matorka napaljena voli da guta piss

Matorka

Ime – Matorka  matorka napaljena voli da guta piss

Godište – 1968.

Tražim – Mlađeg, Perverznog

Status – Udata

 

O sebi: Jesi li nekada pišao u ljudski pisoar? Ko bi rekao da se ovde nalaziš upravo sada, da čitaš moj oglas a da nikada nisi doživeo da iskusna zrela žena kleči pred tobom, gleda te u oči, usta širom otvorena i čeka da je napojiš svojim ukusnim urinom. Slušaj, ako je to nešto što je previše ekstremno za tebe onda ne vidim razlog da nastaviš sa ovim… ako pak misliš da je napaljujuće, ako osećaš kako ti se kurac diže a bešika puni dok me zamišljaš u takvom klečećem položaju, onda možda još uvek ima nade za tebe!

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 69 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Matorka i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.

2 Thoughts to “Matorka”

  1. […] Klikni OVDE ako ti je PUNA bešika! […]

  2. Željko

    Matorka kurvetino, došla si na pravu adresu, ja sam perverzni momak, punog kurca sperme, i pišake, samo za tvoja gladna i žedna usta, ima da ti pišam i svršavam u usta i da piješ samo moj koktel sperme i pišake, droljetino ima da poslje kad te napojim pišakom i spermom da poslje ljubiš svog glupavog muža sa tim kurvinjskim ustima, što kažeš na to? Javi se na moj e -mail da ti ostvarim sve želje i pretvorim ih u stvarnost. Moj e-mali je zeljko.s.977@gmail.com

Ostavite komentar