mama piški napolju

Mama i Piss 1. Deo

Mama se uvek opijala na venčanjima, ovog puta to je bio njen nekii rođak koji se ženio. Bilo je to nekoliko nedelja nakon mog 20. rođendana. Zapravo još uvek nisam znao ime neveste, ali bili smo na putu kući, kikoćući se pijani, pa to više nije bilo važno. Ja sam jedino dete, tata je otišao pre mog rođenja. Uvek smo bili mama i ja. Ja sam Danko, visok, stidljiv, nespretan i pomalo čudan, rekli bi mnogi. Uvek sam mamu doživljavao kao prijateljicu, kao i roditelja, bio sam joj bliži od bilo kog drugog čoveka.

Ona je Elza, srednje visine, svetlo smeđe kose poput moje, njena duga i kovrdžava na krajevima. Oduvek me je fasciniralo njeno telo: vitke butine, izdašni kukovi, čvrsta zadnjica kao i grudi koje bi ispunile ruke visokog čoveka.

U našem pijanom stanju, upravo sam joj rekao: „Ozbiljno mama, u toj haljini si vruća kao i bilo koja od njih.“ Dugačka, klizava, mornarsko plava, dekoltirana, uska … Ta haljina je okretala glave celo popodne.

„Ma, hajde sa tobom! Stvarno?“

„Mmmmmmm! Isuse, da mi nisi mama …“

„Hah! Da nisam tvoja mama ne bi mi bilo tako neprijatno.“

„A?“

„Jer mi je pišanje zaista potrebno i bojim se da ću to morati da uradim pred sopstvenim sinom!“

„Pa piškila si i ranije preda mnom.“

„To je bila nesreća“.

Uživao sam u zadirkivanju: „Misliš, bio si pripita i piškila si u bazen misleći si da sam na poslu!“

Ponovo sam tu scenu video u glavi. To nije bila puka mokraća pod vodom gde niko ne vidi – mama je bukvalno stajala sa strane bazena, povukla bikini u stranu i pljuštala mlaz u vodu, kikoćući se u sebi tako jako da je njen potok išao svuda okolo. Tada mi je to izazvalo veliku erekciju, i mnogo puta od kada sam razmišljao o tome. mama piški kraj bazena

Pustio sam je da gotovo završi pre nego što sam se glasno zakašljao. A evo i znatiželjnog dela: Pogledala me je, i dalje pišajući iako sa manje snage, i rekla: „Oh, stigao si.“ Nije se pokrivala niti pokušavala da se sakrije najmanje tri sekunde. I to nije bio prvi put da sam je video kako piški na neobične načine i mesta.

I sad je bila ovde, i bio sam siguran da neće izdržati kući.

„Izazivam te da to ponovo učiniš preda mnom!“

„Izazivaš? Isuse, Danko. Jesam li odgajilao perverznjaka?“

„Znaš kevo, pretpostavljam da voliš da te gledaju. Imala si veliku osmeh na licu kada smo plesali, a mladenkin brat te je vaćario. Čak si mu guzom trljala međunožje.“

„Nisam!“

„Da, jesi. A što se tiče onog vremena u bazenu … pa …“

„Pa šta?“

Držali smo se rukama oko struka. „Pa, recimo samo da ta mala igra koju si igrala nije prvi i jedini put da si nevaljala upišanica. Je li tako?“

“Hmm? Kako bi ti to znao?“

Šapnuo sam joj blizu uha: „Jer sam te video“.

„Kada?“

piškila u bašti„Pre nekoliko nedelja kada si se popiškila po drvetu u bašti.“

Dahtala je u čudu, ali bez prigovora.

„I taj put si čučnula iznad saksije sa orhidejama u njoj.”

„Danko..“ I ona je sada šaputala: „Koliko si me puta video, mladiću pokvareni ?!“

Takođe sam prošaptao: „Svakom prilikom koja mi se ukaže“.

Lice joj se na trenutak uozbiljilo dok je to svarila. Zatim se okrenula, uhvatila me za ruku i šetali smo u tišini još nekoliko metara, a zatim je ponovo stala ispred mene.

„Dakle, u pravu si. Volim da me gledaju i volim da … ovaj … nevaljalo pišam. U redu, pijani smo. Ali, evo, to nisam rekla ni jednom čoveku, jer sam se bojala da neće razumeti. Ali … mislim da razumeš, zar ne sine? “

„Da. Da.“

„Pa, da li bi voleo da me gledaš kako piškam, sine? Evo, sada?“

Progutao sam samo jednu reč: „Da“.

Bili smo pored nečije ograde. Osvrnula se oko sebe, nikoga nije bilo u blizini, a ona je posegnula ispod haljine i pomela gaće. Dala mi ih je, još tople, a ja sam ih pomirisao i pomazio. Još nisam prepoznavao nežni miris ženske pice, ali uskoro ću to vrlo dobro naučiti.

Nakon posljednjeg pogleda oko sebe, mama je povukla rub suknje i izložila mi svoju pičku. Imala je slatke plavkaste dlake, kroz koje sam video mali otvoreni prorez. Savila je kolena i gurnula se napred, istog trenutka prasak bledo žute mokraće bučno se izbacio na drvenu ogradu, udarajući je tako jako da su i moje cipele dobile nekoliko kapljica. mama piški napolju

Odmah mi se penis nelagodno uzdigao u pantalonama. Znao sam da mama gleda moje lice, ali obuzeo me je pogled i zvuk njenog mokrenja. Ostao je veliki, tamni trag na sivim pločicama i malo lokve razvijene u prašini ispod njih. Moja prva ikada pička i moja prva piss sesija, i to je trajalo i trajalo.

Mama se nervozno zahihotala, ponovo se osvrnula oko sebe, popiškila se još malo. Na kraju je potok oslabio, posrnuo. Tek tada sam pogledao mamu. Skroz je pocrvenela… ali potom nasmejala se kao što samo majke mogu.

 

KRAJ 1. Dela

Ostavite komentar