piša joj na lice

Iza Noćnog Kluba 3. Deo

„Još samo malo“, preklinjala sam. Nisam bila spremna da ga pustim. Ne tako brzo.

Odmahnuo je glavom: „Ne mogu.“ Raspetljavajući se iz mojih ruku, odmaknuo se. „Moram da idem. Svi moji prijatelji su unutra, a ja sam … ja sam zapravo na momačkoj večeri.“

„Stvarno? Oh, čije je momačko?“ Pitala sam. „Nadam se da nije tvoje?“ Dodala sam kao u šali. Čim sam to rekla, vilica mu se stegla. „O sranje! Zaista?“

Skriveno je spustio oči, odgovorio je tihim šapatom. “Sutra se ženim.”

„O bože … ovaj … mislim, khm, čestitam?“

Danijelova iznenadna nespretnost sve je rekla: „Nisam ovo očekivao da se …“ promucao je i zastao.

„Da, da, znam. Nisi želeo da…“ Rekla sam mašući rukama u pokušaju da izgledam nonšalantno. „Moja greška. Dovukla sam te ovamo.“

„Nisi. Želeo sam ovo.“

Slegnula sam ramenima, „možda.“

Skrivajući svoje razočaranje najbolje što sam mogla, povukla sam haljinu nazad i namestila je pre nego što sam provukla prste kroz kosu. Nisam mogla nigde da vidim svoje gaćice i nisam se potrudila da ih pronađem. Najbolje je bilo ostaviti ih … i ostaviti Danijela.

„Žao mi je“, promrmljao je držeći me uz sebe.

Bio je to tako topao zagrljaj, tako nežan, ali Danijel je pripadao drugoj. Zašto sam čekala toliko dugo da mu kažem kako se osećam? Da nisam, stvari bi mogle biti drugačije. Ali tako je kako je, morala sam prihvatiti da sam imala jednu noć, prokleto dobru noć sa njim, jedan trenutak strasti.

Nikada se neće ponoviti i trebalo bi da odem dok je moje dostojanstvo još uvek bilo relativno netaknuto. Gledala sam ga kako se ponovo oblači, ravnajući odeću kao i ja.

„Trebao bih se, znaš, vratiti“, ponovio je.

„Da, trebalo bi, ali htela bih još jedan zagrljaj pre nego što me ostaviš, molim te?“ Bila sam odlučna da ga zadržim još nekoliko trenutaka. Moj san ne bi trebao tako naglo da se završi.

„Mora biti brz“, uzdahnuo je. Smorila sam se. To nije bio odgovor koji sam želela.

„Oh ne, ne zbog tebe, ne mislim tako! Moram da se vratim brzo jer, ovaj …“ pročistio je grlo, „Slušaj… sad bez zezanje… Oooozbiljno mi treba obilno pišanje. Previše previše piva“, trgao se.

„Bežiš da bi otišao u toalet?“ Danijel je klimnuo glavom.

Nasmejala sam se, „ne ostavljaj me zbog toga jebote, uradi to ovde.“ Dvorište se očigledno sve vreme koristilo kao toalet, smrad je to odavao. „Osim ako je to samo izgovor?“

„Ne! Nema izgovora“, uverio me je Danijel. „Voleo bih da ostanem duže sa tobom ali zaista moram u toalet.“

„Zašto? Toaleti u noćnom klubu verovatno mirišu gore nego ovde.“ Zakolutala sam očima, „ako treba da piškiš, samo napred, neću da gledam. Onda me možeš zagrliti.“

„Ne znam“, namrštio se. „Deluje pogrešno.“

„Oh, hajde Danijele, ostani sa mnom još malo. Još pet minuta, to je sve što tražim. Nikome nećeš nedostajati. Dugo sam čekala na ovo“, priznala sam.

Danijel se neprijatno promeškoljio, „znam.“

Vilica mi je opala. „Čekaj! Kako misliš… znaš?“

Uzevši me za ruku, Danijel je tiho govorio. „Da, znam.“

Telo mi se treslo; ne od straha, ne od uzbuđenja već od tuge zbog gubitka. Znao je da mi se sviđa… a očigledno sam se ja i sviđala njemu… ali spremao se da se oženi drugu.

„Dođi ovamo“, rekao je nežno, „možeš imati svojih pet minuta, ako želiš.“ Njegov ton se promenio, „ipak moram da pišam, odmah“!

„Učini to. Skrenuću pogled“, rekla sam odstupajući.

„Obećavaš?“

„Obećavam.“ Lagala sam.

Stajala sam tamo širom otvorenih očiju dok je Danijel otkopčavao šlic, izvadio svoj kurac i okrenuo se prema zidu sa sjebanom fasadom. Nisam mogla skinuti pogled sa njega, bila sam očarana. Čovek mojih snova ne samo da me jebao, već sam mu se i svidela i osećao se dovoljno prijatno u mom prisustvu da piša ispred mene.

pišanje uza zidU tome je bilo nešto neverovatno intimno i nesumnjivo erotsko. Bila sam šokirana kad sam otkrila da mi pička pulsira dok sam gledao Danijela kako ga miluje da bi ga opustio. Danijel kojeg sam stvorila u svojim snovima nikada nije završio veče pišajući uz zid, ali sa mojim telom koje se sve više uzbuđuje pogledom ispred mene, možda bi trebao?

„Zar nećeš da se okreneš?“

„O, izvini“, pocrvenela sam kad me Danijelov glas izbacio iz transa.

„Khm! Još uvek gledaš!“

Nisam si mogla pomoći. Boja na mojim obrazima se produbila, ali oči mi se nisu pomerile. Ostale su zaključane na Danijelovom gledajući predivan mlaz koji je natapao zid ispred njega toplim zlatnim tušem. Danijel se okrenuo i gledao me.

„Izvini“, promucala sam, „samo khm, pa, ja …“

„Da li bi volela da gledaš?“ – upita on polako, smišljeno.

„Gledam?“

“Da.. kako pišam?“

„Ja..erm … da?“ Danijelovi uglovi usana su se namestili u podmukli osmeh.

„U redu, pazi ovo.“ Na moje najveće iznenađenje, on je izašao u dvorište, usmerio penis ka nebu i pustio fontanu urina koja je izvirala kroz vazduh obasipajući kapljice zlata na sve što joj se našlo na putu.

„Oh, jebeno dobar osećaj“, uzdahnuo je sa zadovoljnim stenjanjem. Pomerao je svoj penis da pokrije više zemlje. „Tako jebeno dobro. Gledaš li?“

Da, gledala sam i moja pička je bila u plamenu! Dok je mokraća bučno prskala po zemlji ispred mene, postala sam jebeno uzbuđena. Zaprepašteno sam gledala u žutu lokvu koja se formirala na tlu i gledala je kako polako odmiče u pukotine između kamenja, dok je Danijel zabacio glavu unazad, smejući se.

On je bio alfa mužjak koji prska i označava svoju teritoriju, a prizor na njega kako stoji drsko i piša ispred mene naterao me da zastenjem. Njegove oči ostale su na meni, gledajući moju reakciju, boju u mojim obrazima, moje ubrzano disanje. Gledao je kako se orgazam gradi u meni i nasmejao se kada je video da popuštam. Ponovo sam izgubila kontrolu.

Gurnuvši prste ispod suknje, pronašla sam svoj osetljiv klitoris i žestoko sam ga protrljala. Trznula sam se dok je predivni Danijel, ljubav mog života, pišao pred mojim nogama. Svršila sam brzo, grčevi su me tresli divljačkom žestinom. Uhvatila sam se za zid iza sebe dok su mi kolena popuštala, ali nisam uspela da sprečim sebe da se srušim na prljavu zemlju, sleteći u lokvu isparljive mokraće. piša joj na lice

Uperivši svoj kurac u moje drhtavo telo, Danijel je ispalio poslednje kapi pišaćke direktno u moje lice dok sam jebozovno gledala prema njemu. Široko sam otvorila usta i bila sam nagrađena ukusnim žutim kapljicama koje su mi pale na jezik, stopivši se u ustima i ispunivši ih gorčinom.

 

KRAJ 3. Dela

Ostavite komentar