pišanje devojci u usta

Istraživanje Nove Žeđi

Bilo je puno stvari za koje nikada nisam mislila da ću ih uraditi, a kamoli da će me uzbuditi ili čak izludeti od želje. Pretpostavljam da sam to videla na nekom porno filmu i shvatila da volim gledati, i naravno, nedugo zatim sam i sama poželela da probam.

Nisam mislila da ćeš ti to ikada želeti i bojala sam se da pitam, pa sam bila oduševljena kad je nekako razgovor o tome došao spontano i prirodno… i to sa tvoje strane.

Ležali smo u krevetu, pospani i zadovoljni, nakon što si mi napunio pičku spermom, a zatim si me pogledao i rekao mi: „Znaš, ponekad mislim da ću se popišati dok sam u tebi. Kao da se moj kurac tada zbuni, kao da mi se bešika stegne… ne znam da objasnim“.

„Čekaj… ozbiljan si?“ Rekla sam, zainteresovana za takvu vrstu razgovora. Oprezno razmišljajući par sekundi, odvažila sam se, „Ne bi to bilo tako loše.. mislim… da si se zaista ispraznio duboko u meni.“ – pogled ti je zasijao, oči ti se širom otvorile.

„Znaš, zapravo sam razmišljao o tome … Ponekad to želim da uradim… zapravo, svaki put kad to osetim ja poželim da i uradim“.

sa devojkom u krevetuGledaš me nervozno, kao da željno očekuješ moju reakciju ali bojeći se da ću oklevati. Ali džaba tvoje sumnje…. Već sam bila ozbiljno uključena i napaljena što si mi rekao tako jednu perverznu stvar koja me je odavno zanimala.

„I ja sam zapravo razmišljala o tome“, rekla sam stidljivo. „Mislim da bi mi se svidelo“.

Zapravo, bila sam sigurna celim svojim bićem da bi uživala u tome. Razgovarali smo još o toj temi, ali nisam bila sigurna da li će nešto iz toga proizaći. Pretpostavljam da sam želela sačekati da se sve slegne i da vidim da li je to bila jedina stvar koju si hteo probati sa mnom i sa svojom toplom pišaćkom.

Nekoliko nedelja kasnije, budimo se jedno pored drugog u krevetu. Tvoj kurac je tvrd, a ja sam napaljena i mokra i želim te. Pospano vodimo ljubav neko vreme, tvoj penis klizi i izlazi iz moje mokre pice. Penjem se na tebe i polako jašem tvoju nabreklu kurčinu, mešavina naših sokova mi curi preko celih butina.

Tada me iznenada hvataš za bokove, podižeš me i kažeš: „Ustani“.

Silazim s tebe i ustajem, nesigurna u to šta želiš, ali željna da učinim kako mi je rečeno.

„Idi u kupatilo.“ – praktično mi naređuješ nestrpljivim glasom.

Brzo, ali nespretno, odlazim u kupatilo, a ti me pratiš sitnim koracima.

„Uđi u kadu.“

Ulazim u kadu, kleknem na kolena i upitno te pogledam kako bih shvatila šta ti je na umu. Očigledno nešto o čemu nismo ni razgovarali, a opet … evo nas u kadi i znaš da to želim, šta god da je. Kapljem od jebene želje.

„Otvori usta“, narediš i staneš iznad mene sa čvrstim penisom.

Ja otvorim usta i pogledam u tebe. Iz daljine usmeriš svoj kurac prema mojim ustima i za razliku od onoga na šta sam navikla pre nego mi svršiš u usta, ti ne drkaš svoj kurac – samo ga držiš, kao da ciljaš ali ne juriš za orgazmom. Možda si već na ivici?

Čekam nestrpljivo, jezik kao i uvek pre cumshot-a ispležen daleko napolju. Oboje čekamo, seksualna energija i toplina između tvog kurca i mog jezika je nepodnošljiva. Tada odjednom iz tvoj nabreklog kurca počinje da struji providna, žuta jutarnja mokraća.

Mlaz mi pod velikim pritiskom pogađa lice, i odjednom mi se usta počnu ispunjavati kiselkastim ukusom tvoje jutarnje zlatne tečnosti. Progutam svaku oštru kap toliko brzo koliko mi ispune usta. pišanje devojci u usta

Deo mokraće kaplje mi niz vrat, niz grudi, uz vlažnu pičku. Posle nekoliko gutanja, mlaz ti se smanjuje, ali vidiš i dalje na mom licu koliko sam žedna, pa prilaziš bliže. Ljubazno mi dopuštaš da ti isisam i posljednju kap mokraću, pa ližem i švrljam po celoj glavi tvog penisa. Izmuzim još jedan mlaz kiselog, slankastog pissa u grlo dok ti dahćeš kao u transu.

Očistim ti penis u potpunosti pre nego što ga pustim iz usta. Oslobađam ti penis i dahćem. Otvorim usta i pogledam u tebe, kao da pitam, šta se ovde jebeno desilo? Ili čak kao da pitam – imaš li još?

Lupkaš mi kitom po jeziku, gledajući me nadole i izustiš kratko: „Ufff…!“

Skloniš tada kurac i ošamariš me po licu. „Jebeno te volim Droljo prljava!“

Još uvek sam zapanjena kad izađeš iz kupatila, ostavljajući me tamo prekrivenu i u barici tvoje mokraće…. i krajnje uzbuđenu.

Po ceo dan ne mogu iz usta izbaciti gorak ukus. Nekoliko puta operem zube i dalje se zadržava, podsećajući me na tvoju dominaciju nada mnom. Nikad ranije nismo razgovarali o tome da mi pišaš u usta, samo u mojoj picu.

Činjenica da si želeo bez pitanja da mi prvo pišaš u moja sočna, prljava i žedna usta i da si znao da će mi se svideti i da ću ti to dozvoliti, opasno me je uzbuđivala. Znao si da sam drolja koja želi da popije tvoju mokraću, iako ti nisam rekla, iako ni sama nisam znala niti razmišljala o tome; ali ti si to jednostavno znao! I volela sam te zbog tvoje dominacije i zbog želje da me iskoristiš.

 

KRAJ

Ostavite komentar