seksi riba u klubu flertuje

Iza Noćnog Kluba 1. Deo

Čovek u dalekom uglu mi je zapeo za oko. Bio je visok i vitak sa preplanulom kožom i najseksi osmehom. Tačno sam znala ko je, videla sam ga mnogo puta ranije, ali nisam očekivala da ću ga videti u klubu i njegovo prisustvo izazvalo je istu reakciju kao i uvek – čista panika!

Crvenkasta i zbunjena jedva sam mogla da pogledam čoveka svojih snova, a kamoli da pređem prepun plesni podijum da razgovaram sa njim. Volela bih da mogu. Čeznula sam da sa samopouzdanjem koračam do njega, da se predstavim i zavedem ga svojim ženskim lukavstvima, ali nervi su me uvek izneverili. Tako je bilo godinama.

Danijel je bio moj idol, moj savršeni čovek. Pohađali smo istu školu kao klinci, ali kako je bio dve godine stariji, nije mnogo obraćao pažnju na mene. Moj rođak je igrao fudbal sa njim svakog vikenda, ali nas nikada nije upoznao, a moja najbolja prijateljica je jednom išla na sastanak sa njegovim bratom – što, koliko se sećam, nije najbolje prošlo.

Danijel i ja smo, dakle, ostali stranci. Tako sam ga izdaleka posmatrala bez imalo hrabrosti za nešto više. To je bilo onoliko blizu koliko sam mu ikada prišla i malo je verovatno da će se situacija promeniti ako ne uspem da prevaziđem svoje strahove.

Danijel kojeg sam poznavala u svojoj mašti bio je potpuno drugačiji, suprotno od stranca. U mojoj glavi, Danijel je obožavao tlo po kojem sam hodala i svaku noć me je jebao kao najveći ljubavnik na svetu! U krevetu je bio nezasit i dinamičan. Imao je sposobnost da me pokrene u naelektrisano bacanje više orgazama svaki put kad bismo vodili ljubav.

frajer u noćnom klubuDanijel iz fantazija je bio savršeni ljubavnik, moj partner iz snova. Nažalost, istina je bila prilično drugačija jer “Pravi Danijel” nije znao ništa o našim strastvenim susretima.

Brzo sam sašila dvostruku vodku koju sam držala u jednoj ruci i spojila to velikom tekilom, pokušavajući da skupim hrabrosti da napravim korak ka čoveku koga godinama želim. Te noći imala sam savršenu priliku; bio je sasvim sam, bez prijatelja oko sebe, bez devojke uz sebe.

Objekat mojih naklonosti bio je moj za uzimanje i dugovala sam sebi da barem probam. Od efekta kombinacije vodke i tekile zavrtelo mi se u glavi, ali je odradilo dobar posao i smirilo moju odlučnost.

„Ooo da Danijele“, promrmljala sam naglas, „pazi se sad! Uhvatiću te!“

Strpljivo sam čekala taj trenutak! Očima na mojoj nagradi, koračala sam napred prisiljavajući noge da se kreću u ritmu uz glasnu tehno muziku noćnog kluba. Božanski Danijel je podigao pogled dok sam mu prilazila, a njegove bogate smeđe oči uperile su se u moje lice. Osmeh mu je zatreperio na usnama.

Da li je znao ko sam ja? Srce mi je kucalo i grlo mi se steglo. „Hajde, nastavi, nastavi“, promrmljala sam u sebi dok su mi se noge pretvarale u žele. Nije bilo dobro; Zaustavila sam se na svom mestu. Hrabrost koju sam sakupila okrenula se na noge i pobegla, ostavivši me na cedilu, zalepljenu za mesto i nesposobnu da dovršim svoju misiju.

Bila sam uplašeni zec pred farovima, opčinjena Danijelovim pogledom, nesposobna da se oslobodim dok su njegove oči padale na mene! Fasada seksi samopouzdanja koju sam htela da predstavim rastopila se u lokvi znoja dok je moj voljeni Danijel bio tretiran prizorom kako drhtim pred njim, grimiznih obraza, očiju raširenih od straha.

Volela bih da se tlo otvori i proguta me! Danijelove oči nisu se pokolebale i na moje iznenađenje osmeh na usnama mu se proširio. Nagnuo je glavu na jednu stranu, naizgled fasciniran čudnim stvorenjem koje je stajalo ispred njega, crveno poput paradajza i drhtavo. „Dobro, snađi se …“ naredila sam sebi.

Situacija se i dalje mogla spasiti. Duboko udahnuvši, uspravila sam se, obrisala znoj sa čela i hrabro dobacila Danijelu seksi, nevaljali osmeh. Zadržala sam dah dok sam čekala njegovu reakciju. Dok sam sa zebnjom posmatrala Danijelove oči koje su mi polako prelazile po telu, ispijajući me od glave do pete pre nego što mu se pogled zaustavio na mojim sisama.

O bože, svidela sam mu se! „U redu, imam tvoju pažnju“, promrmljala sam kroz stisnute zube, „i da, ljubavi, imam odlične sise!“ seksi riba u klubu flertuje

Uputila sam Danijelu još jedan osmeh, izbacila svoja široka prsa i ciljano se okrenula prema njemu, njišući se bokovima. „Mogu biti zavodljiva kad to želim, prava bomba“, pomislila sam samouvereno.

Naravno, klizanje u bazenu prolivenog piva, letenje visoko u vazduh i besciljno sletanje na dupe nije bilo deo mog plana! Ispustila sam prodoran vrisak dok sam padala i rukama sam se tresla želeći da se uhvatim za bilo šta da bih se smirila.

Leva ruka mi se zakačila na sto pored i ponela je piće koje sam držala, srušivši se na mene! Nikada niste čuli takvu buku. Čak je i tehno muzika bila “udavljena” mojom nesrećom! Ruke su mi pritekle u pomoć, a osoblje bara se pojavljivalo sa svih strana sa posudama i krpama i kantama, dok sam ja sedela usred meteža uveravajući ih sve da nisam povređena.

Ponuđena mi je prva pomoć, ali sam je odbila. Činilo mi se da je sve u redu, ništa slomljeno. Bila sam mokra, naravno, natopljena nečim što je mirisalo na mešavinu piva, viskija i povraćke. Osim toga, bar fizički sam prošla nepovređena.

Glas je presekao haos… glas koji mi je bio poznat. Čula sam to dovoljno često izdaleka i sanjala o tome svake noći.

„Jesi li dobro?“ Bio je to tako zavodljiv glas i u tom trenutku za mene je bio pun brige. Usudila sam se da podignem pogled i moje plave oči su srele te zapanjujuće Danijelove okice od lešnika.

„Hm … zdravo …“ zaustavila sam se kada je moje uvodne reči potopio zvuk gromoglasnog smeha… Danijelovog smeha – toliko za brigu!

„Sranje, oprosti! Ne bih se trebao smejati“, promrmljao je, „ali to je bilo prilično spektakularno!“ Danijelovo lice bilo je naborano od smeha, a suze su mu navlažile oči. „O Bože“, zahihotao se, „izgledala si tako smešno! Dozvoli da ti pomognem. Jesi li dobro?“

Sa širokim osmehom na licu, Danijel je pružio ruku. Tada sam morala da napravim izbor. Trebam li dopustiti svom jadnom iscrpljenom i izubijanom egu da me pobedi, zateturam se na noge bez pomoći i pobegnem što sam brže mogla? Ili da uzmem za ruku čoveka za kojim sam čeznula da budem blizu, nasmejem se jednako kao on i nadam se da ću mu učiniti noć nezaboravnom?

Šta izabrati? Progutala sam ponos, uzela njegovu ruku u svoju i tek tada smo se Danijel i ja konačno sreli, licem u lice, oči u oči.

„Čekaj, zar se mi ne …? Zar nisi ti…?“ Danijel se upitao žmireći prema meni.

„Ja sam Nataša …“

„Nataša…. ja sam Dan…“

„Znam ko si“, udahnula sam stavljajući mu prst na usne.

Potiskujući sve preostale tragove stidljivosti i misleći da se ne mogu poniziti više nego što sam već bila, oslobodila sam svoju unutrašnju kurvu i bacila se na Danijela. Čvrsto sam obuhvatila ruke oko njegovog mišićavog vrata dok sam ga ljubila u usta. Jadni momak nije znao šta ga je snašlo!

Odgurnuo me je zapanjen mojim “napadom”, ali na sreću njegova reakcija je bila samo refleks. Danijel me je očigledno želeo isto koliko i ja njega i na moje najveće olakšanje moj napredak je uzvraćen. Divne Danijelove ruke našle su mi vrat, a njegove usne su se srele s mojima. Drhtaj najdubljeg, najviše srčanog zadovoljstva prošao mi je čitavim telom dok sam prvi put doživljavala fizičku stvarnost Danijelove strasti; toplina njega, miris, dodir njegovih usana … sve je to konačno bilo stvarno.

 

KRAJ 1. Dela

Ostavite komentar