piškenje na svog supruga

Elzina Pišaćka 2. Deo

Elza nije mogla prestati da razmišlja o događaju u tuš kabini. Nikada ne bi pretpostavila da će se ložiti na nešto poput gledanja nje dok piški, a još je iznenađujuće bilo koliko je uživala u tome. Posle toga nisu previše govorili o incidentu, bar ne direktno, ali odjednom se u vazduhu osećalo nervozno iščekivanje. Bilo je to kao da su oboje samo čekali svoju sledeću priliku.

Elza još uvek nije bila potpuno sigurna kako se oseća prema samom fetišu, ali kad je razmišljala o Mirkovoj reakciji, leptirići u stomaku su joj zatreperili, a gaćice navlažile. Način na koji se njegov penis ukočio kad je otvorila noge i opustila se piškeći pred njim! Skoro životinjski način na koji ju je posle pojebao, dok su oboje još uvek bili prekriveni mokraćom. Kako je sve to bilo prljavo, nestašno i seksi …

Da, tačno je znala šta oseća prema tome. Njihovo jutarnje trčanje bila je očigledna šansa za drugo kolo, a Elza je želela da bude spremna. Popila je nekoliko čaša vode pre nego što je Mirko i ustao iz kreveta to jutro, odlučna da ne propusti priliku da se pokaže pred njim.

*

Njihovo trčanje je prošlo glatko – mada se osećalo duplo duže nego obično. Kada je Mirko predložio da prečicom skrate poslednjih nekoliko zavoja, Elza nije pomislila da to preispita, jednako željna da se vrati u stan što pre. Kada je Mirko izneo predlog, mogao je da vidi na njenom licu nešto od istog onog sjaja u očima poput jučerašnjeg tuširanja. džoging kroz šumicu

Kad su zastali da odluče, obrve su joj se skupile u koncentraciji. Da li je skakutala u mestu da ostane zagrejana ili ju je puna bešika terala na to? Kad su stigli do vrata od stana, Mirko je dobio svoj odgovor. Dok je tražio ključeve, Elza je koračala napred-nazad, zaustavljajući se povremeno da skupi noge i odskoči gore-dole.

Posegnuo je za bravicom, bezuspešno pokušavajući da gurne ključ unutra. „Ups, pogrešan ključ“, rekao joj Mirko. „Mirko! Molim te, praktično curim“, zacvilila je Elza, provlačeći ruku između nogu i čvrsto se hvatajući za međunožje. Mirko je otključao vrata, a Elza se odmah progurala pored njega u stan, skliznuvši patike sa sebe i na brzinu na prstima potrčala prema kupaonici, sklopljenih nogu, a ta ruka i dalje pritisnuta na uski šorc.

Na sekundu, Mirko je pomislio da će videti kako se vrata za njom zatvaraju. Zatim je doviknula: „Ideš li?“ Ušao je u sobu da je vidi kako ne gubi vreme i brzo uklanja grudnjak. Ponovo su bile one uspravljene ružičaste bradavice, okružene sada vidljivim areolama koje pokrivaju njene mekane bele grudi. Mirko je prišao i obuhvatio jednu od njih, dok joj je drugom rukom prelazio preko obraza i kroz kosu, pomalo vlažnu od znoja.

Povukao joj je lice u svoje, susrećući njene usne u strasnom poljupcu otvorenih usta. Dok joj je milovao sise, palcem kružeći oko areole, jezikom joj je istraživao usta. Zastenjala je kad je pronašao nežnu bradavicu, stežući je o kažiprst. Nekoliko sekundi Mirkov napredak naterao je Elzu da zaboravi hitnost svoje situacije.

Tada je osetila još jedan trzaj među nogama i shvatila da je par kapi skliznulo iz njene pičkice. Osećala je toplu vlagu koja se širila na gaćicama i smrzla se od užasa. Nije trebalo tako da ide, to joj nije bio plan. Tokom jučerašnjeg susreta je bila odlučna žena koja je sve imala pod kontrolom, odlučna da ispuni tajne želje svog muškarca. Sada se osećala kao dete posle upišane nesreće.

Mirko je počeo da se povlači, primetivši Elzinu iznenadnu promenu u ponašanju. Na brzinu je ispružila ruku i podigla mu košulju, pokušavajući da nađe način da mu odvrati pažnju. Da je mogla da ih skine i da ga brzo odvede u kadu, možda to ne bi primetio. Pomogao joj je da ukloni gornji deo pre nego što se vratio poljupcima.

Na trenutak je Elza pomislila da se izvukla, a onda je osetila kako mu ruka klizi u njen šorc. Pre nego što je uspela da reaguje, njegovi prsti su je pritiskali prema rastućoj vlažnosti njenog donjeg veša. – “Prokletstvo, jebeno si mokra! Čekaj, jesi se ti ovo upiškila malo?“ Elza je od stida okrenula lice. Obrazi su je pekli i kao odgovor je mogla samo da promrmlja: „Izvini, nisam to želela“.

„Ma šta se izvinjavaš?“ Mirko se nasmejao. „Zar ne shvataš koliko je ovo seksi za mene?“ Poljubio ju je u obraz pre nego što se spustio niz njeno telo, preko njenog glatkog vrata, golih grudi, čučnući tako da mu je glava bila u ravni sa njenim bokovima. Spustio joj je šorts da bi razotkrio ono mokro donje rublje. Elza ga je oprezno posmatrala dok se naginjao prema njoj.

Sada je bio dovoljno blizu da udahne njenu aromu i zatvorio je oči da na trenutak uživa u mirisu pre nego što je poljubac posadio usred tamne mrlje. Ustao je i pogledao joj pravo u oči. „Eto“, rekao je. „Sad te neće biti sramota zbog toga što će ti se malo upiškila jer si me videla kako spremno stavljam lice na tvoje gaćice, zar ne?“

Elza se ponovo nasmešila, vratilo joj se samopouzdanje i ta ponižavajuća mrlja odjednom se osetila kao pozitivna stvar. Držeći oči uprte u njegove, polako se sagnula da ukloni donji veš, iskoračivši iz njega i ponovo ga podignuvši do njegovog lica. Mogla je da vidi njegov pohlepni izraz lica dok mu je gaćice držala pod nosom i znala je da ne laže samo da bi je umirio.

Spustila je donji veš na pod i počela da mu uklanja ostatak odeće, a penis mu je izvirao iz bokserica da je pozdravi. Zatim ga je uhvatila za ruku i odvela do kade. Mirko ju je pratio unutra, gledajući kako joj se bokovi njišu s novootkrivenom smelošću. Zadnjica joj je poskakivala sa svakim korakom, a dok se okretala da se postavi na ugao kade, grudi su joj naglo nabrekle.

Zatim je raširila noge, a njegov puni fokus bio je na onim crvenim usminama dole. Sa dva prsta, razdvojila je usne kako bi otkrila mali otvor na svojoj uretri, dok je drugom posegnula da mu primi penis. Elza je počela da klizi rukom gore-dole po Mirkovom kurcu, gledajući u njegove oči pre nego što je konačno opustila mišiće dna karlice.

Zlatni potok počeo je da se sliva iz nje, formirajući luk od njene mace do poda gdje je prskao o pločice. Bili su smešteni na suprotnom kraju odvoda, pa je tečnost polako počela da curi i teče dužinom kade. Čim je njena pišaćka počela izlaziti iz tela, Elza je osetila kako joj u rukama raste Mirkov penis. Dok joj je pogled bio prikovan za njegovo lice, on je bio uprt u izvor njene fontane. supruga piški u kadu

Oči su joj se zakolutale u glavu i ona je odavala uzdah olakšanja, odmarajući se uza zid iza nje. Nastavila je da mu masira penis sve jačim intenzitetom, ponovo uživajući u kombinaciji emocija. Osećala se napaljenom i nestašno raširenih nogu prema njemu, osećala je zadovoljstvo što je konačno uspela da ublaži svoj poriv i tu toplinu saznanja da nekoga drugog usrećuje.

U međuvremenu, Mirko je bio kao opijen. Kada je bio skoro prekriven urinom njegove prelepe devojke, mirisni vazduh je navirao u nozdrve i ispunio mu pluća. Odsjaj u oku rekao mu je da će učiniti nešto još smelije. Elza je malo pomerila dno i prstima preusmerila mokraću prema Mirku. Gledala je kako su mu dlake na nogama počele da se vlaže, prskajući ga do stopala, pa do kolena, sve dok je i dalje čvrsto stezala njegovu erekciju.

Mirko se naslađivao blaženom udobnošću njenog tuširanja, čak iako je to bilo samo u donjoj polovini njegovih nogu. Način na koji je tako brzo prešla od prihvatanja njegovih nekonvencionalnih želja do aktivnog učešća u njima bio je deo onoga što ju je činilo tako posebnom za njega. Kako je njen potok bledio, sagnuo se da je ponovo poljubi, maknuvši joj ruku sa penisa i kleknuvši pred njom.

Sa još uvek raširenim nogama, zatvorio se u njenu blistavu pičkicu, koja je i dalje bila natopljena urinom. Pratio je nabore na njenoj koži, uzrokujući svetlucanje u njenim očima. Ponovo je udahnuo, a zatim otvorio usta da ispruži jezik. Vrh je uspostavio kontakt s dnom njene pice, pre nego što je kliznuo prema gore i unutra, dok su njegove usne obavijale njene usmine.

Njegova usta su sada prekrila njene genitalije, hvatajući ostatke njene mokraće, one blago slane kapljice koje stimulišu njegove pupoljke ukusa i mešaju se sa sve većom količinom seksualne vlage. Njegov jezik je istražio izvor, a zatim se pomerio gore nežno milujući njen klitoris. Elza je zastenjala prolazeći prstima kroz Mirkovu kosu, čvrsto ga uvlačeći u svoj nasip.

poza 69 u kupatiluZatvorila je oči i počela da vrti kukovima, jašući mu usta gore-dole. Osećala je kako se polako razvija orgazam, ali želela je da on učestvuje u njenom zadovoljstvu. Odmaknula se i odvela ga do poda, položivši ga ravno. Potom se okrenula oko sebe da mu prikaže dupe, pomerajući mu jednu nogu unazad obe strane glave.

Spustila je vaginu dole da bi se ponovo upoznala s njegovim ustima, dok je spuštala vlastita usta u susret njegovom penisu. Mirko se naravno nije žalio na promenu pozicije. Njezin jezik je sada okruživao glavu njegovog kurac dok se ona vratila jebući mu lice svojom natopljenom pičkomm. Nakratko ga je uzela sve u usta pre nego što se vratila da se fokusira na stimulisanje glavića, istovremeno koristeći ruku za trljanje gore-dole po kiti.

Kad je još jednom dostigla tačku orgazma, Mirko je slobodnim rukama uhvatio njene dupe i snažno pritisnuo jezik uz njenu vlažnost. Osetio je kako je zadrhtala od zadovoljstva. Elza je polako odmaknula vaginu od njegovog lica, još uvek klimajući glavu gore-dole na njegovom penisu. Pokušao je da ponovo vrati usta, tražeći još, ali ona se odmaknula dalje, nadajući se da će shvaiti poruku.

Nekoliko trenutaka bio je pomalo zbunjen, ali onda je video kako joj pica počinje opet piškiti. Očigledno je još uvek imala nešto tople tečnosti u sebi. Lebdeći mu nad grudima, počela je da se pušta, zasipajući ga toplim urinom. piškenje na svog supruga

Sa njenim mekim usnama koje su neprestano pušile njegov penis, bilo je više nego što je mogao da podnese. Napeo se kad je osetio kako mu se mišići skupljaju, prskajući joj spermu u usta. Ponovo se opustio, potpuno zadovoljan. Elza je progutala što je više moguće njegove sperme, pre nego što je sela i okrenula se prema njemu.

U susret njegovim otvorenim očima, ponosno je progutala ostatak pre nego što se opustila uz slatki osmeh. Zatim je legla na njegova namočena prsa, gurnuvši mu glavu na vrat. Čvrsto su se držali i zajedno dolazili do daha, mentalno se pripremajući da konačno započnu tuširanje.

 

KRAJ!

Ostavite komentar