jebanje napolju s guza

Iza Noćnog Kluba 2. Deo

Zatvorila sam oči dok mu je jezik ulazio u moja usta, a njegove lutajuće ruke mazile su moja leđa i povremeno moju guzu. Kako sam čeznula da osetim te ruke kako miluju moje telo dok sam dodirivala njegovo … oooooh! Besramna kurva u meni posegnula je za njegovim preponama i bila sam oduševljena onim što sam našla.

„O Bože!“ Dahtala sam. „Jebeno si ogroman!“ Danijelov kurac bio je masivan i tvrd kao ekser.

Uradila sam to! Konačno sam ga uhvatila … Danijel je bio tvrd za mene! Nisam mogla da verujem svojoj sreći! Zamišljala sam Danijelovu erekciju svake noći godinama, ali osećajući to uživo, njegovu vrelinu, oblik, koliko je to jebeno VELIKO! Uhhhh.

Danijel je prestao da me ljubi i na trenutak sam se uplašila da sam se prebrzo kretala. Ali….

„Želiš da ga osectiš?“ upitao je sa osmehom.

„Uhhh… nemaš pojma koliko!“

Danijel me uzeo za ruku i čvrsto je gurnuo u svoje pantalone. Vrhovi prstiju došli su u dodir sa njegovim ogromnim penisom i zatvorili se oko debele osovine. Mogla sam da osetim kako istaknute vene pulsiraju pod mojim dodirom i da lepljiva pre-sperma curi sa vrha.

Gledajući Danijela ravno u oči, prešla sam prstima preko njegove natečene glave, povukla ruku iz njegovih pantalona i polizala lepljive ostatke sa mojih prstiju. Hm … imao je tako sladak ukus. Nisam mogla ni zamisliti kako je ukusno. Snovi nemaju ukuse i mirise; suviše je teško zamisliti maštu. liže natopljene prste

Sisala sam prste, uživajući u ukusu. Umrla sam i otišla u raj. Danijelova reakcija je bilo oduševljenje ohrabrujući me da idem dalje. Bio je moj, osiguran, barem za tu noć i htela sam sve. Gorila sam iznutra; butine su me bolele od čežnje za seksualnim zadovoljenjem čoveka za kojim sam žudela celog svog odraslog života.

Došao je trenutak da uzmem ono o čemu sam sanjala, doživim, okusim, proverim da li je stvarnost dorasla slikama koje sam stvorila kad sam se svaku noć mazila do vrhunca. Pravi Danijel je bio u mojim rukama, ljubio me, prelazio rukama po mom pripremljenom telu i trljao svoju erekciju o mene. Morala sam imati više.

„Treba nam malo vazduha“, prošaputala sam testirajući njegovu reakciju.

„Dobra ideja“, složio se. O moj Bože, da li će zaista biti tako lako? Da li sam konačno trebala da pojebem Danijela? Nisam mogla da prestanem da se kikoćem, uzela sam ga za ruku i povela prema izlazu gde su nam nepomični Izbacivači držali otvorena vrata.

Izvan noćnog kluba intenzivnu letnju vrućinu ublažio je lagani povetarac. Znoj na mojoj koži počeo je da isparava, a moja haljina natopljena pivom prilepila se za mene malo manje dok je vazduh duvao kroz nju, sušeći je.

„U redu, šta mi tačno radimo ovde?“ nasmejao se Danijel.

„Šta misliš?“

On je znao. Povela sam ga prema strani zgrade pažljivo zaobilazeći čoveka koji je mokrio po pločniku. Zaobišla sam sadržaj njegove bešike koja se prosipala po asfaltu u bazenu koji se brzo širio. Čovek to nije primetio i nastavio je da piški. Nagovarajući Danijela na dalje, provela sam ga niz uličicu posutu smećem koja se nalazila iza stražnjeg dela noćnog kluba. Vodila je do malog dvorišta i dela zgrade u kojoj je nekada bio italijanski restoran na otvorenom.

Zapušteno i zaraslo dvorište bilo je dom polomljenog nameštaja, kanti za smeće, flaša i otpada. Takođe, po mirisu je bilo jasno da se koristio kao toalet. Celo mesto je zaudaralo po pišaćki i bilo je nekoliko sumnjivih vlažnih mrlja na napuknutim pločama tik uz zarđalu kapiju. Ne obazirući se na nered i snažnu aromu, na prstima sam vukla Danijela sa sobom.

Dvorište je bilo povučeno, zaklonjeno i mračno bez tragova sigurnosnih kamera. Sa tri strane bio je ograđen zidom od opeke prekrivenim biljkama, a sa četvrte prljavim zadnjim zidom noćnog kluba isprekidanom šljunkom. Užasna tehno muzika tutnjala je kroz ciglu, a kroz otvoreni prozor iznad čuli su se glasovi.

Pišaćka, pivo i ostali mirisi napali su nam nozdrve, i bojala sam se pomisliti na čemu stojimo, ali nije me bilo briga. U meni je besnela želja, gurnula sam Danijela uz vibrirajući zid noćnog kluba i poljubila ga snažno prodirući u usta jezikom. Moja ruka se brzo vratila u unutrašnjost njegovih pantalona hvatajući ga za kruti kurac i čvrsto ga drkajući.

Želela sam seks, a Danijel se nije protivio. Ruke su mu otkopčale kaiš za pantalone pre nego što je povukao šlic nadole. Pantalone i bokserice su mu se spustile oko zglobova, što je kurcu omogućilo da stoji slobodno i ponosno dok sam ga snažno milovala.

Nasmijavši se bezobrazno, napravila sam korak unatrag i podigla kratku suknju preko guze. Danijel je zinuo u mene, očaran, dok sam ja spuštala oskudne čipkane gaćice prema dole i uredno izašla iz njih.

„Dobro?“ Pitala sam ližući prst kojim sam milovala svoj mokar prorez. „Da li me želiš?“

Danijel me je grubo povukao prema sebi. „O.. jebeno da.“

džara joj mokru pičku napoljuNjegove ruke su krenule, pronašavši moju mokru, glatko obrijanu pičku i tada je gurnuo dva prsta u mene.

„O Bože …“ zastenjala sam dok me je milovao, gnjavio mi klitoris i stimulišući moju već natopljenu pičku da izlučuje još slatkih sokova. Zatvorivši oči, uživala sam u blaženim osećanjima koja su zračila iz Danijelovog dodira. Srce mi je ubrzano pumpalo krv, zagrevajući moje jezgro do tačke ključanja tamo u toj vlažnoj letnjoj noći sa romantikom treperećih zvezda iznad nas.

Užasan miris i lokva mokraće pod našim nogama nisu mogli pokvariti taj trenutak i uskoro je moja potreba za zadovoljstvom gorela tako žestoko da više nisam mogla čekati. Sa bolom želje zbog koje mi je pička pulsirala, odgurnula sam Danijelove ruke, okrenula se i učvrstila uz taj prljavi šljunkoviti zid raširenih nogu.

„Hajde, uzmi me, jebeno te želim“, preklinjala sam dok mi je adrenalin rastao. Očajnički sam želela prodor.

Danijel se pomerio iza mene, pozicioniravši se. Na trenutak me pomilovao po leđima, držeći ruke na mekoj koži mojih izloženih bokova i dupeta. Zatim me čvrsto uhvatio za kukove, a ja sam iskusila izvanredan pritisak njegovog penisa dok ga je gurao u vlažni prorez, opuštao usmine i glatko klizio unutra. Njegov široki obim me potpuno ispunio.

„Ahh, da!“ Plakala sam bez daha. „Bože, jebeno je dobro.“ Bila sam oduševljena osećajem njegovog penisa u meni.

„O Bože, da …“ zastenjala sam dok me je snažno i brzo tucao.

Držeći ruke na zidu, odgurnula sam se dok su potisci postajali sve jači, a pokrete je pratilo duboko stenjanje zadovoljstva. Čovek koga sam obožavala jebao me je takvom energijom da nemam reči! Njegov dah mi je spržio vrat, a znoj mi je kapao po leđima dok je gunđanje i psovanje Danijela samo povećavalo temperaturu, zabijajući mi usput prste u zadnjicu. jebanje napolju s guza

„O Bože, blizu sam …“ zadihano je disao i postajao sve naporniji kako mu je ritam dobijao na zamahu. Nastavio je, snažno me pumpajući.

„Jebi me, jebi, jebi …“ Grubi kameni zid usekao mi se u ruke, ali nije me bilo briga. Sa svakim potiskom doživljavala sam osećaj punoće tako intenzivan da sam se borila da zadržim kontrolu. Konačno je bilo previše …

„O Bože!“ Vikala sam. „Da da!“

Moj orgazam poslao je milion trzaja struje kroz moje telo i zapalila sva nervna vlakna. Ogroman talas euforije ispunio mi je celo biće, dok su me nehotični grčevi obuzeli. Skoro istovremeno, Danijel je oslobodio svoj orgazam, ejakulirajući duboko u mojoj natopljenoj rupi ispunivši je spermom.

Stenjajući poput životinje i još uvek snažno pumpajući, zadrhtao je, uhvativši me za stražnjicu dok mi je punio pičku.

„O da, urgh … da, to je to“, zastenjao je dok je ponovo gurnuo pre nego što mi se srušio preko leđa. Danijel se držao za mene a noge su mu drhtale. Ostao je ugrađen u mene i zadovoljno je uzdahnuo dok sam stezala mišiće pičke oko njegovog još uvek krutog penisa istiskujući svaku i posljednju kap sperme.

Kad se povukao, učinio je to polako, nežno mi prelazeći rukama po zadnjici i prekrivajući mi ramena sitnim poljupcima. Kad me je Danijel okrenuo, nas dvoje smo se rastopili u zagrljaj. Stajali smo tamo, zaključani zajedno, oboje bez daha, oboje sa osmehom od uha do uha.

Moj Danijel je bio sve što sam zamišljala i više, ali vreme nam je odmicalo …

„Moram da idem, žao mi je. Moram da se vratim unutra. Skontaće da me nema.“

 

KRAJ 2. Dela

Ostavite komentar