Iako se o fetišima sve više otvoreno govori, nekih će se seksi igrica rijetki parovi prihvatiti, ili hoće, samo o tome ne žele govoriti. U tu kategoriju spada i uriniranje po partneru ili takozvani ‘zlatni tuš’. Anketa!

John Mayer, dečko glumice Jennifer Aniston nedavno je priznao je da voli “zlatni tuš”. A “zlatni tuš” pali i pjevača Rickyja Martina, ali on to preferira u kupaonici, pod tušem.

I dok će se neki usuditi isprobati uriniranju po partnerovom tijelu ili “zlatni tuš” nekima će to ostati nikada ostvarena želja, što zbog predrasuda što zbog straha kako će partnerica ili partner reagirati na to.

piski mi u ustaOsim što je takav fetiš mnogima “uvrnut” i nikada se ne bi usudili upustiti u takvu seksualnu igricu, neki će, kako bi zadovoljili partnera pristati na to iako im baš nije po volji, a ima i onih koji u tome i više nego uživaju.

Iako to pali i neke žene, postoje istraživanja koja su pokazala da “zlatni tuš” češće poželi muškarac. Zašto uopće netko može poželjeti tako nešto, pitate se!? Jednostavno zato jer ga to uzbuđuje.

Ako ste voljni isprobati uriniranje po tijelu partnera, morate znati da to uopće nije lako za izvesti. Više je razloga zašto je to tako. Naučili smo urinirati u WC-u, u miru i tišini dok nas nitko ne gleda, a za mnoge je to nešto “prljavo” i gadi im se.

Za početak bi bilo dobro da vas partner gleda dok obavljate nuždu, ako možete pristati na to, sljedeći bi korak mogao biti i uriniranje po nekom dijelu partnerova tijela. Za prvi put jednostavnije će biti ako to napravite dok ste pod tušem ili u kadi. Važno je opustiti se i naravno ne raditi to protiv svoje volje. Tko zna, možda počnete uživati u tome!?