobar minut da potpuno ispraznim bešiku.

Bila je veoma zahvalna i uzvratila mi je uklanjanjem svojih farmerki i gaćica, čučnula je raširenih nogu i guzom tik iznad zemlje dajući mi jasan pogled na njenu sočnu pičku. Krenula je da šprica ali je mlaz jedva prelazio dužinu njenih savijenih kolena. Naprezala se jače pa je i prdnula prilično glasno zbog čega joj je bilo malo neugodno. piškenje u bašti fetiš

Mislio sam da ću joj pomoći pa sam prišao, stavio kažiprst preko klitorisa i povukao ga unazad (trik koji sam naučio od partnerke u prethodnoj vezi). Mlaz je bio jači, ali mokraća je išla svuda, niz unutrašnjost butina, udarajući kolena, preko čarapa koje je imala na sebi … mnogo neurednije nego što sam mislio da će biti.

Ušao sam unutra, uzeo peškir i pomogao joj da se obriše. Bilo je očigledno da nikada ranije nije pokušala taj trik. Koliko god sam želeo da ostanem i produbim našu zabavu, morao sam da idem dalje, ubrzo nakon ovoga.

I danas smo prijatelji, ali to je i dalje jedini put da se tako nešto dogodilo sa njom. Oboje smo se lepo zabavili i smejali se na taj nevaljali događaj kad smo jedne večeri kasnije te nedelje izašli zajedno na čaj.

To je bila najintimnija zabava koju smo ikad imali zajedno. Iz nekog čudnog razloga to više nikada nismo ni spominjali. Oduvek sam se kajao što sam tog dana morao da odem ranije nego što sam želeo i ponekad se zapitam kako bi prošao dan smo se igrali još nekoliko sati.

 

KRAJ 1. Dela

Ostavite komentar