tvrdi organ prekriven pišaćkom

Iskusna

tvrdi organ prekriven pišaćkomIme: Iskusna

Mesto: Niš

Godište: 1980.

Zanimanje: Kondukter

 

Opis: Poznajem takve kao ti. Kriješ se jer se bojiš šta bi drugi rekli i pomislili kada bi saznali da obožavaš da se igraš sa toplim mlazom zlatno žute boje… jel tako? Jesam pogodila? Hmm, naravno da jesam. I ja sam imala taj problem. Svi mi nudili kafu, sok… a ja želela isključivo čašu zlatnog nektara.

Voliš da pišaju po tebi kao po nekoj muškoj drolji. Voliš i ti da pišaš po drugima… e pa sa mnom ne moraš da se kriješ lepi moj. Sa mnom možeš jasno i glasno da vikneš DA! Želim da 5, 10 žena odjednom piša po meni! DA! Želim da se kupam u litrama pišaćke i da je gutam i svršavam! DA! Želim da se osećam kao najprljaviji seksualni rob ili pak gospodar neke upišane kurve! DA DA DA!

Voliš tu toplinu, taj miris i ukus… voliš osećaj kada ti je tvrdi organ prekriven pišaćkom. Znam, voliš da te mazim po glavi i obrazima dok mi sisaš pizdu i gutaš. Možda se nismo sreli ali vidiš i sam da te veoma dobro poznajem. Javi mi se… reci mi sve… budi slobodan.

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon AD Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS

Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050

Ostavite komentar