supruga pički pod tušem

Elzina Pišaćka 1. Deo

Posle više od godinu dana zajedničkog života, gledanje Elze kako se svlači, i dalje je u Mirku budilo isto osećanje. I dalje je osećao ono prijatno uzbuđenje kad bi shvatio da je krenula da svlači suknju ili posegnula za kopčom, i osećao je to upravo sada.

Njih dvoje su upravo bili na trčanju, pa nije bilo iznenađenje kada je video da je Elza skidala majicu sa svoje kože – i dalje blistajuće od znoja – dok se pripremala za tuširanje. Mirko je sledio njen primer uklanjajući brzo svoju usku majicu za trening.

Sledeći je na red došao sportski grudnjak. Nije imao kopču, pa ga je Elza jednostavno svukla preko svojih lagano pegavih grudi. Tiho je uzdahnula s olakšanjem dok su joj blede grudi lepršale, oslobođene stega. Mirko se nije mogao suzdržati da ne bulji. Njene ružičaste bradavice bile su tvrde, možda od iznenadnog prohlađenja u kupatilu, možda od njihovog treninga ili možda zato što je osećala isto što i on, spremna da učestvuje u njihovoj golotinji.

Elza nije imala najveće grudi na svetu, bila je vitka devojka i njene sise nisu izuzetak. Ali bila je daleko od “dske.” I dalje je bilo više nego dovoljno da se uhvati, a trenutno je to upravo ono što je Mirko želeo da učini. „Perverznjak!“ – Elza se zahihotala, nakon što je okrenula glavu i uhvatila ga kako gleda. Igrala se stidljivo, pokrivajući se rukama i okrećući se od njega.

Naravno da nisu bili stranci kada su njihova gola tela u pitanju, ali Elza bi povremeno znala biti stidljiva. Prikrivala je to šalama i zaigranošću, ali Mirko je uvek mogao da vidi istinu u njenim crvenkastim obrazima. „Izvini draga“, dobacio je Mirko. „Znaš da ne mogu a da ne gledam u tvoje predivno telo i obline.. Svaki centimetar tvoga tela je predivan.”

“Stop!“ Elza se nasmejala, – „Hajde, voda je fino topla, nemojmo je rasipati.“ Uz to se vratila zadatku da se svuče, i dalje okrenuta leđima od dragog. Elza je bila svesna da se Mirko vratio buljenju i mogao je da je vidi kako se savija malo više nego što je potrebno, dok je uvlačila ruke u šorc i ispod gaćica, pre nego što je glatko i ravnomerno pokrenula obe palčeve.

Mirko se još jednom čudio svojoj devojci. Njeni glatki i nežni ali čvrsti guzovi uhvatili su svetlost, a on je zamalo nazreo nagoveštaj njenih usmina dok se naginjala napred. Tada joj se zadnjica odmaknula kad je odskočila prema kadi. Sa još jednim poskokom našla se u tuš kabini, brzo povukavši zavesu iza sebe.

Još uvek odeven, Mirko je užurbano skidao čarape, šorts i bokserice. Nije iznenađujuće što je bio uveliko tvrd i napaljen. Prišavši njihovoj tuš kabini, spustio je pogled na Elzino sivo donje rublje. Boja je olakšala uočavanje tamne mrlje u sredini. Mirko je povukao zavesu za tuš tek toliko da zaviri unutra. Elzino telo je sada bilo skroz mokro, dok je puštala vodu da joj leti preko lica i kroz plavu kosu. lepa supruga pod tušem

Posle još nekoliko sekundi divljenja, Mirko se našao iza nje. Ispružio je ruku i privukao njeno telo ka sebi, zagrlivši je, poljubivši je u vrat i naslonivši penis na njena leđa. Viknula je iz protesta i izmigoljila se – činilo se da još uvek igraju svoju igru. „U redu, ostaviću te na miru“, dodade Mirko. „Samo me pusti pod vodu, hoćeš li?“ Elza je uzdahnula i krenula u stranu kako bi napravila mesta.

Mirko je obožavao činjenicu da se on i draga često kupaju zajedno. Voda koja je padala bila je dovoljna da oboje mogu da se peru, sve dok su bili relativno blizu jedno drugom. Elza je nastavila da pere lice, ali Mirko je primetio da je svoju težinu prebacivala sa jedne noge na drugu i nazad. Shvatio je šta će reći pre nego što je uopšte otvorila usta, a srce mu je poskočilo. „Oh, čekaj. Moram da piškim.“

Krenula je prema zadnjem delu kade ka zavesi, ali ovo je bila prilika koju je Mirko čekao. Uhvatio ju je za bokove i držao na mestu, a zatim pokušao da zvuči ležerno. „Ma slobodno uradi to ovde.“ Elza se ponovo zacrvenela u licu kao da je znala da je ovo još jedna igra. „Ozbiljan sam“, insistirao je Mirko. „Ti si ta koja je pre minut pričala o trošenju vode, a sada izlaziš iz tuša da bi piškila u šolju i potrošila dodatnu vodu?“

„Ma ti me sada zezaš“, odgurnula se Elza. „Ne želiš valjda stvarno da piškim ovde, nešto od toga može da te pogodi u ovoj maloj kbinici. Osim toga, zar ti ne bi bilo grozno gledati me kako to radim?“

„Ne“, odgovorio je Mirko ko iz topa. „Ako ću biti iskren… to bi bilo divno i napaljujuće..“ Nakon svih ovih meseci zajedno, ovo je prvi put da je Mirko ikada spomenuo ovaj određeni fetiš. Znao je da to nije potpuno uobičajeno i brinuo je kako će Elza reagovati na saznanje. Još uvek nije izgledala potpuno odbojno, tako da je to bio dobar početak.

„Stvarno?“ Sumnjičavo je pitala Elza. „Kažeš mi da bi te to uzbudilo?“ Mirko je jednostavno odgovorio klimanjem glavom. Na njega je došao red da se osramoti čvrsto uprtih očiju u pod, dok je čekao da ona nešto kaže. Ali nije. Umesto toga, vratila se korak ka njemu kako bi smanjila razmak između njih, i dalje ga oprezno posmatrajući.

Prstom mu je podigla bradu i prisilila ga da je pogleda očima, izazivajući ga da se nasmiješi i otkrije da je sve to bila šala. Mirko je upravo sreo pogled njenih zelenih očiju. Elza je ta koja je na kraju prekinula taj kontakt očima.

supruga pički pod tušem„U ovom trenutku me uopšte nije briga da li se šališ“, rekla je izvijajući noge. „Zaista moram da piškim.” Elza se povukla i zauzela široki stav, raširivši noge. Zavirila je u svoju ružičastu picuispod lepo podšišanog grma i jednim prstom obe ruke raširila usmine. Tada je Mirko video kako prve kapljice počinju da izlaze, brzo se formirajući u vreli mlaz toplog urina.

Podigao je pogled prema njenom licu … Bože, izgledala je tako seksi, tako jebozovno. Elza nije baš ciljala na odvod i mokraća im se skupila oko stopala uprkos još uvek otvorenom tušu. Ali Mirko nije čekao da ona završi, zakoračivši napred u taj bazenčić i uzevši joj lice u obe ruke, sastavio je svoje sa njenim usnama. Dok su delili ljubavni i strastveni poljubac, Elza je pustila svoje donje usne da bi ga povukla u zagrljaj.

Glatka njedra i nežne bradavice četkale su mu kratke dlake na grudima i golu kožu. Pravac njenog potoka više nije bio pod kontrolom i oboje su mogli da osete kako im se toplota spušta niz noge. Nisu više bili sasvim ispod glave tuša, pa nije bilo sumnje da je vlaga koju su osećali dolazila iz unutrašnjosti Elze.

Kad je njen mlaz počeo da jenjava, Elza je zastenjala i pritisnula prste u Mirkova leđa. Prešao joj je rukom po vratu i preko dojki, pre nego što se smestio na izvoru tog slatkog nektara. Uhvatio je prstima ispod njene mace i osetio kako ih podmazuju poslednje kapi. Odupreo se nagonu da podigne prste uz lice – bolje da ide korak po korak – i umesto toga, onom namočenom levom rukom uhvatio ju je za struk i okrenuo.

„Spremna sam za tebe, dušo“, šapnula je. Lagano ju je okrenuo i nagnuo, posegnuvši okolo kako bi uzeo jednu od njenih dojki u šaku, dok je drugom vodio pulsirajući penis prema njenoj natopljenoj upišanoj pičkici. Nagnula se uza zid, željno ga iščekujući. Njegov vrh klizio je preko ulaza u njenu vaginu, klizav kako prirodnim podmazivanjem, tako i mokrim urinom koji još uvek prekrivao njene genitalije.

Gurnuo je napred i osetio kako mu penis obuzima njena toplina. Oštro je udahnula pre nego što je ispustila još jedan zvuk jauka dok je puštao celu dužinu da uđe u njeno telo, pritiskajući bokove uz tu čvrstu zadnjicu. Mirkova leva ruka prekrivena njenom mokraćom sada je bila slobodna, i pošto je Elza bila okrenuta, osećao se sigurnim da je prinese nosu.

Udahnuo je njen miris, stvarajući opasan koktel sa endorfinima nastalim iz njihovog treninga. Povukao se unazad, osećajući kako joj stisnuti nabori zahvactaju svaki greben njegovog penisa, pre nego što se ponovo zabio u nju snažnije i oštrije. Elza nije mogla da ne zavapi. Nije bila u pitanju samo fizička stimulacija, već i emocionalno zadovoljstvo zbog saznanja da je ranjiv s njom.

Uvek je doživljavala mokrenje kao nešto sramotno. Zvuk udara njenog mlaza u vodu naterao bi je da se naježi ako bi znala da drugi ljudi mogu da čuju. Ipak, ovde joj je Mirko govorio – pokazujući joj – to je bila samo još jedna stvar koju je voleo kod nje. Svakim pulsirajućim potiskom to je i dokazao. jebanje upišane supruge

Nije više pokušavala da obuzda jauke, izgubljena u trenutku kad ju je sve veća plima orgazma počela zapljuskivati. „Svrši za mene, Mirko“, preklinjala je Elza. „Napuni me svojom ljubavlju. Mirku nije trebalo dva puta da govori, plima je bila spremna da odnese i njega. Ponovo je zakopao svoj penis u nju, i na kraju je osetio kako se njegova vrela sperma topi u njenim dubinama, prskajući u mlazovima.

Elza je već zadrhtala od sopstvenog seksualnog ispunjenja, i tražila ga rukama da ga obgrli. Udahnula je nekoliko puta duboko da bi se smirila, pre nego što mu je polako pomogla da se izvuče i okrenula se da ga ponovo miluje, obavivši ruke oko njegovog tela i pronašavši njegova usta za još jedan nežni poljubac, a zatim naslonivši glavu na njegovo rame.

Osećala je kako sperma počinje kapati iz nje, sada pomešana sa njenom mokraćom i znojem, njenom vlažnošću i njegovom, kako joj golica unutrašnjost butina dok se vukla niz njih.

„Volim te“, rekla je.

„Volim te“, odgovorio je.

Elza je prekinula njihov emotivni zagrljaj , pogledala ga u oči i namsejala se. „Jesi sutra za još jedno trčanje?“

 

KRAJ 1. Dela

Ostavite komentar