piški na svoju mamu

Mama i Piss 3. Deo

„Nije trebalo da se dogodi i ne može se ponoviti. Nikad.“ Odmaknula se od mene. Proveo sam to veče razmišljajući da li da odem do nje, i bio sam rastrgan u polu snu između krivice i goruće požude. Nisam znao kako, ali opet bi je hteo, nju i njen fetiš.

Jutro je stiglo. Ne poznajem najbolje žene, ali znam svoju majku i čim sam je video u kuhinji znao sam da će pokušati da se pretvara da se sinoć nije dogodilo. Stao sam iza nje i savio vrat da je poljubim u obraz, kao i uvek. Ovaj put se ukočila, sledila. Osećao sam se loše. Promrmljao sam nešto poput: „Dobro. Shvatam. Razumem“

Zatim sam se vratio u svoju sobu i durio se još sat vremena. Ušla je mama u jednom trenutku i njene crvene oči jasno su mi rekle da je plakala. Sedela je na mom krevetu i trudio sam se što sam bolje mogao da joj ne susretnem pogled. „Sine, dođavola sa ovim. To što smo uradili bilo je pogrešno. Ti si moj sin.“

„Ali mama, zašto je pogrešno? Bilo je fantastično. Uzbudljivo! A i ti si uživala. Jesam li u pravu?“

„Oh, otići ću dovraga, ali da, jesam! Međutim, osećam krivicu, savest me peče. Jer … Oh moj Bože!“

Pogledala je u pod i nove suze su joj zamaglile oči: „I ti si rastrgan, zar ne?“

„Rastrgan između toga što ne želim da te povredim i što želim da to ponovimo? Da. Ako na to misliš.“

Ležala je kraj mene i jecala mi na ramenu. „Sine, želim te sve za sebe. Ali imala sam brak, dete, a ti nisi imao tu šansu. A ne možemo mi biti, razmeš, par.“

Pomilovao sam je po kosi. Mislim da sam osetio kako joj srce kuca dok se pribila uz moje telo. „Mama? Baš me briga. I dosta više, ja nisam dete i nisam jebeno pijan. Ne! Tvoj je red da slušaš. Razmisli malo o svemu. Igrice sa pišaćkom – kome bi uopšte smeli da se poverimo?”

“Huh ? “ Uzdahnula je. Nije se prepirala, pa sam rekao: „Zbog toga sam sinoć izgubio kontrolu. Kladim se i ti.“

„Pa, pretpostavljam.“ Sišla je s kreveta i otišla… nisam se dalje prepirao sa njom.

Stvari su bile normalne nekoliko dana. Mučilo me je to što sam želeo da probijem led i počnem iznova, ali moj majušni um nije mogao pronaći način. Srećom mama je našla način za nas. Pretpostavljam da je i ona tražila nov početak. Bili smo u dvorištu i sadili smo povrće.

Stao sam, istegnuo noge i rekao: „Idem u wc. Za minut sam nazad.“ Mama je pomerila kosu preko znojavog čela i rekla: „Oh! Ponekad samo, znaš, kad mi zatreba ja obavim ovde. U bašti.“ Lice joj se u trenutku ozarilo dok je to govorila. Srce mi je ubrzalo.

Kleknula je ispred mojih stopala. Skinuo sam rukavice, spustio ih u travu i gledao u njene oči. Uz lagano drhtanje otkopčao sam farmerke i provukao kurac kroz šlic. Mama je pogledala u penis, pa mene. Rekao sam samo jednu reč: „Gde?“ Ostao je mamin bezobrazni osmeh. Spustila je pogled na svoje grudi, a zatim nazad na mene.

piški na svoju mamuTrebalo mi je nekoliko sekundi da se opustim, a onda je mlaz izašao, udario je u grudi i natopio joj sise. Ubrzo je tkanina njezine pamučne haljine bila natopljena, prilepljena i kroz nju su se videle krute braon bradavice. Desna ruka joj je prošla između nogu. Moj penis je počeo da raste, ali ispraznio mu bešiku pre nego što je postao potpuno krut.

Moja zla sebičnost ponovo je došla do izražaja kao kad sam prvi put izbacio spermu u nju bez upozorenja. Položio sam je na leđa, upravo tamo među sadnicama kupusa, povukao joj gaće na jednu stranu i grubo ušao u nju, držeći moju osovinu ravno drugom rukom podupirući moju težinu iznad nje. Spustio sam svoju težinu na nju, delom da bih je pojebao, a delom da bih je sprečio da pobegne.

Šapnula mi je u uho: „Da li je to ono što želiš, dušo? Želiš li da ti mama bude drolja?”

„Da.“

„U redu, dušo. U redu je … Jebi mamu, dragi moj. Jebi maminu pičku.“

Još uvek u majci, nespretno sam skinuo i njenu namočenu haljinu, pošto smo zajedno ležali u prljavštini. Mama je bila gola ispod mene. Podigo sam se na ispravljene ruke i nastavio da je jebem. Gledao sam kako moj penis ulazi, izlazi blistav, pa ulazi ponovo. Gledao sam je dok je dahtala, gledao sam kako joj se sise titraju i njišu mojim potiscima. I gledao sam njene oči, osmeh, požudu kako se razvija, sve dok me je tucala i teško disala, dahtajući, a zatim zadrhtavši od orgazma. jebe mamu u bašti

Ništa nije rečeno. Gledao sam majčino lice kako se steže u orgazmu, zatim se razvedrilo u naknadni sjaj, a zatim ponovo podiglo ka vrhuncu. Pogledala me je duboko u oči, zagrizla se za donju usnicu i ponosno se osmehnula kad je osetila da i ja ustajem, a onda se zapravo zahihotala a ja sam u njoj gunđajući špricao.

Kad je prošlo ovo malo jebanje, ležao sam na njoj, pa čak i dok mi je srce lupalo o njeno, rekao sam: „Ne želim da te povredim mama. Ne… kao drolju.“

„Znam, dušo. To je igra za tebe i mene. Znaš? Možemo da igramo puno igara …“

*

Sada sam oženjen, prvo dete je na putu. Moja supruga Elza nema pojma da njen muž jebe mamu. I uvek, UVEK započinje s pišanjem.

Ostavite komentar