piški mu na facu

Iza Noćnog Kluba 4. Deo

„O Bože!“ Zastenjala sam.

„Svidelo ti se to, zar ne“, nasmešio se, stojeći iznad mene dok je tresao kurac, izbacujući poslednje kapi urina.

„O Bože“, ponovo sam dahtala kad mi je još nekoliko kapi ušlo u razjapljena usta. Nisam bila sigurna da li me neobičan ukus uzbuđuje ili mi se gadi. U svakom slučaju želela sam više. Na impuls sam uhvatila Danijelov kurac i gurnula ga u usta.

„Uffff! Tako… Sisaj ga“, naredio mi je dok su mi se usne čvrsto zatvarale oko njega, proždirući urin koji mu se držao za prepucijumu dok sam mu duboko u grlo usisavala penis. „O, Bože, kako se dobro oseća“, rekao je.

sisanje mlade kurčine napoljuSisala sam, otkrivajući ljubav prema gorkom ukusu kurca prekrivenog mokraćom. Još više mi se dopalo kad je penis počeo da bubri, napunio se krvlju sve dok se nije pripremio za više akcije. Okusila sam pre spermu i poželela sam još.

„Ahh da“, stenjao je Danijel, „da, da, nastavi sisati. Mmmm, samo tako! Da, nateraćeš me da eksplodiram. Nastavi!“

Htela sam da probam Danijelovu spermu i jebeno sam ga htela sisati dok je ne dobijem. Nije mi smetalo kada me je Danijel uhvatio za potiljak, nabio se dublje i snažno me jebao; Primila sam njegov penis što sam dublje mogla i nastavila da sisam, strah od gušenja nadjačan je uzbuđenjem kušanja Danijelove sperme. Bio je blizu.

„Ooh dušo, da! Svršavam, svršavam … uf … da, DA!“ Danijel me uhvatio za glavu brutalnom silom dok mi je grlo bilo ispunjavano velikom količinom ukusne sperme. Sisala sam, obožavajući ukus, želatinoznu teksturu… a glasno gunđanje zadovoljstva koje je izvirivalo iz grla mog ljubavnika dok je ejakulirao u meni činilo me je još napaljenijom.

Olabavio je stisak, Danijel je duboko udahnuo. Bio je iscrpljen. Njegov penis mi je iskliznuo iz usta i teško dahćući me pustio.

„Ti si veoma, vrlo nevaljala devojka“, odvratio je u šali.

„Trudim se“, nasmešila sam se. Nakon što je sebi dao trenutak da se oporavi, moj ljubavnik je namestio pantalone, ispravio se i vezao kaiš. Bilo je vreme da me ostavi. Ne bih mogla da ga zaustavim, ne bih ni pokušala.

„Pa“, osmehnuo se, „nikad ne bih pretpostavio da ćeš se time baviti.“

„Čime?“ Pitala sam.

„Pa… mokre igrice… vodeni sportovi?“

Slegnula sam ramenima. „Nikada nisam razmišljala o tome.“

„Zaista? Pa, imam vesti za tebe; to te pali. To te JEBENO pali!“

„Zaista?“

„Da, pa i meni se sviđa. Jesi li to primetila?“ nasmejao se dok mi je pomagao da ustanem.

„O da!“

„Hej vidi, pretpostavljam da ne bi, znaš …?“ upitao je oklevajući. „Ne. Naravno da ne bi. Žao mi je, ne trebam ni pitati.“

„Pitati šta? Oh …? Želiš li da pišam za tebe?“

Danijelove oči su se raširile. „Da li bi?“

Nevaljale misli ispunile su mi mozak. Nikada ranije nisam namerno piškila ni pred kim, ali Danijelov zahtev se osećao kao najerotičnija stvar koju sam ikada mogla zamisliti. Nisam oklevala. Morala sam da piškim i ako je Danijel hteo da gleda, rado bih to učinila sa vremena na vreme.

Uputila sam Danijelu najluđi osmeh, raširila noge i podigla suknju. Gledala sam njegove oči kako prate moje prste dok sam širila svoje obrijane usmine otkrivajući mu svoju urednu ružičastu rupicu za piškicu.

„Hajde, uradi to“, pozvao me je.

Trljajući prste po rupi, pomilovala sam nežnu rupicu za uriniranje. O da, to je bilo dobro. Mazila sam se dalje, jače, trljajući se dok sam stezala mišiće bešike i gurala se nadole. Ukusno zadovoljavajući ubod bola pratio je prvu sićušnu mlaz mokraće, bol koji sam namerno pojačala ubacivši prst u svoju pičku i pritisnuvši rupicu da zaustavim protok. A onda sam pustila …

„Ahhhh ….!“ Urin je potekao iz moje rupice za mokraću, vruć i mokar. Pljusnuo je na tlo ispod mene, gaćajući mi cipele i prskajući noge. Oko nogu mi se stvorio žuti bazen dok sam šikljala i šikljala ispuštajući zlatnu bujicu. Gurnuvši ruku u moj potok, Danijelove oči zasjale su dok su mi vrele tečnosti prelazile preko dlana i kroz otvorene prste.

Njegova druga ruka pronašla je moj prorez, milujući me, pipajući dok je moja mokraća kaskadno padala napred. Nikada nisam doživela takvo zadovoljstvo; bilo je iznad svega što sam zamišljala, a kad mi je potočić preušio, prste je zamenio jezik, vruć i mišićav, koji je ispljunuo koktel sokova koji su mi se prilepili uz pičku. piški mu na facu

Lizao je i sisao kao i ja njemu, voleći gorko-slatke ukuse klizavih sokova koji su curili iz mene. Držala sam se za njegovu glavu, gladeći njegovu gustu kosu sve dok me drugi orgazam nije pogodio i naterao me da mu gurnem mačkicu u lice, brušeći je uz njega. Ispustila sam prodoran vrisak dok sam ispucavala još jedan mlaz tople, bistre tečnosti. Ovaj put nije bila pišaćka

„Jebote! Špricala si!“ zacvilio je odmičući se unatrag od mene. „O, jebote, natopila si me!“

O sranje! Jadni Danijel je bio natopljen! Njegovo lice, kosa i košulja bili su natopljeni od mojeg ženskog ejakulata! Zurila sam u njega užasnuta iznad reči. Danijel se zavalio na prljavu zemlju brišući sokove sa lica. „O moj jebeni život! Prljava kurvo!“ dahtao je.

„Tako mi je žao, Danijele, nisam mogla da izdržim …“ zaškripao je moj napukli glas.

„Izvini? Šta se izvinjavaš koji moj. Jebeno mi se sviđa!“

Nesigurno ustajući, Danijel je rukama obuhvatio moj struk. „Jebeno mi se sviđa. Ti si neverovatna.“ Naše usne su se dodirnule i ukus mojih sokova ispunio mi je usta dok smo se Danijel i ja topili u jedno.

Naš poljubac je bio dug i strastven i kada se Danijel konačno odvojio, mogla sam da osetim njegovu nevoljnost.

„Zaista moram da idem“, uzdahnuo je. „Ne mogu više da se zadržavam, čekaju me.“

„Zar nećeš ostati dok se malo ne osušiš?“ Upitala sam, nameštajući njegovu natopljenu košulju u uzaludnom pokušaju da ga ulepšam. Spustio je pogled na odeću i uzdahnuo: „Ne, provući ću pivo i sipati ga preko glave da ovo prikrijem. Biće u redu!“

„Biće potrebno više od toga“, prokomentarisala sam gledajući njegovo stanje. Bio je prljav i mokar. Oboje smo bili.

„Bilo je zabavno“, nasmešila sam se. „Hvala.“

„Zabavno?“ Danijel je prasnuo u smeh. „Jebeno DA!“

Danijel me uhvatio za ruku dok smo se polako vraćali do ulaza u noćni klub, a on me je držao, nikad ne puštajući. Izbacivači su nas ispitivački pogledali dok smo prilazili, ali su nam nas ljubazno sklonili bez komentara. Niko drugi nas nije video, a kako je klub bio dovoljno mračan da sakrije vlažne mrlje na odeći, naši prekršaji su ostali neotkriveni.

Što se tiče mirisa – pa svi su u tom klubu zaudarali na mokraću i znoj! Danijel me poljubio u obraz i stisnuo mi ruku dok se pokušavao oprostiti.

„Ja … ja samo …“ povikao je uz buku gromoglasne muzike. „Ššššš, nemoj.“

Držala sam prst na njegovim usnama da ga utišam. Bez pozdrava. Nije bilo potrebe. Sa osmehom na licu okrenula sam se i otišla.

Imala sam ga. Bio je navučen. Oženjen ili ne, znala sam da će se vratiti po još.

KRAJ

Ostavite komentar